Αποστολέας Θέμα: invicta 3044!!!!τι λετε?  (Αναγνώστηκε 37169 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: invicta 3044!!!!τι λετε?
« Απάντηση #80 στις: Ιούλιος 07, 2011, 01:24:44 μμ »
φιλε μου η miyota ειναι σκυλί απο μηχανη!!μερικοι τη συγκρινουνε μη τη swiss eta!!!!!απλα ισως θελει δουλεμα !αλλα και παλι θα στο φτιαξει ο τεχνικος!

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιούλιος 07, 2011, 01:36:47 μμ »
εφόσων σου είπε έτσι ο άνθρωπος που λογικά είναι δοκιμασμένος,έτσι θα είναι.Από βδομάδα και μετά θα έχεις βγάλει άκρη για το τι φταίει.
Αν χρειαστεί εκ νέου ρύθμιση σου είπε ποιο είναι το κόστος?
Εννοώ είνα ισε λογικά επίπεδα ή θα κοστίσει ο κούκος-αηδόνι?

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Ιούλιος 07, 2011, 01:48:10 μμ »
Για να είμαι ειλικρινής δε ρώτησα καθόλου το κόστος.Νομίζω όμως ότι δε θα είναι τίποτα το εξωφρενικό.Εκείνο πάντως που πιστεύω,χωρίς να θέλω να κάνω τον ειδικό,είναι ότι όσο και να βελτιωθεί η κατάσταση μια ρυθμισούλα θα τη χρειαστεί.Σίγουρα για να μου πει ο άνθρωπος να περιμένω, κάτι παραπάνω θα ξέρει.30 χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά.Άλλωστε εκείνο που τον συνέφερε περισσότερο ήταν να το κρατήσει κατευθείαν για επισκευή για να μου πάρει χρήματα.Παρ'όλα αυτά όμως μου είπε υπομονή............

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιούλιος 07, 2011, 07:37:23 μμ »
Άλλωστε εκείνο που τον συνέφερε περισσότερο ήταν να το κρατήσει κατευθείαν για επισκευή για να μου πάρει χρήματα.Παρ'όλα αυτά όμως μου είπε υπομονή............
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.ο άνθρωπος δείχνει ότι είναι επαγγελματίας,και όχι "ό,τι αρπάξουμε"..μακάρι να μην χρειαστεί καν ρύθμιση αλλά και αν χρειαστεί πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα το χαρείς το ρολόι που όπως είπαμε είναι κουκλί.. ;)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Ιούλιος 08, 2011, 08:13:11 μμ »
Τελικά μετά απο δυο ημέρες κατάφερα να βρω τι φταίει.Παρατήρησα λοιπόν ότι το ρολόϊ,παρ'όλο που δεν το έχω βγάλει καθόλου απο το χέρι μου,για κάποιο λόγο σταματάει να δουλεύει.Έπεσε το μάτι μου σε άσχετες στιγμές πάνω στο ρολόϊ και είδα το δευτερολεπτοδείκτη σταματημένο.Το κούνησα λιγάκι,πήρε μπροστά και μετά ξανασταμάτησε.Οπότε αύριο πρωί πρωί επίσκεψη στον τεχνίτη.Όσοι λοιπόν απο εσάς έχετε παραγγείλει το συγκεκριμένο μοντέλο,έχετε το νου σας.Πολύ πιθανό να σας παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο,που δε σας το εύχομαι.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 09, 2011, 06:52:26 πμ »
μη τα παραλεμε φιλε μου!επειδη ετυχε δεν παει να πει οτι ειναι σκαρτο ολο το μοντελο!εδω τυχαινουν και σε ποιο ακριβα μοντελα!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 09, 2011, 09:05:15 πμ »
Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι αυτός ήταν και ο λόγος που βγάλαν το συγκεκριμένο μοντέλο σε τέτοια προσφορά.
Για να ρίξουν την τιμη από τα 279 $ στα 79$ που το πήρες εσύ μάλλον κάτι θα πήγαινε στραβά με το ρολόι.

