Αποστολέας Θέμα: CITIZEN AQUALAND DIVER ECO DRIVE JV0010-08E  (Αναγνώστηκε 1458 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kotsoulinos

• Just Registered
    • Προφίλ
CITIZEN AQUALAND DIVER ECO DRIVE JV0010-08E
« στις: Μάιος 31, 2011, 03:34:20 μμ »
Καλησπερα παιδια!!!Ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας..Μολις πριν μια εβδομαδα παρελαβα το νεο μου ρολοι. Ενα CITIZEN AQUALAND DIVER ECO DRIVE JV0010-08E.Η ερωτηση μου ειναι..απλα το τοποθετω μπροστα στο φως η στον ηλιο και φορτιζει η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο??Η βελονα που δειχνει τη φορτιση της μπαταριας ειναι αναμεσα στο 50 και 60..Δεν πρεπει να φτασει μεχρι το 60 για να ειναι πληρες φορτισμενο??Εχω κανει τη δοκιμη να το αφησω κανενα μισαωρο σε δυνατο ηλιο αλλα η βελονα δεν κουνηθηκε ουτε χιλιοστο..
Ευχαριστω για το χρονο σας!!
Δηλωνω ΤΡΕΛΟΣ (απο καταγωγη και μονο)

Αποσυνδεδεμένος alexopth1512

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: CITIZEN AQUALAND DIVER ECO DRIVE JV0010-08E
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 17, 2011, 11:51:46 μμ »
Νομίζω πρέπει να πατήσεις κάποια πλήκτρα για να δεις τη μπαταρία. Εγω έχω 4 χρόνια ecodrive. Δε χρειάζεται να αναζητάς δυνατό φως. Απλως να το εχεις μαζι στην καθημερινότητα σου και είσαι μια χαρά. Μην το κλείσεις για καιρό σε συρτάρι μόνο πας για μπαταρία

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: CITIZEN AQUALAND DIVER ECO DRIVE JV0010-08E
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 18, 2011, 06:20:57 πμ »
Τώρα στην αρχή θα το αφήσεις εκτεθειμένο στο ηλικαό φως δύο εικοσιτετράωρα. Έτσι θα φτάσει η μπαταρία στο πλήρες σημείο φόρτισης που είναι 6 μήνες αυτονομίας περίπου. Μετά, συντήρηση με 2-3 φορές τον μήνα για λίγες ώρες σε φως άμεσο ή έμμεσο, επαρκεί.
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!