Αποστολέας Θέμα: Αγορά Tag Heuer Grand Carrera Chronograph Calibre 17 RS 2  (Αναγνώστηκε 13838 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Αγορά Tag Heuer Grand Carrera Chronograph Calibre 17 RS 2
« στις: Ιούνιος 20, 2011, 10:18:25 πμ »
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το πολύ ενημερωτικά άρτιο foroum. Έχω κι εγώ πάθος με τα ρολόγια και κατέχω ένα Seiko Arctura (2007), Seiko Velatura Direct Drive (2010), TW Steel (2008) kai Sector Ocean Master (με την πορτοκαλί κορώνα 2007) και λουράκι καουτσούκ αλλά του φόρεσα και μπρασελέ μετά από 2 χρόνια. Το ευχάριστο είναι ότι μόλις παντρεύτηκα και τα πεθερικά μου θα μου δώσουν 2500€ για το δώρο του γαμπρού οπότε είπα να βάλω άλλα 1500 και να πάρω αυτό

http://us.tagheuer.com/en/calibre-17-rs#/thecollections-menswatches-watches-grandcarrera-products-grandcarreracalibre17rs2-productsheet-cav518b-fc6237

Μου αρέσει πολύ το ρολόι και μου το δίνει τσάμπα από το κέντρο πολύ γνωστός μου μιας που από εκεί έχω πάρει τα πάντα τα τελευταία 2 χρόνια (μονόπετρα, σταυρό για βάπτιση κτλ, βέρες, άλλα κοσμήματα κτλ).

Θέλω να μου πείτε συμβουλές και επίσης αν κάποιος το έχει εντυπώσεις. Μήπως είναι λιγάκι σπορ? Τα rolex δεν μου πολυκάθονται γιατί μου αρέσουν τα σχετικά μεγάλα ρολόγια... επίσης κολλάω στο αν πρέπει να πάρω ένα ποιο ρολόι "κουστουμιού" ή όχι. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να δώσω ποτέ άλλοτε τόσα χρήματα για ρολόι οπότε θέλω να πάρω κάτι που θα μου αρέσει πολύ...

Να ξέρετε ότι δεν θα σας κουράσω, είμαι ο τύπος που πάει και παίρνει "χθες" αυτό που έχει βάλει στο μάτι οπότε ακούω άφοβα!!!!

Ευχαριστώ παιδιά και καλημέρες!!!!

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Tag Heuer Grand Carrera Chronograph Calibre 17 RS 2
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 20, 2011, 10:42:50 πμ »
Φίλε Ευθύμη γεια σου!
Το ρολόι που μας δείχνεις είναι σίγουρα όμορφο,όμως το ποσό που διαθέτεις δεν είναι μικρό και αφού όπως λες μία φορά πρόκειται να κάνεις τέτοια αγορά,θα σου πρότεινα να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να κάνεις μια έρευνα αγοράς.

Κατά τη γνώμη μου δες οπωσδήποτε τις επιλογές των Ω και Βreitling και αν έχεις διάθεση για περαιτέρω ψάξιμο μπορούμε να προτείνουμε και άλλα.

Εγώ το ΤΑG δεν θα το΄παιρνα,θα προτιμούσα μια πιο "βαρειά" ωρολογιακή φίρμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 20, 2011, 10:49:12 πμ »
Eυθύμη καλωσήρθες. 2500 και 1500= 4000 ευρώ που είναι σημαντικό ποσό για ρολόι όπως είπε κι ο Νίκος. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για μια βόλτα στο κέντρο και δοκίμασε Panerai, Omega, Breitling, Rolex, Zenith και Tag φυσικά. Σίγουρα εντω μεταξύ τα μέλη θα σου δώσουν κάποιες ιδέες ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 20, 2011, 10:51:23 πμ »
Φίλε Nicolas σε ευχαριστώ για την απάντηση... Ναι είμαι πολύ ανοικτός σε προτάσεις και σίγουρα μπορώ να κάνω έρευνα και να κοιτάξω κι άλλες φίρμες όπως Ω και Breitling... Μου αρέσουν τα ρολόγια σε σχετικά σπορ γραμμή και αν έχει και μπρασελέ επίσης καλύτερα... επίσης θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να μου προτείνει κάποιο κατάστημα (με pm) ή κάποιον γνωστό του ώστε να δω και τα ρολόγια και να επιτύχω και τις καλύτερες τιμές. Μετρητοίς είναι η πληρωμή οπότε κανείς δεν χάνει  ::)