Πάντως πάλι φθηνότερα θα σου βγει ακόμα και με την επισκευή οπότε μικρό το κακό. ;)
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 09, 2011, 10:22:21 πμ »
φιλε μου μη λεμε και βλακειες!σοβαρα καταστηματα οπως αυτο θα βγαλει ελλατωματικα ρολογια μονο και μονο για να τα πουλησει και να βγαλει κακο ονομα!μην ακουω τετοια!απλα θα ειχε στοκ μεγαλο!για να προσεχουμε τι λεμε!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούλιος 09, 2011, 12:02:22 μμ »
φιλε μου μη λεμε και βλακειες!σοβαρα καταστηματα οπως αυτο θα βγαλει ελλατωματικα ρολογια μονο και μονο για να τα πουλησει και να βγαλει κακο ονομα!μην ακουω τετοια!απλα θα ειχε στοκ μεγαλο!για να προσεχουμε τι λεμε!
ενταξη ρε φιλε μπορουσες να το πεις πιο ωραια αυτο ειπες. στο κατω κατω τι σε νοιαζει που καποιος το κατηγορει? γικο σου ειναι  ;)

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιούλιος 09, 2011, 12:07:03 μμ »
δεν μπορω να ακουω τετοια φιλε μου!και παλιοτερα ειχα παρει γνωστη μαρκα orient και σε μια εβδομαδα χαλασε!να πω οτι ηταν ολη η σειρα μοντελου χαλασμενη?τυχαινουν αυτα!να προσεχουμε τι λεμε!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 09, 2011, 01:29:09 μμ »
Καταρχάς δεν σου είπα ότι όλη η σειρά είναι ελαττωματική, μην ξεχνάς ότι και εγώ σκέφτομαι να πάρω invicta οπότε δεν έχω κάποιο προβλημα μαζί τους.

Εγώ στην απάντηση μου έδωσα ένα αίτιο (τιμή αρκετά χαμηλότερη από την αρχική), εσύ όμως βιάστηκες να κατηγορήσεις την απάντηση μου ως βλακεία δίχως να αιτιολογήσεις το σκεπτικό σου.

Και εδώ συμφωνώ με τον SyZo (Ευχαριστώ και για την υπεράσπιση  ;D).
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 09, 2011, 01:52:59 μμ »
Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι αυτός ήταν και ο λόγος που βγάλαν το συγκεκριμένο μοντέλο σε τέτοια προσφορά.
Για να ρίξουν την τιμη από τα 279 $ στα 79$ που το πήρες εσύ μάλλον κάτι θα πήγαινε στραβά με το ρολόι.

αυτα εγραψες πιο πριν!αρα τι?βγαλαν ενα ρολοι που ηταν χαλασμενο και το πηρε ο φιλος μας απο εδω?πλακα κανουμε?οπως το γραφεις εννοεις ολη τη σειρα!το μοντελο 3045 δηλαδη!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούλιος 09, 2011, 02:09:25 μμ »
Όταν λέω μοντέλο δεν εννοώ όλη την σειρά εκτός και αν έτσι καταλαβαίνεις εσύ.

Εγώ υποστηρίζω ότι δεν ήταν τυχαία η τόσο μεγάλη έκπτωση φίλε μου.
Εσύ το βρίσκεις λογικό?
Hitech Πόντιος!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #93 στις: Ιούλιος 09, 2011, 03:34:09 μμ »
Ρε παιδιά μόλις τώρα μπήκα μέσα και ειλικρινά νιώθω άσχημα που ανέφερα το πρόβλημα με το Invicta.Τι αντιπαράθεση και κακό είναι αυτό;Κατ'αρχάς φίλε indy επειδή έχεις παραγγείλει το ίδιο ρολόϊ,δε χρειάζεσαι να αρπάζεσαι με το παραμικρό.Δεν είπα ότι οπωσδήποτε και το δικό σου θα έχει πρόβλημα.Απλά το γνωστοποίησα για να μην ψάχνεσαι αμα σου τύχει καμία στραβή.Δεύτερον η απορία του di@bolic είναι απόλυτα εύλογη.Δε σου κρύβω ότι κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα.Δεν κατηγορούμε ούτε το κατάστημα,ούτε την Invicta.Όπως είπες κι εσύ, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και με ακριβότερες εταιρείες.Τέλος, οι άνθρωποι μου απάντησαν και μου είπαν να στο στείλω πίσω για αντικατάσταση,με δικά μου έξοδα φυσικά.Δε με συμφέρει όμως κι έτσι αποφάσισα να το κρατήσω.Θα μου κοστίσει πολύ λιγότερο ο τεχνίτης.Άλλωστε δεν είναι και καμιά σπουδαία βλάβη.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούλιος 09, 2011, 04:22:51 μμ »
Ακριβώς Τζίμη. ;)

