Αποστολέας Θέμα: Μια βοηθεια για να επιλεξω.  (Αναγνώστηκε 6636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος comandante77

• Just Registered
  • Sky is the limit . . .
    • Προφίλ
Μια βοηθεια για να επιλεξω.
« στις: Ιούλιος 21, 2011, 01:18:38 πμ »
Παιδια καλησπερα.Καιρο τωρα παρακολουθω το φορουμ και ειναι το πρωτο μου ποσταρισμα.Θα ηθελα μια βοηθεια για να επιλεξω ενα απο τα παρακατω ρολογια.Θελω εναν αντικαταστατη για τη χοντρουλα μου (tissot prc200 automatic chronograph) και ειμαι αναμεσα στα εξης:
1) TW STEEL Icon Black Leather Strap  http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=9340
2)OOZOO STEEL XXL Black Leather Strap  http://www.e-men.gr/oozoo-steel-xxl-black-leather-strap-os119-c_203-p_14900
3)Parnis 50mm Big Face PVD Case Blue http://www.e-men.gr/parnis-50mm-big-face-pvd-case-blue-number-asian-2813-auto-21j-2005033-c_223-p_18810
H τιμη τους ειναι στα ιδια περιπου. Με ενδιαφερει κυριως η αξιοπιστια του καθενος  και η αντοχη τους.Καθε γνωμη ειναι καλοδεχουμενη.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Μια βοηθεια για να επιλεξω.
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 21, 2011, 02:55:29 πμ »
Kαλωσήρθες στο φόρουμ. Το TW Steel θα έπαιρνα αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των τριών, ως πιό γνωστό και αν δεν με πείραζε το quartz.
Δες και κάποιους Γιαπωνέζους σ'αυτά τα λεφτά-Seiko monster, Orient Mako-αν και δεν είναι στο look U-Boat που βλέπω ότι θέλεις...
Σ'αυτό το στυλ βάλε και κανένα Moscow Classic στα υποψήφια ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 21, 2011, 08:44:10 πμ »
εγω λεω να παρεις ενα big mako να ευχαριστηθεις ρολοι

η ενα spork

χωρις παρεξήγηση μονο κακα πραγματα εχω να πω για τις παραπανω μαρκες. γνωμη μου ειναι αν ειναι να παρεις κατι παρε κατι καλο να σου μείνει.

• Just Registered
  • Sky is the limit . . .
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 21, 2011, 09:01:05 πμ »
Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Οπως ειπε και ο φιλος πριν ,θελω ενα U-Boat style(καποια στιγμη θα παρω το U-Boat classico) .Με ψηνει το Parnis,που εχω το βρει στο ebay σε καλη τιμη,αλλα με προβληματιζει ο μηχανισμος του.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 21, 2011, 10:21:39 πμ »
για τα oozoo εχω να πω τα χειροτερα σε θεμα ποιοτητας. τα tw steel πιστευω οτι ειναι λιγο καλυτερα. τα parnis δεν θα τα κοιτουσα καν. οποτε εαν εισαι μονο αναμεσα σε αυτα τα τρια tw steel που νομιζω οτι εχει και αυτοματα

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 21, 2011, 12:30:37 μμ »
εγω λεω να παρεις ενα big mako να ευχαριστηθεις ρολοι

+1..

• Just Registered
  • Sky is the limit . . .
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 21, 2011, 02:01:41 μμ »
Σε ξενα φορουμ παιζει πολυ το Parnis.Γιατι?Ωραιο το Big Mako αλλα θυμιζει λιγο Submariner, και δεν πολυσυμπαθω τα Rolex.Ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να εχει TW steel?Πηγα σε ενα στο Πειραια και ειναι πιο ακριβος απο το Online καταστηματα.

Αποσυνδεδεμένος mimakos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 21, 2011, 02:31:22 μμ »
Έχεις  pm.

