Αποστολέας Θέμα: 2η φορά το Β01 για Service μέσα σε ένα 6μηνο!!!  (Αναγνώστηκε 7163 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
2η φορά το Β01 για Service μέσα σε ένα 6μηνο!!!
« στις: Μάιος 30, 2011, 09:52:34 μμ »
Ξανά το ίδιο πρόβλημα στο χρονογράφο. Ξανά τρέξιμο δεξιά κι αριστερά να γυρεύω εξηγήσεις και φυσικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ρολόι να πηγαίνει για movement overhaul και να παρουσιάζει μετά απο 3 μήνες το ΙΔΙΟ πρόβλημα. Όσο και καινούργιος να είναι ένας μηχανισμός, είναι αδικαιολόγητο να συμβαίνει το ίδιο πάλι πρόβλημα. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί πολύ απο την εταιρεία της Breitling, απογοητευμένος για όλα. Τελικά μάλλον δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει την μετάβαση απο ΕΤΑ σε in house calibers.  :xplode: :xplode: :xplode: :curse: :curse: :smt076 :smt076 :smt093 :smt093

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: 2η φορά το Β01 για Service μέσα σε ένα 6μηνο!!!
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 30, 2011, 09:58:05 μμ »
όχι ρε φίλε τι είναι αυτά που διάβάζω  :-[

κρίμα και το ρολόι μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στο στέκι..
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 30, 2011, 10:01:39 μμ »
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.. :(
Ελπίζω να το διορθώσεις σύντομα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 30, 2011, 10:03:15 μμ »
Τί να πεις ρε Νίκο, άστα να πάνε. Έτσι μου έρχεται να το δώσω σε κανένα άπορο, να το πουλήσει να φάει ψωμί παρα να έχω ένα ρολόι και να τρέχω κυριολεκτικά σα το Βέγγο. Τη στιγμή που ΟΥΤΕ ο τομέας Aftersales της Breitling στην Ελβετία δε μπόρεσε να το φτιάξει, αυτό σημαίνει πως δε μπορεί να το φτιάξει κανείς άλλος. Πήγαν τα λεφτά στο βρόντο κυριολεκτικά. :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 30, 2011, 10:25:01 μμ »
φιλε μου σε καταλαβαινω!!!!Αλλα ηρεμησε/χαλαρωσε και μην ανυσυχεις!!!!!Πιστευω συντομα θα ειναι ενταξει!!!!Οτι και να εχει φτιαχνεται!!!!!Καταλαβαινω οτι ειναι απιστευτο σπασιμο >:( :(
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 30, 2011, 10:32:50 μμ »
   Κρίμα  :(
να κάνεις έρευνα αγοράς, να ενθουσιάζεσαι, να δίνεις τόσα λεφτά . . . και με κάτι τέτοιο να μη θες να το βλέπεις στο χέρι σου, πολύ άσχημο  :(
   Υπομονή φίλε, δεν μπορεί, μηχανή είναι, θα το φτιάξουν, δεν γίνεται αλλιώς.
   Γιατί τα λεφτά στο βρόντο ; δεν είναι μέσα στην εγγύηση  ???

Κουράγιο  ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 30, 2011, 10:33:29 μμ »
   Υπερβολικός είσαι Κώστα...και άτυχος δυστυχώς...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 30, 2011, 11:13:17 μμ »
Πάλι κολλάει στο 20' ο χρονογράφος??? ??? Υπομονή ρε φίλε...είναι μεγάλο σπάσιμο,ειδικά από την αγαπημένη σου εταιρία να συμβαίνει αυτό....αλλά εντάξει ας ελπίσουμε ότι το service θα φανεί αντάξιο του ονόματος του αυτήν την φορά :(

