Αποστολέας Θέμα: OMEGA, ZENITH, LONGINES, BAUME ET MERCIER, VOSTOK-EUROPE, LORENZ, TISSOT  (Αναγνώστηκε 4658 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
OMEGA, ZENITH, LONGINES, BAUME ET MERCIER, VOSTOK-EUROPE, LORENZ, TISSOT
« στις: Ιούνιος 27, 2011, 04:39:20 μμ »
ΘΑ ηθελα μερικά σχόλια για τις παραπάνω εταιρίες! ευχαριστώ!
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: OMEGA, ZENITH, LONGINES, BAUME ET MERCIER, VOSTOK-EUROPE, LORENZ, TISSOT
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 27, 2011, 04:47:56 μμ »
Ω μια απ τις πιο αναγνωρισιμες εταιριες με μεγαλη ιστορια λογω της σεληνης,στο μεγαλυτερο Group,δηλαδη το Swatch Group.
Zenith ιστορικη εταιρεια με τον El Primero μηχανισμο και ρολογαρες απο ομορφια και μηχανισμους.
Longines εταιρεια του Swatch Group ομορφα ρολογια,μηχανισμοι Eta και Valjoux,εταιρεια με ιστορια και αυτη.
Baume Et Mercier δεν γνωριζω πολλα,παντως ειναι ελβετικη εταιρεια,Eta και Valjoux και αυτη απο μηχανισμους.
Vostok Europe εταιρεια με εδρα την Λιθουανια αν δεν κανω λαθος,μηχανισμοι δικοι της,εχει κανει ειδικα ρολογια για την Εθνικη Ελλαδος και τον Παναθηναικο.
Lorenz εταιρεια απο την Ιταλια,εχω ενα vintage απ τον παππου μου και λειτουργει μια χαρα.Μηχανισμοι ελβετικοι,πλεον αρκετοι quartz.
Tissot απο το 1853 ιστορικη εταιρεια,αλλα την εχει ριξει το Swatch Group χαμηλα,Eta και Valjoux,εταιρεια value for money.
Φιλικα
Ser

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 27, 2011, 04:54:00 μμ »
ευχαριστω πολυ! εχω μια παλια μικρή συλλογη ρολογιων απο τον παππου μου! μερικα ρολογια ειναι τα εξης!
-zenith sporto 1955
-Longines hour angle watch
-ενα swiss made κουρδιστο ρολόι phenix (δεν γνωρίζω την εταιρία!)
-ενα κουρδιστο swiss made agir watch (επίσης δεν γνωρίζω την εταιρία!)
-baume et mercier classima executives
ξέρεις μήπως κατι για τα παραπανω ρολογια?
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 27, 2011, 09:21:51 μμ »
Aν έχεις το Lindbergh Hour Angle είσαι τυχερός φίλε μου...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 27, 2011, 10:19:29 μμ »

Uploaded with ImageShack.us

:o :o :o
ΟΝΤΩΣ!
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 27, 2011, 10:35:28 μμ »
Φαντάζεστε να έχει την αρχική έκδοση ?

:god:  :god:  :god:  :god:  :god:  :god:  :god:

Κατά τη γνώμη μου ένα από τα ομορφότερα (ever) Longines !!!
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 28, 2011, 12:41:20 πμ »
Aν έχεις τύχη διάβαινε που λέει...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 28, 2011, 10:14:38 πμ »
ναι ειναι παρομοιο με αυτο αλλα οι δεικτες δεν ειναι μπλε.....ειναι ασπροι (φωσφωριζουν) και ο δεικτης των δευτερολέπτων ειναι κοκκινος.....ειναι open back και γραφει longines special series!

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 28, 2011, 10:48:48 πμ »
Αυτό με του μπλέ δείκτες είναι η σημερινή έκδοση του μοντέλου.
Στο post μου #5 φαίνεται η αρχική έκδοση του ρολογιού η οποία αν δεν απατώμαι χρονολογείται από το '41...
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 28, 2011, 11:02:19 πμ »
Περνα και φωτο να το θαυμασουμε,αξιζει αυτο το ρολοι :o

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 28, 2011, 11:06:02 πμ »
παντως ειναι πανεμορφο ρολοι......γενικα πιστευω πως οι top εταιριες ειναι longines, baume et mercier, zenith, omega, vacheron constantin, philip watch........ απο την άλλη μισώ ta rolex....είναι υπερβολικά ασχημα (γνωμη μου) και υπερβολικά ακριβά για αυτό που προσφέρουν.....οι παραπάνω εταιρίες εχουν πολυ παραπανω ιστορια......και θα προτιμουσα να δώσω 1.500 και να παρω ενα baume et mercier, παρα να δώσω 5.000 και να πάρω ρολεξ.....και οταν με 10.000 παίρνεις vacheron constantin......ε εντάξει...πιστευω πως η συζυτηση θεωρειται λήξασα....ναι θα βάλω...