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 20, 2011, 11:22:20 πμ »
Eυθύμη το Ω Planet Ocean είναι μια επιλογή με πολλά θετικά
Κατά κάποιο τρόπο έχει χαρακτήρα χαμαιλέοντα καθώς μπορεί να φορεθεί και ως σπορ αλλά και ως πιο "καλό"

Το παίρνεις με μπρασελέ αλλά αν κάποι στιγμή αλλάξεις γνώμη ή αν απλά θέλεις να του αλλάξεις την όψη, του βάζεις λουράκι.

Είναι μέσα στα χρήματά σου.

Είναι Ω. Δηλαδή σεβαστή φίρμα,με co-axial μηχανισμό ,με αξία μεταπώλησης ,με ιστορία κτλ

Έχεις και μερικές ψιλοδιαφορετικές χρωματικές επιλογές.

Επίσης βγαίνει σε 2 μεγεθη (42 ή 45,5) πράγμα αρκετά σημαντικό γιατί άλλο οι φωτό και άλλο πώς κάθεται στο χέρι του καθενός το κάθε ρολόι.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 20, 2011, 11:25:03 πμ »
To συγκεκριμένο Grand Carrera που σου αρέσει το βρίσκω κι εγώ πολύ όμορφο και εντυπωσιακό. Παρόλα αυτά ρίξε και μια ματιά και σε άλλες επιλογές πχ

Omega Seamaster Aqua Terra

Breitling Chronomat B01

Breitling Navitimer Β01

Breitling Blackbird

Panerai 111

Panerai 112

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 20, 2011, 11:46:31 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ και οι συμβουλές σας είναι πραγματικά πολύτιμες! Απλά θέλω να σας πω ότι διαθέτω το πολύ μέχρι 4000€ (δεν ξέρω πόσο έχουν αυτά που μου προτείνετε αλλά είναι όλα πολύ γ@μ@τ@!!!!) Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν και τα Breitling kai ta Ω πάρα πολύ... θέλω φυσικά και να τα δω στο χέρι μου!

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 20, 2011, 11:52:08 πμ »
Ευθύμη έχε υπόψη ότι στις τιμές καταλόγου μπορείς να πετύχεις έκπτωση 25-30%.
Αν αποφασίσεις για κάποια συγκεκριμένη φίρμα ,θα σου προτείνου οι συμφορουμίστες καταστήματα να απευθυνθείς.

Το ποσό που διαθέτεις είναι αρκετό!

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 20, 2011, 11:58:34 πμ »
Δες κι αυτό μήπως σ'αρέσει και το pilot στυλ από την κορυφαία IWC

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 20, 2011, 12:06:39 μμ »
Thanx Nicolas once again! Μίλησα με τον γνωστό μου στο κέντρο και μου είπε ότι μπορεί να πάρει τις εταιρείες και να έχω ένα 25-30% έκπτωση από τιμές εταιρείας...κέντρο που να κατέβω να δω τα ρολόγια? Κολοκοτρώνη και Κολωνάκι?

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 20, 2011, 12:15:02 μμ »
Μ' αρέσει κι αυτό πάρα πολύ....

http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/planet-ocean-chrono/22105100

είναι και μεγάλο, είναι και chrono είναι και Ω....

Να κάνω μια ερώτηση... στα χρήματα που διαθέτω οι εταιρείες που μιλάμε είναι και οι πιο καλές σωστά? Τα rolex γιατί είναι τόσο ακριβα? Είναι όντως οι μηχανές τους τόσο καλές ή είναι και η αξία που "κρατάνε" μεταπωλητικά?

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 20, 2011, 01:58:54 μμ »
από τηλέφωνο που έκανα το βρίσκω λίγο κάτω από τα 4000€ μετρητοίς (Ω POC chrono). Αν κάποιος έχει κάτι να μου προτείνει σε καλύτερη τιμή είμαι όλος αυτιά! Θα κατέβω λογικά να τα δω αύριο Τρίτη...

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 20, 2011, 02:13:36 μμ »
Καλησπέρα φίλε μου.Καθαρά προσωπικά...αν διέθετα 4000 για ρολόι θα πήγαιναν σε ένα από τα εξής μοντέλα...

