Αποστολέας Θέμα: invicta 3044!!!!τι λετε?  (Αναγνώστηκε 37210 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: invicta 3044!!!!τι λετε?
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 06, 2011, 12:39:07 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.Σε λίγο καιρό θα σας πω και για τους χρόνους που κρατάει..............και πάλι ευχαριστώ.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 06, 2011, 07:37:26 πμ »
...............και για να σας ξενερώσω πρωϊνιάτικα όπως ξενέρωσα κι εγώ, σας λέω το εξής.Το ρολόϊ δυστυχώς τα έχει παίξει τελείως.Χάνει απίστευτα πολύ και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί.Ενδεικτικά θα σας πω ότι σήμερα το πρωϊ που ξύπνησα κοιτάω την ώρα και βλέπω να πηγαίνει μισή ώρα πίσω.Δε μπορεί λέω να είμαι τόσο γκαντέμης.Κάτι θα έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας.Μήπως σταμάτησε ή κάτι άλλο ρε παιδί μου.Δεν ήθελα να το πιστέψω.Με το που φτάνω στο γραφείο λοιπόν το ρυθμίζω στις 08:00 ακριβώς.Αυτή τη στιγμή που σας γράφω η ώρα είναι 08:35 και το παλιορόλογο δείχνει 08:32.Μέσα σε 35 λεπτά δηλαδή έχασε 3 ολόκληρα λεπτά.Κλάφτα Χαράλαμπε.........................

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 06, 2011, 12:54:27 μμ »
Λες να σου έστειλαν ελαττωματικό ρολόι λόγω της χαμηλής τιμής?  >:(
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 06, 2011, 01:02:20 μμ »
Μπορείς να το αποκλείσεις;Όλα είναι πιθανά.Εκείνο που με πονάει είναι ότι μου έμεινε η χαρά.Το έχω καταχωνιάσει ήδη στο συρτάρι.Ούτε να το βλέπω δε θέλω.Άκου 5 λεπτά πίσω την ώρα.Αυτό δε θέλει ρύθμιση.Πέταμα θέλει.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 06, 2011, 01:17:08 μμ »
ειχα παρομοια περπτωση με δυο seiko που αγορασα και τα εστειλα στην αντιπροσωπεια για servise και τωρα δεν χανουν καθολου. πανε σε ενα ρολογα που ξερει να κανει αυτοματα και δωσε 10 ευρω να σου το φτιαξει. ετσι και αλιως μιση τιμη το πηρες εχεις περιθορια να το ψαξεις το θεμα πριν το γυρισεις πισω

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:19:29 μμ »
ειχα παρομοια περπτωση με δυο seiko που αγορασα και τα εστειλα στην αντιπροσωπεια για servise και τωρα δεν χανουν καθολου. πανε σε ενα ρολογα που ξερει να κανει αυτοματα και δωσε 10 ευρω να σου το φτιαξει. ετσι και αλλιώς μιση τιμη το πηρες εχεις περιθώρια να το ψαξεις το θεμα πριν το γυρισεις πισω

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:23:46 μμ »
αν είναι τόσο χάλι η κατάσταση συνίσταται να ακυρώσω την παραγγελία μου?
μετά τη ρύθμιση (αν όντως κοστίζει 10-15 ευρώ) είναι βέβαιο ότι θα πάει σε λογικά επίπεδα?
δεν υπάρχει περίπτωση να το καλύπτει η εγγύηση αφού είναι τόσο χαοτική η διαφορά?

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:32:35 μμ »
το καλυπτει η εγγυηση. δεν ξερω ομως ποιος αντιπροσωπευει τα invicta εδω στην ελλαδα. λογικα μεσα στο βιβλιαρακι του ρολογιου θα εχει στοιχεια, και αν εισαι αθηνα θα το πας απο κοντα διαφορετικα το στελνεις με μια κουριερ.
ακυρο το τηλ ειναι
ΕΒΡΟΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ   2108944356
πηγη http://www.oroloi.gr/add4.php

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:35:23 μμ »
Ρε παιδιά...το ρολόι μπορεί να ήτανε δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό σε πλήρη ακινησία μέχρι να φορεθεί τώρα...δώσε του λίγο καιρό να ''προσαρμοστεί'' στις νέες συνθήκες...σίγουρα η απόκλιση είναι τραγική,ακόμα και για invicta,αλλά περίμενε καμιά 10αριά μέρες και μετά πάνε το για ρύθμιση εδώ.
Ακ και πάλι χάνει,ε τότε στείλτο από εκεί που'ρθε!!!
Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση ;)