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 21, 2011, 02:55:21 μμ »
Σε ξενα φορουμ παιζει πολυ το Parnis.Γιατι?Ωραιο το Big Mako αλλα θυμιζει λιγο Submariner, και δεν πολυσυμπαθω τα Rolex.Ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να εχει TW steel?Πηγα σε ενα στο Πειραια και ειναι πιο ακριβος απο το Online καταστηματα.
Σίγουρα θα φροντίσεις να πάρεις κάτι που να αρέσει πρωτίστως σε σένα,αυτό είναι αυτονόητο..Απλά να ξέρεις οι προτάσεις του φίλου syzo είναι ενδεικτικές καθώς θα βρεις αρκετά αυτόματα ρολόγια σε αυτά τα χρήματα από Ιαπωνία πλευρά με καλούς μηχανισμούς (orient,seiko) ή αν δεν θες μηχανικά υπάρχουν πολλές επιλογές eco drive από τη citizen..Αν θες μόνο αυτό το στυλ που μας έδειξες και εγώ twsteel θα επέλεγα από τα 3..Nομίζω τώρα γι'αυτό που ρώτησες ότι θα τα βρεις φθηνότερα on line..

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 21, 2011, 04:38:15 μμ »
Εγω που πηρα ενα Parnis προσφατα απο μελος του φορουμ ειμαι ευχαριστημενος.Μονο που στην Ελλαδα ειναι υπερτιμημενα.Απο χρονους η ασιατικη κουρδιστη μηχανη ειναι πολυ καλη.Και επειδη και εγω ειμαι φαν των 50mm με αυτη τη φθηνη αγορα μου εφυγε για λιγο η καψα του U-Boat και παω σε αλλο στοχο ;)

• Just Registered
  • Sky is the limit . . .
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 21, 2011, 11:53:12 μμ »
Καποιος να με πεισει να  μην παρω αυτο
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320726120141&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 21, 2011, 11:56:04 μμ »
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να το πάρεις.

• Just Registered
  • Sky is the limit . . .
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 22, 2011, 12:14:36 πμ »
Ειναι μαπα ο μηχανισμος?

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 22, 2011, 07:15:19 πμ »
Καποιος να με πεισει να  μην παρω αυτο
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320726120141&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην το πάρεις.Πάντα να φροντίζεις να αγοράζεις πράγματα που ικανοποιούν πρωτίστως τα δικά σου γούστα.Σε διαφορετική περίπτωση είναι βέβαιο ότι μετά απο λίγο καιρό θα το παρατήσεις στην άκρη.
Όσον αφορά τώρα τα Parnis απο προσωπική εμπειρία σου λέω ότι είναι κάτι παραπάνω απο αξιόπιστα,κυρίως τα κουρδιστά.Έχω πάρει ήδη δυο για τον εαυτό μου (κουρδιστά) και ένα για τον πεθερό μου (αυτόματο).Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και η χρονομετρία τους είναι απίστευτη.Σίγουρα δεν αγοράζεις το καλύτερο ρολόϊ που κυκλοφορεί αλλά παίρνεις κάτι πολύ περισσότερο απ'αυτό που πληρώνεις.Αν έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα, που νομίζω ότι είναι ελάχιστα, αυτά αφορούν κυρίως τα αυτόματα.Μη σε φρενάρουν λοιπόν οι όποιες κακές κριτικές γιατί πολλές φορές είναι και θέμα τύχης.Εγώ για παράδειγμα πήρα το Invicta με miyota 8215 και δε δούλευε καν.Δεν έχει να λέει λοιπόν........
Θα σου πρότεινα μάλιστα αν το αποφασίσεις να το αγοράσεις απο εδώ http://manbushijie.com/productshow-181-2.html. Ο άνθρωπος είναι εξυπηρετικότατος και οι τιμές του οι καλύτερες.Μην κοιτάς που λέει 92,00$.Με το που κάνεις εγγραφή η τιμή πέφτει αμέσως στα 62,00$ + 9,00$ τα έξοδα αποστολής και καθάρισες.Θα σου πάρει γύρω στις 6 ημέρες να σου έρθει το δέμα με απλό ταχυδρομείο.Πίστεψέ με,έχω αγοράσει 3 φορές απο το συγκεκριμένο.Καλή αγορά λοιπόν ότι κι αν επιλέξεις.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 22, 2011, 08:03:38 πμ »
Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην το πάρεις.Πάντα να φροντίζεις να αγοράζεις πράγματα που ικανοποιούν πρωτίστως τα δικά σου γούστα.Σε διαφορετική περίπτωση είναι βέβαιο ότι μετά απο λίγο καιρό θα το παρατήσεις στην άκρη.
Όσον αφορά τώρα τα Parnis απο προσωπική εμπειρία σου λέω ότι είναι κάτι παραπάνω απο αξιόπιστα,κυρίως τα κουρδιστά.Έχω πάρει ήδη δυο για τον εαυτό μου (κουρδιστά) και ένα για τον πεθερό μου (αυτόματο).Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και η χρονομετρία τους είναι απίστευτη.Σίγουρα δεν αγοράζεις το καλύτερο ρολόϊ που κυκλοφορεί αλλά παίρνεις κάτι πολύ περισσότερο απ'αυτό που πληρώνεις.Αν έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα, που νομίζω ότι είναι ελάχιστα, αυτά αφορούν κυρίως τα αυτόματα.Μη σε φρενάρουν λοιπόν οι όποιες κακές κριτικές γιατί πολλές φορές είναι και θέμα τύχης.Εγώ για παράδειγμα πήρα το Invicta με miyota 8215 και δε δούλευε καν.Δεν έχει να λέει λοιπόν........
Θα σου πρότεινα μάλιστα αν το αποφασίσεις να το αγοράσεις απο εδώ http://manbushijie.com/productshow-181-2.html. Ο άνθρωπος είναι εξυπηρετικότατος και οι τιμές του οι καλύτερες.Μην κοιτάς που λέει 92,00$.Με το που κάνεις εγγραφή η τιμή πέφτει αμέσως στα 62,00$ + 9,00$ τα έξοδα αποστολής και καθάρισες.Θα σου πάρει γύρω στις 6 ημέρες να σου έρθει το δέμα με απλό ταχυδρομείο.Πίστεψέ με,έχω αγοράσει 3 φορές απο το συγκεκριμένο.Καλή αγορά λοιπόν ότι κι αν επιλέξεις.

