Αποστολέας Θέμα: Επισκευη Tag Heuer Carrera Automatic  (Αναγνώστηκε 2692 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Netstat

• Just Registered
    • Προφίλ
Επισκευη Tag Heuer Carrera Automatic
« στις: Ιούνιος 10, 2011, 08:00:13 μμ »
Καλησπερα στη παρεα,

σας επισκεπτομαι και σας διαβαζω περιπου 3 χρονια, αλλα βρηκα το θαρρος να γραψω τωρα που εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας.

Το Carrera σταματησε να δουλευει ενα ωραιο βραδυ, ωραια λεω, να ζησουμε να το θυμομαστε. Δεν κουρδιζοτανε, επισης ο περιστρεφομενος δισκος απο πισω στην αρχη "κολλουσε"! Αλλα μετα ξεφρακαρε.

Το παω στον εξουσιοδοτημενο κοσμηματοπωλη της πολης (μενω στη Μ.Β) και μου λεει ισως να το κουρδισες πολυ, του λεω δε νομιζω, μου λεει παραειναι σκληρο στο κουρδισμα, κατι εχει γινει, μας φωτισες του λεω, τελος παντων το στελνουν στην καλη Tag.

Η καλη Tag σημερα λοιπον απεφανθη πως το ρολοι εχει φαει στουκα, οτι δε το καλυπτει η εγγυηση και οτι αμα θελω να το ξαναδω θα κοστισει 340 λιρονια, ηττοι 380 ευρω για να μη βγαζετε τα κομπιουτερακια εξω. Το ρολοι λεει πρεπει να το λυσουν τελειως μα τελειως, να ελεγξουν ενα ενα τα εξαρτηματα, να τα αντικαταστησουν και να το ξαναστησουν ελεγχοντας το υδατοστεγες κτλπ κτλπ.

Πρωτον, δε νομιζω οτι η TAG UK ειναι λαμογια, αλλα απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι το ρολοι δεν χτυπηθηκε οσο ειμαι σιγουρος πως η γη γυριζει. Τι μπορουμε να κανουμε για αυτο;

Δευτερον, επειδη λογω δουλειας θα ταξιδευω για τον επομενο καιρο και θα κανω καιρο να ξαναγυρισω, θα ηθελα να μη χρειαστει να περιμενω την επανοδο μου στη Μ.Β ωστε να παραλαβω το ρολοι.

Οποτε τους ειπα πως καποια στιγμη θα βρεθω και στην Ελλαδα, και αν μπορουν οταν το φτιαξουν, να μου το στειλουν στην αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ωστε να το παραλαβω απο εκει. Μου ειπαν οτι δε γινεται, και πως αμα θελω, μπορω να παρω το ρολοι πισω και να το παω στην Ελλαδα ή οπου αλλου μεινω για ενα ευλογο χρονικο διαστημα ωστε να το φτιαξουν.

Να το κανω; Απο τη μια δε θα εχω το ρολοι για ολο το καλοκαιρι σχεδον, απο την αλλη δε ξερω αν το κοστος στην Ελλαδα θα ειναι το ιδιο, αν θα βρουν αλλη δικαιολογια ή αν ακομη και η ιδια η επισκευη θα ειναι ιδιου επιπεδου.

Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω πολυ!  :)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Επισκευη Tag Heuer Carrera Automatic
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 10, 2011, 08:39:08 μμ »
   Netstat καλωσόρισες και στις δημοσιεύσεις. Το ρολόι είναι χτυπημένο και έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Netstat

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 10, 2011, 08:50:34 μμ »
Καλως σας βρηκα.

Το ρολοι εγω δε το εχω χτυπησει ειμαι 100% σιγουρος. Το ρολοι επισης δε δουλευε οπως σας ειπα, οποτε πειτε μου εσεις...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 10, 2011, 09:04:04 μμ »
    Άλλο θέλω να πω. Εξωτερικά έχει κάποιο εμφανές χτύπημα; Γιατί συνήθως αυτό χρησιμοποιούν ως επιχείρημα, εκτός πιά αν είναι τόσο προφανές το πρόβλημα στο ρολόι, δεν είμαι και ρολογάς ;D Στη θέση σου, αφού έτσι κι αλλιώς θα έρθεις Ελλάδα, θα δοκίμαζα και στην εδώ αντιπροσωπεία. Κι αν ζητούσαν χρήματα κι εδώ, θα έβλεπα και την περίπτωση ενός ανεξάρτητου τεχνικού :)

Αποσυνδεδεμένος Netstat

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 11, 2011, 01:37:28 πμ »
Δεν εχει κατι εμφανες, το κρυσταλλο φυσικα ειναι οκ, αντε να εχει καμια γρατζουνια το case, αλλα ως εκει, τιποτα το εξωπραγματικο.
Το θεμα ειναι οτι αυτη εχουν την εξουσια τωρα και ο,τι πουν, αυτο ειναι. Δε παω να χτυπιεμαι κατω, θα μου πουν οτι το ρολοι εχει χτυπηθει και η εγγυηση δεν το καλυπτει.

Οκ, να το φερω Ελλαδα, το service ειναι ανταξιο, μηπως εχει κανεις καποιες καλες ή κακες εμπειριες να μοιραστει μαζι μου; :D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 11, 2011, 02:02:04 πμ »
Eπίσημο σέρβις είναι...αν μη τι άλλο έχει την ευθύνη των εργασιών του ;)

Αποσυνδεδεμένος Netstat

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 11, 2011, 03:37:15 πμ »
Θα το φερω, και ο Αλλαχ μαζι μας...

Τι θα γινει ομως που εγω το ρολοι ΔΕΝ το εχω χτυπησει και αυτοι δε το καλυπτουν;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 11, 2011, 09:08:18 πμ »
   Aν διαβάσει το θέμα κάποιος τεχνικός ας μας πεί αν υπάρχουν βλάβες που να προκαλούνται μόνο από χτύπημα-πτώση. Καλό είναι να το ξέρουμε όλοι μας.