Αποστολέας Θέμα: Αγορά Tag Heuer Grand Carrera Chronograph Calibre 17 RS 2  (Αναγνώστηκε 13846 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Tag Heuer Grand Carrera Chronograph Calibre 17 RS 2
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 21, 2011, 09:50:03 πμ »
Να ρωτήσω σας παρακαλώ 2-3 πραγματάκια!

Τι είναι in-house μηχανή και αν το POC φορά τέτοια μηχανή (και ποια ίσως τα πλεονεκτήματα γιατί κάποιος έγραφε το 2007 πως αν βγάλει τέτοια μηχανή θα είναι πολύ καλό για την Omega). Επίσης πως μετράω αν χάνει και πόσα δευτερολεπτα ημερησίως... ελπίζω επίσης να μην μου κάτσει και πολύ βαρύ λόγω μεγέθους αν και ειμαι ψηλός και σχετικά σωματώσης (1.90m , 92kg....)

οσο το ψάχνεις πάντως τόσο μπερδέυεσαι! Ναι ειναι δύσκολο σήμερα να συγκεντρωθώ στην δουλειά αλλά τι να κάνω!!! Φεύγω τώρα για ένα ραντεβού για να περάσει η ώρα! Επίσης σκέφτομαι ότι αφού τα σκάω τα 4 χιλιάρικα καλό θα είναι να είναι αναγνωρίσιμη εταιρεία και για το "ευρύ" κοινό...

Eσύ καθορίζεις τα στάνταρντς σου και τις προδιαγραφές που θες να'χει το ρολόι.
Όποιο νομίζεις ότι πληρεί τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει,το εξετάζεις  και προχωράς.

Για το πώς μετράς ένα ρολόι :
Συγκρίνεις με ένα site όπως
http://time.is/
Συγχρονίζεις δηλαδή το ρολόι σου ακριβώς με την ώρα που βλέπεις στο site και μετά από ένα 24-ωρο βλέπεις την διαφορά

Ιn-house είναι οι μηχανισμοί που φτιάχνει μια εταιρεία μόνη της.
Είναι πολύ σημαντικό και προσθέτει (πάρα) πολλούς πόντους σε ένα ρολόι.
Αν σκεφτείς ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα ρολόι είναι ο μηχανισμός,καταλαβαίνεις τη σπουδαιότητα.
Έτσι αποκτά μια εταιρεία και πρεστίζ.
Το να φτιάξεις ένα ωραίο σχέδιο και να παραγγείλεις μια μηχανή από έναν προμηθευτή δεν είναι και κάτι δύσκολο.
Δεν είναι ανάγκη να σαι ωρολογοβιομηχανία για να το κάνεις.Το κάνει και ο LakisGavalas άμα θέλει.

Τώρα,για το co-axial.
Eίναι in-house τεχνολογία-πατέντα της Ω,δεν θυμάμαι όμως αν είναι ολόκληρος μηχανισμός ή τροποποιημένος μηχανισμός ETA που έχει εφαρμόσει πάνω του το co-axial.

Αποσυνδεδεμένος xaphs

• 36mm case
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 21, 2011, 09:58:58 πμ »
Στο μαγαζί που ρώτησα ήταν ένα νέο παιδί (ο γιος του ιδιοκτήτη υποθέτω) και μου είπε ότι είναι inhouse και μάλιστα μία από τις καλύτερες μηχανές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ παγκοσμίως για χρονογράφο. Το ίδιο μου είπε και ένας άλλος κύριος με μαγαζί στην Σταδίου. Οπότε αυτό προσδίδει αξία στο ρολόι και από ότι έχω διαβάσει η Ω είναι από πολλούς εδώ εκ των κορυφαίων και μία απόδοση σχέσης τιμής-ποιότητας-χαρακτηριστικών αν μη τι άλλο ειλικρινής...

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 21, 2011, 10:31:49 πμ »
Φιλε ευθυμη, εγω το συγκεκριμενο Tag το ειχα για 2 χρονια σχεδον και ημουν πολυ ευχαριστημενος απο αυτο!
Σιγουρα ομως ειναι λιγο σπορ και σιγουρα σε αυτο το ποσο οπως ολα τα παιδια εχουν αναφερει υπαρχουν πολλες επιλογες!
Δες τι σου ειναι ομορφοτερο πανω στο καρπο σου και αγορασε το!Αλλωστε ολα τα παραπνω ρολογια που προταθηκαν ειναι πολυ αξιολογα και σιγουρα θα μεινεις ευχαριστημενος!

Φιλικα
Γιαννης.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 21, 2011, 01:13:04 μμ »
Πήγα και ήρθα και πλέον περιμένω να περάσει λιγάκι η ώρα για να κατέβω κέντρο.... ναι όντως όλα τα ρολόγια είναι πολύ καλά από αυτά που προτάθηκαν και αδημονώ να τα δω και από κοντά, να τα δοκιμάσω και να ακούσω τιμές... το κακό με μένα είναι ότι είμαι λίγο ανυπόμονος και μπορεί και να αγοράσω σήμερα... ας όψεται το ποσό που είναι σχετικά υψηλό οπότε μπορεί να κρατηθώ!! Ναι το Tag επίσης είναι πολύ ωραίο, άλλωστε και από εκεί ξεκίνησα... Γιάννη γιατί το έδωσες αλήθεια??? Και τι αξία είχε μεταπωλητικά?

