Φυσικά και θα αγόραζα. Άριστο value for money και τα 2. Και όχι "διότι η φθήνια τρώει τον παρά" αλλά γιατί καλύπτουν απόλυτα την ανάγκη μου. Όταν προσωπικά θέλω ένα ρολόι τύπου δύτη για συγκεκριμένη εμφάνιση και παραλία-θάλασσα, τότε με καλύπτει απόλυτα. Ούτε 100000+μ. θέλω, ούτε χρυσά, ούτε χρονογράφους κλπ . . . απλά ένα μπάνιο κάνω αλλά και αν
βουτούσα και λίγο, πάλι θα με κάλυπτε (άσε που οι φανατικοί δύτες έχουν άλλα καταλληλότερα εργαλεία). Έρχεται καλοκαίρι και να πάρω πχ το Submariner για την παραλία ? Τί παραπάνω θα μου προσφέρει στην πράξη ? Ωρολογιακά . . . ναι, διότι μπλα-μπλα κλπ. αλλά στην πράξη της παραλίας, όχι, εκτός του ότι θα φοβάμαι να το βάλω μήπως του κάνω ζημιά, ενώ με το Mako πχ. άνετα βουτάς-σκας στην άμμο για να αποκρούσεις τη μπαλιά στο μπιτς-βόλει
Αν και "φυσικά και θα αγόραζα", όταν βρέθηκα στο δίλημμα, δεν προτίμησα κανένα από τα 2. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την κατηγορία που ανήκουν, απλά προτίμησα κάποιο άλλο της ίδιας κατηγορίας που θεωρώ πιο ωραίο, κλασσικό και αναγνωρισμένο (SKX 009) και είμαι
απόλυτα ευχαριστημένος.
Για τον παραπάνω λόγο και δεν θα ψηφίσω, αν επέλεγα "κανένα από τα 2", θα φαινόταν σαν να τα υποτιμώ, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (και τα 2 αξίζουν)