Αποστολέας Θέμα: SEIKO Velantura Chronograph  (Αναγνώστηκε 3780 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
SEIKO Velantura Chronograph
« στις: Μάιος 29, 2011, 11:05:30 πμ »
Καλημερα γνωριζεται καμια οικονομικη ιστοσελιδα για αυτο το ρολοι SEIKO Velantura Chronograph Black Rubber Strap;  ..εχετε να προτεινετε κανενα παρεμφερες;  ..ειναι αξιοπιστο; ..ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: SEIKO Velantura Chronograph
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 29, 2011, 11:23:06 πμ »
..για την ακριβεια αυτο εδω ειναι το ονομα του ρολογιου Velatura Alarm Chronograph ...επισης καταποσο ειναι αξιοπιστη η αγορα του Amazon

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 29, 2011, 10:42:17 μμ »
Έχω ψωνίσει από εδώ και τα ρολόγια ήρθαν σε πέντε μέρες (και σε περίοδο αργιών μάλιστα) και χωρίς τελωνεία κ.λ.π.
Και με καλές τιμές βέβαια...
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 30, 2011, 08:50:32 πμ »
ευχαριστω πολυ φιλος ..με ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο  ..απο εδω ποια η γνωμη σου;
http://www.amazon.com/Velatura-Alarm-Chronograph-Black-Rubber/dp/B003ZJ3B04/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1306738145&sr=8-1

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 30, 2011, 10:18:12 πμ »
φιλε μου, μαλλον θα πληρωσεις τελωνειο απο το amazon.com
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 30, 2011, 10:43:10 πμ »
Πολύ ωραίο ρολόι παρόλα αυτά  ;D

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 30, 2011, 11:17:47 πμ »
ευχαριστω πολυ φιλος ..με ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο  ..απο εδω ποια η γνωμη σου;
http://www.amazon.com/Velatura-Alarm-Chronograph-Black-Rubber/dp/B003ZJ3B04/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1306738145&sr=8-1

Όντως πολύ δελεαστική η τιμή του, από τη στιμή μάλιστα που σε αντίστοιχη ευρωπαϊκή σελίδα
(http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B003ZJ3B04/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1306746671&sr=8-1&condition=new) κοστίζει αρκετά παραπάνω....
Τώρα βέβαια αν συνυπολογίσεις τη σοβαρή πιθανότητα να πληρώσεις "μαμησιάτικα" θα έρθεις κοντά στην ευρωπαϊκή τιμή...
Αν πάλι σκεφτείς πως είναι 50/50 η πιθανότητα, τότε γλυτώνεις ~100€!

για να μη συγκρίνουμε την βρετανική πιθανότητα (http://www.amazon.co.uk/SEIKO-Mens-Watches-VELATURA-SNAE17P1/dp/B003ZJ3B04/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306746611&sr=8-1>:(
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 30, 2011, 01:41:49 μμ »
παιδια μου αραισει αρκετα το συγκεκριμενο ρολοι ...αλλα στην περιπτωση που πληρωσω τελονειο δεν με συμφερει ...αλλιως το παιρνω απο Ελλαδα ..δεν υπαρχει καμια σελιδα που να γλυτωσω δασμους κλπ; ..ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 30, 2011, 01:44:43 μμ »

Σχετικα με αυτη την σελιδα ...κοιταξα και το συγκεκριμενο ρολοι δεν το εχει στο αποθεμα  ..αν περιμενα πχ κανεναν μηνα ...ειναι βεβαιο οτιο θα γλυτωσω δασμους η ειναι και εδω πενηντα πενηντα; (εντελως πληροφοριακα) ..ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 30, 2011, 08:36:56 μμ »
Κανεις;

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 30, 2011, 08:41:53 μμ »
Σχετικα με αυτη την σελιδα ...κοιταξα και το συγκεκριμενο ρολοι δεν το εχει στο αποθεμα  ..αν περιμενα πχ κανεναν μηνα ...ειναι βεβαιο οτιο θα γλυτωσω δασμους η ειναι και εδω πενηντα πενηντα; (εντελως πληροφοριακα) ..ευχαριστω

Απ'όσο γνωρίζω, οι δασμοί (και τα άλλα συμπαραμαρτυρούμενα...) επιβάλλονται σε προϊόντα που εισάγονται από χώρες εκτός Ε.Ε.
Υποψιάζομαι πως σε οτιδήποτε αγοράσεις από το amazon.com, διατρέχεις τον κίνδυνο των δασμών.

Αντίθετα, από τα amazon.co.uk ή και το amazon.de δεν έχεις τέτοιες έννοιες...
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 31, 2011, 08:40:25 πμ »
Σημερα συζητουσα με ενα απο τους προμηθευτες και μου ειπαν πως το θεμα βολευετε ...αν το ρολοι ερθει σαν δωρο σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που κοστιζει ποια η γνωμη σας ; ...επισης περα απο το αμαζον δεν βρισκω κανενα ποιο οικονομικο site που να εχει στο αποθεμα το συγκεκριμενο ρολοι υπαρχει τπτπ αλλο?  ..απο ebay δεν  πολυ εμπιστευομαι μηπως παρω καμια απομιμιση

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 31, 2011, 10:54:45 πμ »
Σημερα συζητουσα με ενα απο τους προμηθευτες και μου ειπαν πως το θεμα βολευετε ...αν το ρολοι ερθει σαν δωρο σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που κοστιζει ποια η γνωμη σας ;

Το πρόβλημα είναι πως την έχουν "ψυλιαστεί" οι υπάλληλοι και πλέον είναι καθαρά θέμα τύχης αν θα σου ανοίξει το δέμα ο υπάλληλος και χρεώσει κατά την κρίση του....

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 31, 2011, 01:24:26 μμ »
Εσεις τι μου συστινετε να κανω;  ..ποσο παραπανω ειναι η χρεωση; και επισης εφοσον στο mail η εταιρια λεει πως με διασφαλιζει δεν θα ειμαι οκ? ...τελος αν δεν πληρωσω τους δασμους τι γινεται εντελη;

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 06, 2011, 10:44:26 πμ »
http://www.watchboutique.com/  ..εχει ψωνισει κανεις απο αυτη την σελιδα? ...λετε να ειναι αξιοπιστη;  .κατι γραφουν οτι δεν αναλανβανουν φορους κλπ και οτι βαρυνουν αποκλειστικα  τον παραγκελιοδοχο?

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 07, 2011, 09:14:29 πμ »
αν θες για καλές τιμές SEIKO ξέρω μαγαζί στο κέντρο όπου έχω πάρει arctura, velatura και 2 sportura και με ξέρει προσωπικά πλέον οπότε θα σου κάνει και καλές τιμές... αν θες pm me!