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 21, 2011, 02:16:53 μμ »
Πήγα και ήρθα και πλέον περιμένω να περάσει λιγάκι η ώρα για να κατέβω κέντρο.... ναι όντως όλα τα ρολόγια είναι πολύ καλά από αυτά που προτάθηκαν και αδημονώ να τα δω και από κοντά, να τα δοκιμάσω και να ακούσω τιμές... το κακό με μένα είναι ότι είμαι λίγο ανυπόμονος και μπορεί και να αγοράσω σήμερα... ας όψεται το ποσό που είναι σχετικά υψηλό οπότε μπορεί να κρατηθώ!! Ναι το Tag επίσης είναι πολύ ωραίο, άλλωστε και από εκεί ξεκίνησα... Γιάννη γιατί το έδωσες αλήθεια??? Και τι αξία είχε μεταπωλητικά?
Εγώ θα σου συνιστούσα πρήν κάνεις μία τόσο ακριβή αγορά να αφήσεις λίγο καιρό ακόμα να μάθεις μερικά περισσότερα πράγματα για τα ρολόγια και μετά να προχωρήσεις
Στό εν τω μεταξύ μπορείς και να αγοράσεις κάποιο μηχανικό αξιοπρεπές όπως κάποιο Steinhart η Stowa και να το συνηθήσεις σε καθημερινή χρήση

Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 21, 2011, 02:36:01 μμ »
Φίλε Νίκο τι εννοείς να το συνηθίσω σε καθημερινή χρήση? Το ότι θα πρέπει να το φορώ καθημερινά ώστε να κουρτίζεται και να έχει ενέργεια?

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 21, 2011, 04:03:24 μμ »
Ευθυμη, το εδωσα για ανανεωση συλλογης και διαθεσης!
Ημουν απολυτα ευχαριστημενος και στους χρονους που κρατουσε και στην αισθηση οταν το φορουσα.
Το θεμα παντως ειναι οτι με αρχικη τιμη στα 6000 ευρω υπαρχουν πολλες επιλογες εξισου καλες.
Επισης στην τιμη μεταπωλησης μην περιμενεις κατι το ιδιαιτερο διοτι με -60% αρχικης δεν νομιζω οτι φευγεις και ευχαριστημενος...
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 21, 2011, 06:22:10 μμ »
Φίλε Νίκο τι εννοείς να το συνηθίσω σε καθημερινή χρήση? Το ότι θα πρέπει να το φορώ καθημερινά ώστε να κουρτίζεται και να έχει ενέργεια?
Θέλω να πώ ότι από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στό θέμα ρολόγια
Για αυτό το λόγο και πρήν αγοράσεις κάτι τόσο ακριβό καλό θα είναι να συνιθήσεις με κάτι το φτηνότερο
Το μηχανικό ρολόι είναι κάτι που απαιτεί μία σχετική εμπειρία
Δηλαδή
Απαιτεί προσοχή στίς κινήσεις, προσοχή στα χτυπήματα κλπ
Εάν αγοράσεις κάτι το φτηνότερο στην αρχή τότε στό εν τω μεταξύ θα έχεις το χρόνο να ενημερωθείς και μετά από κάποιο καιρό θα κάνεις μία αγορά πιό σίγουρη εαν βέβαια την κάνεις
Τα ρολόγια που σου πρότεινα δεν είναι καθόλου άσχημα
Μπορείς άνετα να τα φοράς κάθε μέρα και να έχεις καλούς χρόνους

Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 21, 2011, 07:28:10 μμ »
Νίκο σ´ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές!! Η αλήθεια ειναι οτι όντως δεν έχω εμπειρία αλλα είμαι προσεκτικός... Επίσης μόλις γύρισα απο την βόλτα σε Σύνταγμα και Σταδίου και είδα πολλά ρολόγια, λιγο πολυ τα μοντέλα και τις εταιρείες που συζητήσαμε άνωθεν. Τελικά η αρχική μου διαίσθηση επαληθευτηκε! Το Ω POC ειναι απίστευτο ρολοι και κάθεται τέλεια στο χέρι μου... Επίσης όσο το κοιτούσα τόσο πιο πολυ μου άρεσε και το γουσταρα! Είδα και τα υπόλοιπα διπλα του και δεν μου έκαναν κλικ.. Επίσης είδα και το Tag που αρχικά ήθελα μου φάνηκε πολυ ευτελές σε σχέση με το Ω. Μην παρεξηγηθώ, λιγο το τιτανιο, λιγο το λουρακι μου φάνηκε κατώτερης αξίας... Τι να πω βρε παιδιά το ερωτεύτηκα το Ω και πλέον πρεπει να αποφασίσω απο που θα το πάρω... Και τα 2 μαγαζιά μου το δίνουν στα 3850€ απλά τα ενα απο τα δυο έχει δικομτου service και ίσως με καλύψει όταν χρειαστεί μετα απο καμια 8ετια... Το πρώτο μαγαζί που πέρασα ενοιωσα κάπως περίεργα και μου έκανε άσχημα πολυ γιατί μονο πελάτης δεν ένιωσα..ακούω αν κάποιος μπορεί κάπως να με ενημερώσει πάνω σε κάτι που ίσως βοηθήσει...

