Αποστολέας Θέμα: Seiko Monster ή κάτι άλλο...;  (Αναγνώστηκε 7643 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Koulou

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Seiko Monster ή κάτι άλλο...;
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 09, 2011, 10:38:04 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Το κακό είναι ότι απ' ότι φαίνεται τα Ιταλικά ταχυδρομεία -όπως και τα ελληνικά σίγουρα- λειτουργούν σε ρυθμούς reggae μέσα Αυγούστου και το ρολόι αργεί παραπάνω απ' το αναμενόμενο. Η ενημέρωση του ιταλικού online tracking είναι μάλλον κακή, αφού όλες οι ανανεώσεις βγαίνουν μόνο με ενδεικτική ώρα 00:00 και είναι και αρκετά δυσνόητες... Μακράν ό,τι χειρότερο έχω δει... Το θέμα είναι ότι ήλπιζα πως θα φύγω για διακοπές μιας εβδομάδας με το ρολόι στο χέρι, αλλά κάτι τέτοιο δε βλέπω να γίνεται τελικά. Αν υπάρξει κάποια δραματική εξέλιξη αύριο, είμαι διατεθειμένος να περιμένω μια μέρα, αλλιώς, μην τον είδατε! ;) Αλήθεια, απ' όταν "πατήσει" Ελλάδα το ρολόι και δεδομένου ότι βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, τι χρονικό διάστημα θεωρείται φυσιολογικό για να φτάσει στο χέρι μου;
Πολύ όμορφο το Breil Manta 1970. Mε το καλό να σου έρθει.
Ιστορική σειρά η Manta της Breil στη δεκαετία του '70.
Νομίζω πως η επιλογή σου είναι πολύ καλή. Αυτόματο με ΕΤΑ 2824, ζαφείρι, υπέροχο σχέδιο. Το μόνο ίσως μείον είναι τα 100μ. (μόνο) στεγανότητας. Λίγη προσοχή στο κολύμπι, όχι βουτιές και καταδύσεις....
Φίλε μου, ακριβώς αυτό ήταν το σκεπτικό μου! Έψαξα αρκετά, αλλά δε βρήκα κάποιο online review για το ρολόι, όμως αποφάσισα να μην πτοηθώ... Παλιά φίρμα είναι και όχι τυχαία, ο ETA είναι εγγύηση, το ζαφείρι είναι ό,τι καλύτερο, το design μου φαίνεται κι εμένα υπέροχο (η λέξη φινέτσα ιταλική δεν είναι; ;)), οπότε δεν δίστασα... Τα 100μ ήταν κι εμένα το μόνο που με προβλημάτισε, αλλά από την άλλη ούτε για καταδύσεις το πήρα, ούτε για ψαροντούφεκο... Για βόλτα με τη μάσκα και καμιά βουτιά -σίγουρα λιγότερα από 10 μέτρα βάθος, συνήθως μέχρι 5 το πολύ-, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Αυτή τη "δουλειά" την έκανε μέχρι πρότινος ένα αδιάφορο μεν, τίμιο δε Swatch με απλή ένδειξη Water Resistant χωρίς μέτρα, χωρίς βιδωτή κορώνα και με κουμπιά για τον χρονογράφο, θα έχω πρόβλημα με το Breil; Τι στο καλό; ::)
Μπορείς να μου πεις που βρήκες το αυτόματο manta 315 γτ ενδιαφερομαι...
Ευχαριστω
Φίλε μου, θα σου στείλω εκτενές πμ σε λίγο...

Αποσυνδεδεμένος Koulou

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Seiko Monster ή κάτι άλλο...;
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 18, 2011, 12:59:39 μμ »
Το λοιπόν, Παρασκευή είχε έρθει η ειδοποίηση ότι το δέμα βρίσκεται στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή μου, χθες επέστρεψα στη βάση μου και σήμερα το πρωί πήγα και το παρέλαβα. Το ρολόι φαίνεται πραγματικά απίστευτο! Το μέγεθός του φαντάζει ιδανικό στον καρπό μου, ποιοτικά φαίνεται άψογο και η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι υπέροχη! Θα επανέλθω κάποια στιγμή να σας ενημερώσω πώς τα πάει κι από χρόνο, ενώ μπορώ να κάνω ίσως κι ένα σύντομο review στην αντίστοιχη κατηγορία του forum...