Αποστολέας Θέμα: Επιλογή "allround" ρολογιού  (Αναγνώστηκε 46816 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Επιλογή "allround" ρολογιού
« Απάντηση #80 στις: Ιούνιος 02, 2011, 12:02:12 πμ »
Το 3100 ισχύει για αυτό της φωτό, ή αναφέρεσαι στο φθηνότερο της εταιρείας ?

Σ΄αυτό αναφέρομαι....

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιούνιος 02, 2011, 01:13:53 πμ »
Σ΄αυτό αναφέρομαι....
Άρα με μια καλή έκπτωση βγαίνουμε αρκετά κάτω από τα 2.500 € ή μήπως είμαι υπεραισιόδοξος ?
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιούνιος 02, 2011, 09:03:08 πμ »
Εύκολα κάτω από τα 2500 ;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιούνιος 02, 2011, 09:27:24 πμ »
Εύκολα κάτω από τα 2500 ;) ;D

Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο?
Δε γνωρίζω ποιός από εσάς είναι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά ξέρετε καταστήματα και διαθεσιμότητα στην πόλη ?
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιούνιος 02, 2011, 09:36:09 πμ »
   Δεν ξέρω για Θεσ/νίκη, αλλά Αθήνα ακόμη κι ένα φτωχό 25% να πάρεις πας στα 2350 ;)

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούνιος 02, 2011, 10:17:16 πμ »
   Δεν ξέρω για Θεσ/νίκη, αλλά Αθήνα ακόμη κι ένα φτωχό 25% να πάρεις πας στα 2350 ;)

Το 25% είναι η συνήθης έκπτωση πλέον ?
Σε εταιρείες οι οποίες δεν είναι κ τόσο δημοφιλειςπ.χ Tudor, Baume Mercier, Edox, Ball, ...... μπορώ να ελπίζω και σε ακόμη μεγαλύτερη ?

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούνιος 02, 2011, 03:02:00 μμ »
Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο?
Δε γνωρίζω ποιός από εσάς είναι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά ξέρετε καταστήματα και διαθεσιμότητα στην πόλη ?

Έμενα μέχρι πριν από ένα χρόνο Θεσσαλονίκη. Για Tudor, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχει στην Τσιμησκή, ξέρεις . . . μαζί με τα Rolex.
Αλλά σε γενικές γραμμές
1. δεν υπάρχει η ποικιλία σε ρολόγια και σε καταστήματα που υπάρχει στην Αθήνα (αναφέρομαι σε όλες τις μάρκες)
2. μικρότερες εκπτώσεις

για τέτοιο ποσό εξυπηρετεί να περιμένεις την πρώτη αφορμή που θα σε έφερνε στην πρωτεύουσα (όχι να κατέβεις αποκλειστικά γι' αυτό και να πληρώσεις και τα εισητήρια - θα χάσεις ότι κέρδισες)

Καλή έρευνα  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 02, 2011, 03:08:06 μμ από Κωνσταντίνος »

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούνιος 02, 2011, 04:21:08 μμ »
pancho το tudor αυτο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη και καλυπτει τις προυποθεσεις σου.
οπως επισης και το PO.
στη θεση σου θα χτυπαγα ενα απο τα δυο, με πιο πιθανο το Ω.

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούνιος 02, 2011, 06:47:55 μμ »
   Έμενα μέχρι πριν από ένα χρόνο Θεσσαλονίκη. Για Tudor, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχει στην Τσιμησκή, ξέρεις . . . μαζί με τα Rolex.

Τσιμισκή, θυμάσαι σε ποιό ύψος περίπου ? (γιατί ομολογώ πως δεν το έχω παρατηρήσει....  :-[)

Αλλά σε γενικές γραμμές
1. δεν υπάρχει η ποικιλία σε ρολόγια και σε καταστήματα που υπάρχει στην Αθήνα (αναφέρομαι σε όλες τις μάρκες)
2. μικρότερες εκπτώσεις

για τέτοιο ποσό εξυπηρετεί να περιμένεις την πρώτη αφορμή που θα σε έφερνε στην πρωτεύουσα (όχι να κατέβεις αποκλειστικά γι' αυτό και να πληρώσεις και τα εισητήρια - θα χάσεις ότι κέρδισες)
Το κακό είναι πως δεν έχω υποχρεώσεις στην Αθήνα,
οπότε θα βολέψει μόνο στην αρκετά σπάνια περίπτωση που κατέβει κάποιο φιλαράκι ή κάποιος συγγενής και πάμε μαζί....

Σε ποιό επίπεδο (περίπου) βρίσκονται οι διαφορές μεταξύ Αθ. & Θεσ. ?
(για το ίδιο πάντα ρολόι ανεξαρτήτως εταιρείας)

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιούνιος 02, 2011, 06:50:44 μμ »
pancho το tudor αυτο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη και καλυπτει τις προυποθεσεις σου.
οπως επισης και το PO.
στη θεση σου θα χτυπαγα ενα απο τα δυο, με πιο πιθανο το Ω.

Μου αρέσουν και τα δύο, αλλά για διαφορετικούς λόγους το καθ'ένα ....
Το θέμα είναι πως δεν έχουμε βρεί ακόμη τιμές, γιατί και αυτό θα παίξει το ρόλο του....

Αν αντιληφθώ πως αρχίζουμε και ξεφεύγουμε, τότε θα κοιτάξω για κάτι άλλο

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιούνιος 07, 2011, 08:37:38 μμ »
Ποιά η γνώμη σας για το Breitling Skyracer ? 
(χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση http://www.rologia.com.gr/breitling/breitling-skyracer-leather-strap.html)

Το βρίσκω ομορφότερο από το Superocean Heritage που προτάθηκε και μάλιστα χωρίς να υστερεί σε προδιαγραφές ιδιαίτερα !
Από τη στιγμή μάλιστα που ούτε το SoHe πρόκειται να αγοραστεί με το συγκεκριμένο bracelet  :-X

Φυσικά και ανεβαίνουμε στην τιμή, αλλά ούτε το P.O., ούτε το SoHe είναι φθηνότερα...

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούνιος 09, 2011, 12:19:30 πμ »
Ποιά η γνώμη σας για το Breitling Skyracer ? 
(χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση http://www.rologia.com.gr/breitling/breitling-skyracer-leather-strap.html)

UP !
Τί λέτε ρε παιδιά, αξίζει τα επιπλέον χρήματα ?
Απ'ότι είδα χρησιμοποιεί ETA 2892-A2. Είναι προτιμότερη σε σχέση με την κλασική 7750 ή σε σχέση με co-axial των Ω ?

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούνιος 09, 2011, 12:58:30 πμ »
Με μηχανισμό ΕΤΑ 7750, θα έχεις τη δυνατότητα να μετρήσεις μέχρι και 12 ώρες χρονομέτρησης, εν αντιθέση με το παραπάνω ρολόι που πόσταρες, το οποίο μπορεί να μετρήσει διάστημα μόνο μιας ώρας. Θα σου είναι χρήσιμο όταν θα θέλεις σε ένα πολύωρο ταξίδι, να μετρήσεις τη διάρκειά του.  Άλλο να μπορείς να μετράς μέχρι 1 ώρα και άλλο μέχρι...12..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιούνιος 09, 2011, 01:00:55 πμ »
Η 7750, είναι ολοκληρωμένη μηχανή χρονογράφου, εν αντιθέση με την 2892-Α2, που είναι μια μηχανή με ενσωματομένο μηχανισμό χρονογράφου (ας με διορθώσει κάποιος)
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούνιος 09, 2011, 01:12:31 πμ »
   To Skyracer φοράει τη την Β27 με βάση την 2892-Α2 και module Depuis Depraz, δηλαδή μια απλή αυτόματη μηχανή τροποιημένη ώστε να δεχθεί module χρονογράφου. Θεωρητικά μια μηχανή εξαρχής σχεδιασμένη ως χρονογράφος είναι ανώτερη. Προσωπικά έχοντας στην κατοχή μου παρόμοια μηχανή(Β41LC δηλαδή 2892+Depuis Depraz) είμαι πολύ ευχαριστημένος και από αξιοπιστία και από χρονομετρία ;)
   Το Skyracer νομίζω πως δεν το βγάζει πλέον η Breitling παρά μόνο το Slyracer Raven με την ίδια μηχανή και μαύρη περιστρεφόμενη στεφάνη. Εντυπωσιακότατο κατά την γνώμη μου. Ιδιαιτερότητά του(όπως και στο Skyracer) η bicompax διάταξη και η ένδειξη λεπτών και ώρας χρονογράφου στο αριστερό υποκαντράν για γρήγορη και εύκολη ανάγνωση ;)

Με μηχανισμό ΕΤΑ 7750, θα έχεις τη δυνατότητα να μετρήσεις μέχρι και 12 ώρες χρονομέτρησης, εν αντιθέση με το παραπάνω ρολόι που πόσταρες, το οποίο μπορεί να μετρήσει διάστημα μόνο μιας ώρας. Θα σου είναι χρήσιμο όταν θα θέλεις σε ένα πολύωρο ταξίδι, να μετρήσεις τη διάρκειά του.  Άλλο να μπορείς να μετράς μέχρι 1 ώρα και άλλο μέχρι...12..

[-X Στο Skyracer μετράς 12ωρο ;)

Αυτό το ρολόι πάντα μου άρεσε :smt049
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 09, 2011, 01:34:59 πμ από GiannisH »

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούνιος 09, 2011, 01:51:05 πμ »
Συγνώμη, μπερδέυτικα με τη φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος και δεν έβλεπα καθαρά τους δύο δείκτες στο αριστερό titalizer. Πανέμορφο ρολόι!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούνιος 09, 2011, 01:53:07 πμ »
Πάει στο 3χίλιαρο;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούνιος 09, 2011, 02:26:57 πμ »
Ε όχι και συγνώμη για τα ρολόγια, χαλαρά παιδιά  :smt025 Ναί αν κάποιος δει την φωτό που ανέβασε ο "Ιταλός" :mg: χωρίς να έχει ξαναδεί το ρολόι θα μπερδευτεί. Εγώ το ζαχάρωνα μια εποχή :lens: και τόχω εμπεδώσει  :lol:

Λιανική τιμή με μπρασελέ πρέπει να περνάει τα 4500   :fire:

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούνιος 09, 2011, 09:45:02 πμ »
...Λιανική τιμή με μπρασελέ πρέπει να περνάει τα 4500   :fire:

](*,)   :-&   :datz:

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούνιος 09, 2011, 10:06:15 πμ »
Λιανική τιμή με μπρασελέ πρέπει να περνάει τα 4500   :fire:
εεεε βέβαια να μη μας αφήσεις λίγο να χαρούμε, κατ'ευθείαν να μας μ@μήσεις την ψυχολογία (...γερμανόφιλε   :ug: )