Ευχαριστω όλους σας ξανά!!!

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 21, 2011, 08:15:02 μμ »
Τι να πω βρε παιδιά το ερωτεύτηκα το Ω
Welcome to the club :weedman: :weedman: :weedman:
Οι συμφορουμίτες θα σου στείλουνε 1-2 καταστήματα με καλές εκπτώσεις,εξυπηρέτηση κλπ. ;)

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 22, 2011, 07:52:58 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε με συμβουλές για τα μαγαζιά από όπου μπορώ να αγοράσω...Θα μιλήσω τηλεφωνικά με τους επίσημους αντιπροσώπους της Ω ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να προχωρήσω...και πάλι σας ευχαριστώ όλους...

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 22, 2011, 07:09:24 μμ »
Καλησπέρα σε όλους!Διαβάζω αρκετά εδώ κι εκει στο Internet αφού πρόκειται να κάνω μια τόσο σημαντική αγορα και έπεσα στο παρακάτω link

http://www.omegablogger.com/archives/54

Όπως λοιπόν θα δείτε εδω γίνεται χαμός απο βλάβες και πολυ κακό service..απλά ρωτώ αν κάποιος απο εσάς έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και σε ποιο βαθμό..έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι μιλάμε για αυτόματα μηχανικά ρολόγια και δεν είμαι αφελής να περιμένω ακρίβεια quartz αλλα μιλάμε για Ω ρολογια και μάλιστα το συγκεκριμένο θεωρείται απο πολλούς κορυφαίο με μηχανή super κτλ κτλ..εγω έχω πάθει με το ρολόι τρελή πλάκα κ´ θα πάω αύριο μάλλον να το πάρω..απλά θέλω να ξέρω τι να περιμένω βρε guys!! Δώστε φώτα αν θέλετε κ´ μπορείτε σας παρακαλώ και πιο πολυ αυτοί που έχουν το POC ή κάποιοι που ξέρουν κατόχους τους..πάλι ευχαριστω σας όλους!!!

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 04, 2011, 12:39:32 μμ »
Να ενημερώσω και εδώ ότι τελικά αγόρασα το POC Chronometer και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά καθώς το ρολόι είναι σε ποιότητα και ομορφιά super και επίσης από ότι φαίνεται και η μηχανή του δουλεύει πολύ καλά.... βέβαια το έχω μόνο 10 μέρες και θέλει κάποιο διάστημα για να "στρώσει".... ορίστε και κάποιες φωτογραφίες...

http://imageshack.us/f/97/img0314um.jpg/
http://imageshack.us/f/38/img0315jy.jpg/
http://imageshack.us/f/717/img0313ab.jpg/
http://imageshack.us/f/808/img0312nq.jpg/
http://imageshack.us/f/143/img0316pd.jpg/

Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές καθώς η δική σας συμβουλή με οδήγησε σε ένα ρολόι καλύτερο για εμένα από αυτό που είχα διαλέξει και θα αγόραζα... επίσης να ξέρετε ότι τώρα πλέον "αρρώστησα" κι εγώ με το όλο θέμα του ποιοτικού ρολογιού... κακή εποχή για κοστοβόρους έρωτες!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 04, 2011, 08:54:50 μμ »
Kαλοφόρετο Ευθύμη, να το χαίρεσαι με υγεία. Εξαιρετική αγορά ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 04, 2011, 09:03:11 μμ »
Συγχαρητήρια για την επιλογή σου και να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς !
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 04, 2011, 09:05:41 μμ »
Φίλε Ευθύμη πέρα από πανέμορφο, είναι και ένα καταπληκτικό ρολόι, να το χαρείς όσο δεν παίρνει και πάντα τέτοιες χαρές.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 05, 2011, 10:45:43 πμ »
Κουκλί είναι το άτιμο.  :D
Καλοφόρετο και να δείχνει πάντα καλες ώρες.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 05, 2011, 11:48:27 πμ »
Άσε παραείναι κουκλί και πραγματικά εξαιρετικό ρολόι! Σας ευχαριστώ όλους και μακάρι όντως να με συντροφεύσει σε χαρούμενες ώρες, είτε για μένα είτε για όλους μας.... ευχαριστώ!

Και μία τελευταία φώτο με το Sportura της γκόμενας... ε, sorry της συζύγου εννοώ  :axe:!!!!

http://imageshack.us/f/718/img0329qb.jpg/

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 05, 2011, 01:53:56 μμ »
Η σύζυγος είναι πολύ σπορτιφ ε? ;D
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr