Αποστολέας Θέμα: ποσο καλο ειναι το Mineral crystal?απορια!!!!!  (Αναγνώστηκε 965 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
ποσο καλο ειναι το Mineral crystal?απορια!!!!!
« στις: Ιούλιος 14, 2011, 08:28:25 πμ »
ποσο καλο ειναι?ειναι ευαισθητο πολυ?δηλαδη με το παραμικρο χτυπηματακι γρατσουνιεται?η  με πολυ καλη χρηση αντεχει?ας βοηθησει καποιος!orient,seiko,βλεπω οτι εχουν mineral!ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος CNR

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: ποσο καλο ειναι το Mineral crystal?απορια!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 14, 2011, 09:21:13 πμ »
Δεν το θεωρώ πρόβλημα στην επιλογή ενός ρολογιού, έχω ρολόγια με mineral crystal με αρκετά χρόνια χρήσης χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, έχοντας φάει αρκετά χτυπήματα, πιό πολύ έχει να κάνει με την πιθανότητα μιας άτυχης στιγμής (δυνατό χτύπημα σε κοφτερή μεταλλική γωνία ή κάτι ανάλογο) πράγμα που δεν το θεωρώ τόσο πιθανό.

Για την ιστορία, το μόνο mineral που έχω χαράξει είναι ένα Casio Quartz Diver που φόραγα 10 χρόνια και πέρασε στρατό, πτώσεις με τη μηχανή και άλλα, αλλά και πάλι το ατσάλινο μπρασελέ του και η κάσα είναι πιό χαραγμένα από το κρύσταλλο.

Αυτή είναι απλά η δική μου γνώμη βέβαια, γιατί έχω και γνωστό που δεν φοράει ρολόι γιατί ότι και αν φορέσει το καταστρέφει (ότι ρολόι και νά'ναι) εντός διμήνου  :D  ταλέντα είναι αυτά  :D