Ακόμα και αν -λέμε αν- σου πούλησαν προβληματικό ρολόι, το πήρες σε τόσο χαμηλή τιμή που ακόμα και με την ρύθμιση δεν θα σου κοστίσει όσο κόστιζε προ έκπτωσης οπότε δεν τίθεται θέμα.
Αυτό που με απασχολεί είναι ότι εφ' όσον ήταν δικό τους λάθος θα έπρεπε σαν σοβαρή εταιρεία να αναλάβουν αυτοί τα έξοδα επιστροφής ή να τα πλήρωνες εσύ και αν διαπίστωνων ότι όντως το λάθος είναι δικό τους να σε αποζημίωναν για την αξία του ρολογιού καθώς και τα ε.α.
Ψαξτο λίγο αν θες γιατί πολλές εταιρίες το έχουν μέσα στην πολιτική τους (εκτός και αν αναφέρουν το αντίθετο). ;)

Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούλιος 09, 2011, 05:17:19 μμ »
παιδες χαλαρα. ενα ρολοι μαζικης παραγωγης μπορει να μεινει μεχρι και 3 χρονια χωρις να αγοραστει απο καποιον, ολο αυτο το διαστημα το ρολοι κοιματε και ξυπνα ξαφνικα εχοντας περασει μαγνητικά σκαναρισματα για να μπει σε αεροπλανο και μετα ωρες απο κρανδασμους μεχρι να φτασει στον κατοχο. λογικο ειναι να παρουσιαζονται τετοια μικρο προβληματα σε ρολογια μαζικης παραγωγης. οσο για την χαμιλη τιμη, μπορει να ηθελε το μαγαζι να ξεσκοκαρει απο αυτο το μοντελο για να κανει νεα παραγγελια. δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα και να πουμε οτι πχ ολη η σειρα εχει προβλημα η οτι αυτο εγινε εσκεμαν απο το μαγαζι. αυτα δυμβαινουν και στις καλυτερς οικογενειες.
εδωπερα ειμαστε γιατι γουσταρουμε ολοι τα ρολογια. οχι για να διαφωνουμε. τζιμη φιλε μου ελπιζω να βρεις την ακρη γρηγορα και ευκοα και να μας πεις τελικα τι ηταν. ;)

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούλιος 10, 2011, 11:21:35 πμ »
να ζητησω και εγω συγνωμη με τη σειρα μου αν ημουν επιθετικος!και απο το φιλο αλλα και απο ολους εδω μεσα!και το προβλημα θα λυθει πιστευω απο το τεχνικο!να στε καλα!

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούλιος 10, 2011, 11:38:48 πμ »
να ρωτησω κατι ασχετο παιδια!εχω ενα ρολοι σεικο που δεν το φοραω καθολου τη μερα!μονο βραδυ!παιζει ρολο αυτο στη  luminova?
δηλαδη πρεπει να το βλεπει και το φως του ηλιου για να εχει καλη φωτεινοτητα το βραδυ?η ειναι εντελως ασχετο?

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούλιος 10, 2011, 12:10:28 μμ »
να ρωτησω κατι ασχετο παιδια!εχω ενα ρολοι σεικο που δεν το φοραω καθολου τη μερα!μονο βραδυ!παιζει ρολο αυτο στη  luminova?
δηλαδη πρεπει να το βλεπει και το φως του ηλιου για να εχει καλη φωτεινοτητα το βραδυ?η ειναι εντελως ασχετο?
Προφανώς όσο περισσότερο το βλέπει ο ήλιος(φυσικό φως) τόσο καλύτερη η φωτεινότητά του... ;)

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούλιος 12, 2011, 11:19:25 πμ »
παντως το invicta 3044 πιστευω ειναι απο τα καλυτερα μοντελα της invicta meta το φοβερο invicta submariner 8926!