Ω Planet Ocean

Zenith El Primero
Breitling Avenger Seawolf

Καλή επιλογή εύχομαι!!

ΥΓ:Στα rolex 90% πληρώνεις φίρμα(δικαιολογημένα βέβαια)... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 20, 2011, 09:37:36 μμ από assassin88 »

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 20, 2011, 02:42:33 μμ »
Θα έλεγα να στραφείς προς Zenith μεριά καθώς είναι πιο εξεζητημένα και φοράνε έναν από τους καλύτερους μηχανισμούς στον κόσμο (και ακριβέστερους).
Βέβαια και τα Omega δεν πάνε πίσω. ;)
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 20, 2011, 03:01:18 μμ »
Ναι και τα Zenith δείχνουν πολυ καλα και οι μηχανές τους απο ότι διάβασα είναι εξαιρετικές. Είναι πιο exclusive λες;Γιατί;Θα κατέβω να τα δω όλα απο αύριο για να έχω άποψη και πως είναι πάνω μου..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 20, 2011, 08:44:11 μμ »
   Πολλά καταστήματα θα βρεις στο κέντρο στην περιοχή του Συντάγματος. Δηλαδή ψηλά στην Πανεπιστημίου, Σταδίου, Καραγεώργη Σερβίας, Βουκουρεστίου. Αυτά για να δείς όσο πιό πολλά μοντέλα μπορείς και παράλληλα ρωτάς και τιμές. Επιβάλλεται τουλάχιστον μια έκπτωση της τάξης του 25% από την τιμή λιανικής(για αγορά μετρητοίς) Όταν αποφασίσεις θα σε βοηθήσουν τα μέλη και για συγκεκριμένα καταστήματα.
   Ωραία και η πρόταση του Νίκου για το IWC.
   Η δοκιμή στο χέρι είναι το σημαντικότερο κριτήριο ;)

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 20, 2011, 10:10:18 μμ »
Κάτι εχω πάθει με τη zenith τώρα τελευταία  ;)

Για χρονογράφο λοιπόν: 36000 vph

Uploaded with ImageShack.us

Για καταδυτικό κάποιο panerai ή Ω planet ocean είναι πολύ καλές προτάσεις αλλά το απόλυτο,  το number one  που τραγουδούσε και η Έλενα το 2005 τότε που η Ελλαδίτσα ήταν στα πανω της, είναι κατά την προσωπική μου άποψη αυτό:

By nikos1978 at 2011-06-20

IWC AQUATIMER VINTAGE
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 21, 2011, 08:30:56 πμ »
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Σήμερα το απόγευμα θα κατέβω εκεί γύρω στο Σύνταγμα και θα χαζέψω αρκετά. Είμαι περίεργος να δω πρώτα απ' όλα το Ω POC, να δω και πως κάθεται στο χέρι μου κτλ... στην συνέχεια IWC, Breitling, Zenith και ίσως και κάτι ακόμα...αν έχετε καμία άλλη ιδέα shoot!

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 21, 2011, 09:05:13 πμ »
Eυθύμη καλημέρα!
Καλή βόλτα σήμερα! (απορώ πως θα συγκρατήσεις στη δουλειά το μυαλό σου το πρωί :D )
έχε κατά νου και αυτά

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 21, 2011, 09:14:47 πμ »
Να ρωτήσω σας παρακαλώ 2-3 πραγματάκια!

Τι είναι in-house μηχανή και αν το POC φορά τέτοια μηχανή (και ποια ίσως τα πλεονεκτήματα γιατί κάποιος έγραφε το 2007 πως αν βγάλει τέτοια μηχανή θα είναι πολύ καλό για την Omega). Επίσης πως μετράω αν χάνει και πόσα δευτερολεπτα ημερησίως... ελπίζω επίσης να μην μου κάτσει και πολύ βαρύ λόγω μεγέθους αν και ειμαι ψηλός και σχετικά σωματώσης (1.90m , 92kg....)

οσο το ψάχνεις πάντως τόσο μπερδέυεσαι! Ναι ειναι δύσκολο σήμερα να συγκεντρωθώ στην δουλειά αλλά τι να κάνω!!! Φεύγω τώρα για ένα ραντεβού για να περάσει η ώρα! Επίσης σκέφτομαι ότι αφού τα σκάω τα 4 χιλιάρικα καλό θα είναι να είναι αναγνωρίσιμη εταιρεία και για το "ευρύ" κοινό...