το θεμα ειναι οτι αγοραζοντας τετοιο ρολοι το παντρευεσαι. τσαμπα θα το δινεις και δεν θα το θελει κανεις, οι μεν ρολογοφιλοι γιατι δεν συμπαθουν την μαρκα λογω του οτι ειναι china και οι δεν που δεν ασχολουντε γιατι δεν θα εχουν το ιδιο γουστο με εσενα, γιατι δεν θα ξερουν την μαρκα κπλ. επισεις αν παθει κατι απλα το πετας γιατι ενα 50 θα το θελει ο μαστορας για να το φτιαξει
αν εισαι ετοιμος για γαμο προχωρα και εχω κουμπαρος  ;)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 22, 2011, 08:30:18 πμ »
Καμια αντίρρηση.Στο κάτω κάτω ένα τέτοιο ρολόϊ δεν το αγοράζεις γιατί έχει καλή αξία μεταπώλησης αλλά για να κάνεις το κέφι σου.Θα ήταν αστείο άλλωστε................ 50,00€ θα δώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής.Ακόμα και να του χαλάσει,που δεν το νομίζω,το πετάει και παίρνει άλλο.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 22, 2011, 08:53:06 πμ »
Ακόμα και να του χαλάσει,που δεν το νομίζω,το πετάει και παίρνει άλλο.
+1  ;)

• Just Registered
  • Sky is the limit . . .
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 22, 2011, 10:05:51 πμ »
Μαλλον η πιο ευκολη λυση ειναι να βαλω δοσεις και να παω να παρω το U-Boat
http://www.e-men.gr/u-boat-classico-5175-c_115-p_20455

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 22, 2011, 10:15:26 πμ »
το οποιο μπορει να πουληθει και πιο ευκολα και θα ξερεις οτι φορας κατι ποιοτικοτερο. για εμενα εφου δεν υπαρχει μια μεση λυση και ειναι η 50 η 1000 εγω θα πηγαινα για τα 1000

• Just Registered
  • Sky is the limit . . .
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 22, 2011, 10:31:46 πμ »
το οποιο μπορει να πουληθει και πιο ευκολα και θα ξερεις οτι φορας κατι ποιοτικοτερο. για εμενα εφου δεν υπαρχει μια μεση λυση και ειναι η 50 η 1000 εγω θα πηγαινα για τα 1000

Αμα τα ειχα δεν ειχα ανοιξει καθολου αυτο το post...  ;)