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 30, 2011, 11:40:06 μμ »
Τώρα δε κολλάει μόνο στο 20, τώρα κολλάει όπου του τη βαρέσει (ακόμα χειρότερα). Και Γιάννη δεν είμαι υπερβολικός, αντικειμενικός είμαι. 2 Overhaul σε 1 6μηνο σημαίνει καταστροφή!!!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 30, 2011, 11:44:34 μμ »
Τι να πω... Απαράδεκτο! Εξάντλησε όσα μέσα έχεις!  Έισαι εντός εγγύησης; Αν ναι, ''κυνήγησε'' ακόμα και.. αντικατάσταση ρολογιού, ή μηχανής!
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 30, 2011, 11:48:32 μμ »
Τελικά μάλλον δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει την μετάβαση απο ΕΤΑ σε in house calibers. 

Φίλε αυτό είναι λίγο υπερβολικό, δεν είναι; Δυστυχώς σου έκατσε 2η φορά, όπως σου είπα είσαι άτυχος. Δώστο να στο φτιάξουν, στην εγγύηση είναι έτσι κι αλλιώς. Απλά θα το έχεις μακριά σου για λίγο...πάλι...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 30, 2011, 11:56:31 μμ »
Τι να πω... Απαράδεκτο! Εξάντλησε όσα μέσα έχεις!  Έισαι εντός εγγύησης; Αν ναι, ''κυνήγησε'' ακόμα και.. αντικατάσταση ρολογιού, ή μηχανής!
+1 . Αντικατάσταση δε το συζητώ, το έχω απαιτήσει ήδη!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 31, 2011, 12:09:26 πμ »
Και πιστεύω πως για τη διαφύλαξη του κύρους της, η εν λόγω εταιρία, πιθανόν να προχωρήσει στην αντικατάσταση, τουλάχιστον της μηχανής! Καλά ξεμπερδέματα.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 31, 2011, 12:15:16 πμ »
Και πιστεύω πως για τη διαφύλαξη του κύρους της, η εν λόγω εταιρία, πιθανόν να προχωρήσει στην αντικατάσταση, τουλάχιστον της μηχανής! Καλά ξεμπερδέματα.
1 σου λέω φίλε μου. Να δείς όταν πήγα εγώ ο ίδιος στο επίσημο service που ζήτησα των υπεύθυνο, έπρεπε να δείς για πότε κατέβηκε τα σκαλιά και ήρθε στην εξώπορτα. Δε ξέρεις για πότε κατέβηκε. Ειδικά όταν κατάλαβε ότι είμαι ο ίδιος που είχα το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 31, 2011, 01:14:05 πμ »
Γιατί δεν ακούτε κι εμάς τις "παλιόγριες", ε;;; Πόσες φορές με άκουγες στην Αίγλη να είμαι καρασυντηρούκλα, και να λέω ΕΤΑ και πάσης Ελλάδος, καραδοκιμασμένες λύσεις και δεν γουστάρω νεωτερισμούς, παρά μόνο για τους μπανίζω σε εκθέσεις και περιοδικά;;; Δεν φώναζα πάντα ότι το inhouse γοητεύει αλλά δεν αποσβένει;; Είδες ποτέ το Navi του ψηλού, ή οποιουδήποτε άλλου φίλου να έχει πρόβλημα;
Θες την γνώμη μου; Δώστο πίσω και ζήτα ένα καινούργιο με μηχανή ΟΧΙ Β01! Κι αν σου πάθει κάτι, οτιδήποτε, μετά από 300 χρόνια, ξέρεις που θα το πας να στο διορθώσουν στο πι και φι με τρείς κι εξήντα! Κι αν περισσεύουν λεφτά, εφόσον δεχτούν την τράμπα, τσόνταρε από τίποτα έως και ένα χιλιάρικο και πάρε και δεύτερο Breitling, άλλο μοντέλο που γουστάρεις, και θα έχεις δύο σκυλιά χωρίς άγχος, έξοδα και ...καντήλια!
Κωνσταντίνε, επιμένω!
Just do it!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 31, 2011, 01:27:26 πμ »
Γιατί δεν ακούτε κι εμάς τις "παλιόγριες", ε;;; Πόσες φορές με άκουγες στην Αίγλη να είμαι καρασυντηρούκλα, και να λέω ΕΤΑ και πάσης Ελλάδος, καραδοκιμασμένες λύσεις και δεν γουστάρω νεωτερισμούς, παρά μόνο για τους μπανίζω σε εκθέσεις και περιοδικά;;; Δεν φώναζα πάντα ότι το inhouse γοητεύει αλλά δεν αποσβένει;; Είδες ποτέ το Navi του ψηλού, ή οποιουδήποτε άλλου φίλου να έχει πρόβλημα;
Θες την γνώμη μου; Δώστο πίσω και ζήτα ένα καινούργιο με μηχανή ΟΧΙ Β01! Κι αν σου πάθει κάτι, οτιδήποτε, μετά από 300 χρόνια, ξέρεις που θα το πας να στο διορθώσουν στο πι και φι με τρείς κι εξήντα! Κι αν περισσεύουν λεφτά, εφόσον δεχτούν την τράμπα, τσόνταρε από τίποτα έως και ένα χιλιάρικο και πάρε και δεύτερο Breitling, άλλο μοντέλο που γουστάρεις, και θα έχεις δύο σκυλιά χωρίς άγχος, έξοδα και ...καντήλια!
Κωνσταντίνε, επιμένω!
Just do it!