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:39:34 μμ »
Ρε παιδιά...το ρολόι μπορεί να ήτανε δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό σε πλήρη ακινησία μέχρι να φορεθεί τώρα...δώσε του λίγο καιρό να ''προσαρμοστεί'' στις νέες συνθήκες...σίγουρα η απόκλιση είναι τραγική,ακόμα και για invicta,αλλά περίμενε καμιά 10αριά μέρες και μετά πάνε το για ρύθμιση εδώ.
Ακ και πάλι χάνει,ε τότε στείλτο από εκεί που'ρθε!!!
Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση ;)
φιλε μου δεν πρεπει να περιμενει πρεπει το πολυ αυριο να ενημερωσει αυτους που το αγορασε ωστε να μην του κανουν μετα νουμερα.
το θεμα ειναι εαν θα το στειλει πισω η θα το φτιαξει. στην δικα μου περιπτωση επελεξα την επισκευη για ειπα εκει που ειναι να πληρωσω τα ταχυδρομικα πληρωσα μια κουριερ  ;)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #70 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:46:51 μμ »
Η εβροεισαγωγική το καλύπτει όμως που είναι αγορά απ'έξω;Αυτό δεν ξέρω.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:50:04 μμ »
αν είναι τόσο χάλι η κατάσταση συνίσταται να ακυρώσω την παραγγελία μου?
μετά τη ρύθμιση (αν όντως κοστίζει 10-15 ευρώ) είναι βέβαιο ότι θα πάει σε λογικά επίπεδα?
δεν υπάρχει περίπτωση να το καλύπτει η εγγύηση αφού είναι τόσο χαοτική η διαφορά?

Ε,όχι και να ακυρώσεις την παραγγελία σου.Δε νομίζω ότι όλα τα ρολόγια θα έχουν αυτό το κουσούρι.Θέλω να πιστεύω ότι έτυχε σ'εμένα.Όσο για το αν θα έρθει σε λογικά επίπεδα μετά τη ρύθμιση,αυτό κανείς δεν το ξέρει.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιούλιος 06, 2011, 02:57:11 μμ »
Η εβροεισαγωγική το καλύπτει όμως που είναι αγορά απ'έξω;Αυτό δεν ξέρω.
γιαυτο σου εδωσα το τηλ. εμενα ενας ρολογας δεν αναλαμβανε να το στειλει στην αντιπροσωπεια και μιλησα μαζι τους και τους το εστειλα μονος μου.
μετα την ρυθμιση θα ειναι σχεδων σαν quartz εαν κρινω απο το δικο μου ;)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Ιούλιος 06, 2011, 03:01:36 μμ »
Άμα σου πώ ότι μόλις τώρα τηλεφώνησα στην εβροεισαγωγική και μου είπαν ότι μεταφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη,τι θα μου πείς;ότι είμαι μουντζωμένος,αυτό δε θα μου πείς;Μ'έχουν πιάσει κάτι γέλια τώρα.Γαμ@ τα Invicta μου.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιούλιος 06, 2011, 03:15:50 μμ »
ακόμα και στην αλεξανδρούπολη όμως που έχουν πάει,το δέχονται ως βλάβη?
σε καμιά 10αριά μέρες μπορεί να στο παίζουν κινέζοι αν τους το πεις,ρίξε ένα email έτσι και αλλιώς και αν στρώσει με τον καιρό πάει καλάαλλιώς να είσαι καλυμένος ότι τους έχεις πει έγκαιρατο τι συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιούλιος 06, 2011, 03:21:59 μμ »
φιλε πραγματικα καποιος σε ματιαξε ;D. το αναλαμβανουν ως εγγυηση? εαν ναι μην μασας στειλτο κατευθειαν και μετα κανε και ενα email στο μαγαζι που το αγορασες για να τους εξηγησεις την κατασταση

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιούλιος 06, 2011, 04:28:56 μμ »
δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εντάξει το δικό μου το ρολόι ή και κατά πόσο είναι παρωδικό το πρόβλημα του jim teo πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν εξυπηρετικότατοι και σε ότι ζήτησα ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν είτε ήταν δικό τους λάθος είτε διακιά μου "απαίτηση" ειδικά η υπηρεσία τους με το live support δίνει ρέστα.

υγ.ας είναι εντάξει και το ρολόι μου.... :-\

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούλιος 07, 2011, 12:43:35 μμ »
Φίλε Δημήτρη,όλοι στεναχωρηθήκαμε με το ρολόι σου.. :(
Γνώμη μου είναι να ενημερώσεις το σαιτ που το αγόρασες για να είσαι καλυμένος και μετά να το ψάξεις..Είτε με την αντιπροσωπεία είτε σε κάποιο ρολογά για ρύθμιση όπως σου είπανε και παραπάνω..Πιστεύω θα έχεις αποτέλεσμα και μετά θα μπορείς να το ευχαριστηθείς μια χαρά..We keep our fingers crossed for you! ;)

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούλιος 07, 2011, 01:16:54 μμ »
πηγαινε το σε ενα τεχνικο και ενταξει!σιγα τωρα μη βγαλουμε σκαρτη και την invicta!!!!!!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Ιούλιος 07, 2011, 01:21:11 μμ »
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Ενημέρωσα απο χθές το discountwatchstore αλλά ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει.Έτσι κι αλλιώς όμως δεν είμαι διατεθειμένος να το στείλω πίσω για service και μετά να μου το στείλουν ξανά.Γενικά δε θέλω να μπω σε αυτήν τη διαδικασία.Σήμερα πρωί πρωί πήγα σε ένα πολύ καλό τεχνίτη που μου συνέστησαν απο το forum.Φαίνεται σοβαρός άνθρωπος και είναι πολύ ευγενικός.Μου πρότεινε λοιπόν να το φορέσω ανελλιπώς για καμιά δεκαριά μέρες κι αν εξακολουθεί να χάνει τόσο πολύ να του το ξαναπάω.Εκείνο που με χαροποίησε είναι ότι μου είπε πως η συγκεκριμένη μηχανή (miyota 8215) είναι πολύ καλή και του κάνει εντύπωση που παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα.Ίδωμεν...............