0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε φίλε indy, ακόμα παιδεύεσαι με το τι ρολόϊ θα αγοράσεις;Κάθε μέρα μας τσαμπουνάς κι απο ένα καινούριο.Τι jacques lemans και παπαριές;Από αυτόματο πας σε quartz και ξανά μανά τα ίδια.Γιατί δεν παίρνεις το Invicta,αφού το έχεις ερωτευτεί,να ησυχάσεις;Εκτός αν περιμένεις να έρθει το δικό μου για να σου πω εντυπώσεις.
φιλε μου εαν υπαρχει κατι καλο στο mako ειναι η χρονομετρια του.. ισως μονο αυτο
Ήμουν μεταξύ του Invicta 3045 και του μπλε Orient mako.Είναι και τα δυο πολύ όμορφα.Οι λόγοι που επέλεξα το Invicta ήταν πρώτον η προσφορά στην οποία το βρήκα και δεύτερον το γεγονός ότι πριν απο ένα μήνα αγόρασα το Orient αυτό [url]http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-ffe06001b-p-359.html.[/url] Ε,δεν ήθελα να πάρω πάλι Orient.Αν και,μεταξύ μας,ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν διάλεξα σωστά.Αν δεν έρθει στα χέρια μου το Invicta να το δω απο κοντά,δε θα ησυχάσω.
Όταν το πάρεις περιμένουμε φώτος και review..Αν είχε και ένα ζαφείρι, πιστεύω θα ήταν τρομερό..Αλλά μην τα ζητάμε όλα με 180$..Πάντως είναι όντως πολύ όμορφο και πιστεύω θα δείχνει απίστευτα στον καρπό..
παντως καπου διαβασα οτι εχει καλυτερο κρυσταλλο απο το mineral!συνθετικο ζαφειρι.για να δουμε........
εμένα τώρα αυτό γιατί δεν μου φαίνεται και πολύ ενθαρυντικό σχόλιο???