I'll do it φυσικά. Το θέμα όμως είναι: If they agree.  :)

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 31, 2011, 08:35:41 πμ »
αντικατασταση με ιδιο η με ισης αξιας.
ετσι δεν λεει η εγγυηση??  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 31, 2011, 09:09:59 πμ »
Συμφωνώ με τον Γιάννη, φίλε.

Είσαι άτυχος, αλλά όλα θα διορθωθούν. Δέστο και έτσι: βοηθάς την Breitling να λύσει τα βρεφικά προβλήματα του B01 ;D.

Θα μου πεις, στο δικό σου το κεφάλι θα λύσουν τα προβλήματα του νέου μηχανισμού; Τι να κάνουμε ρε φίλε, σου έκατσε τώρα...

Υπομονή και ψυχραιμία, τρίξε τους τα δόντια όπως έκανες ήδη και όλα θα πάνε καλά.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 31, 2011, 09:27:01 πμ »
Επιβαλλεται η αντικατασταση...δεν το συζητω!
Εδω ενα φιλαρακι αγορασε ενα Tag και μεσα σε 3 μηνες οι δεικτες εκαναν βολτα προς πασα κατευθυνση και αμεσως του το αντικαταστησανε και μαλιστα με ενα πιο καινουργιο μοντελο! Η breitling τι πρεπει να κανει δηλαδη?

Βεβαια υπηρξε απειλη απο μερος του αγοραστη για καθε ειδους δυσφημηστικη ενεργεια σε περιπτωση μη αντικαταστασης και σιγουρα και αυτο επαιξε τον ρολο του!
Νομιζω φιλε Κωστα καταλαβαινεις απολυτα τι πρεπει να κανεις...που ειμαι σιγουρος, οτι ηδη το εχεις κανει...και απλα θελει λιγη υπομονη τωρα!
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 31, 2011, 09:36:57 πμ »
Κρίμα φίλε, πολύ λυπάμαι κι εύχομαι να υπάρξει αίσιο τέλος άμεσα.

Θεωρώ δεδομένη την αντικατάσταση του ρολογιού και για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι θα σου κάνουν νερά. Είναι μια πολύ μεγάλη εταιρία και δεν θα παίξει το όνομά της για ένα ρολόι το οποίο της βγήλε ελαττωματικό. Αλλιώς, μπορείς απλά να τους αναφέρεις την ύπαρξη διαφόρων fora (ελληνικών και ξένων) στα οποία θα τους στολίσεις πατόκορφα  ;D

Καλά ξεμπερδέματα.