Αποστολέας Θέμα: Αγανακτησμένοι πολίτες  (Αναγνώστηκε 14707 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Αγανακτησμένοι πολίτες
« στις: Μάιος 25, 2011, 09:07:24 μμ »
Κατά τη δική μου γνώμη ήταν μια σωστή πρωτοβουλία πολιτών μακριά από κόμματα, πολιτικά χρώματα κτλ. Επιτέλους!
Ήταν κανείς στο Σύνταγμα από το φόρουμ;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 25, 2011, 09:20:09 μμ από Nick78 »
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος wolf

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγανακτησμένοι πολίτες
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 26, 2011, 11:57:15 πμ »
Πήγα χθες θα ξαναπάω και σήμερα !!! Να πω την αλήθεια ένιωσα και λίγο καλύτερα που σήκωσα τον κ@λ@ μου απο την καναπέ ...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 26, 2011, 12:39:43 μμ »
Παρομοίως!
Με την ευχή να μαζευτούμε 100.000 λαός αυτήν την φορά, μπας κι οι κλεφτοκοτάδες "νοιώσουν" τι πάει να πει ΟΧΙ...!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 26, 2011, 01:33:29 μμ »
Τουλάχιστον δείξαμε πολιτισμένα την διαφωνία μας προς το σκατοσύστημα και τον τρόπο λειτουργίας του.
ΑΑΑ+++ που λένε και στο eBay!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 26, 2011, 09:53:46 μμ »
   Λόγω φόρτου εργασίας δεν το ήξερα καν και το άκουσα σήμερα το πρωί. Μπράβο σε όσους συμμετείχαν, εννοείται πως θα δώσω κι εγώ το παρόν...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 30, 2011, 02:56:45 μμ »
Ωραια ολα αυτα ..και πολυς κοσμος για πρωτη φορα μεγαλη συμμετοχη..
αλλα ειμαι της πεποιθησεως και η ιστορια με δικαιωνει οτι ποτε δεν ανατρεπεται κατι ειρηνικα..γνωμη μου!
παντως καλο ειναι που ξυπναμε λιγακι!!
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απ: Αγανακτησμένοι πολίτες
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 30, 2011, 03:54:04 μμ »
αλλα ειμαι της πεποιθησεως και η ιστορια με δικαιωνει οτι ποτε δεν ανατρεπεται κατι ειρηνικα..γνωμη μου!

Εννοείται... Η αρχαιότερη μέθοδος εξανδραποδισμού των Ελλήνων ήταν το " Διαίρει και βασίλευε". Αυτό είναι και τώρα και πατάει επιτυχέστατα στο μεγαλύτερο και πιο άγρια εκμεταλλεύσιμο ελάττωμα της φυλής μας. Το υπερτροφικό εγώ απέναντι στο σπάνιο και υποβαθμισμένο "εμείς". Τα υπόλοιπα είναι απλή και λογική συνέχεια και σχεδιασμός ΄για τις κτηνάρες που αδιαφορούν για την Ιστορία, τον πολιτισμό και το μέλλον του τόπου, θέλοντας να τον "κολατσίσουν". Και δεν είμαι κυνικός...

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 30, 2011, 04:52:55 μμ »

:2thumbs:
Τι τους κοιτάτε ρε? Βαράτε τους!

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 30, 2011, 07:13:31 μμ »
.........Το υπερτροφικό εγώ, απέναντι στο σπάνιο και υποβαθμισμένο "εμείς"....
Αυτό ακριβώς είναι που μας έφερε στην κατάσταση αυτή...

Λειτουργούσε ανενόχλητο για κάποιες δεκαετίες και πολύ φοβάμαι πως πλέον είναι αργά!
Όχι επειδή αντικειμενικά δεν υπάρχει χρόνος, αλλά επειδή ακόμη και τούτη την ύστατη περίοδο δεν φαινόμαστε διατεθειμένοι να το παραμερίσουμε παροδικά και να το εξαλείψουμε μακροπρόθεσμα.
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2011, 12:33:47 πμ »
[...]ποτε δεν ανατρεπεται κατι ειρηνικα... [...]

:2thumbs: :2thumbs:

Δεν είναι δυνατόν να συνδιαλέγεσαι με τον βιαστή σου... Δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση κατά τη γνώμη μου.

Κι ένα ενδιαφέρον σχόλιο της Ελληνοφρένειας σχετικά με τους "Αγανακτισμένους"

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 31, 2011, 01:47:15 πμ »
:2thumbs: :2thumbs:

Δεν είναι δυνατόν να συνδιαλέγεσαι με τον βιαστή σου... Δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση κατά τη γνώμη μου.

Κι ένα ενδιαφέρον σχόλιο της Ελληνοφρένειας σχετικά με τους "Αγανακτισμένους"

Τους νταβάδες και τους βιαστές Γιώργο, εμείς τους επιλέξαμε. Εμείς οι ξερόλες, παθιασμένοι, βολεψάκηδες, εμείς οι "η πάρτη μου ρε", οι "έναν διορισμό και ξελάσπωσα", εμείς οι "πολιτικοποιημένοι", όπου το 90% του πληθυσμού είναι τραγικά αμόρφωτο τουλάχιστον ως προς την πολιτική και οικονομική ιστορία των νεοτέρων χρόνων. Και τι νομίζεις ότι θα γίνει τώρα (όχι μόνο εσύ βέβαια), εν μία νυκτί θα γίνουμε ώριμοι, αλτρουιστές, συντεταγμένοι, πολιτικά ώριμοι και τίμιοι, αποφασισμένοι και δραστικοί;;;
Εγώ πάντως, παρατηρώντας και μη ψηφίζοντας επί 32 χρόνια, ΔΕΝ το βλέπω...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 03, 2011, 10:56:15 πμ »
Σας προτείνω να το παρακολουθήσετε ΟΛΟΙ, και να το διαδώσετε όσο περισσότερο γίνεται! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Ο συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και καταξιωμένος!

Παρακολουθείστε το:

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/CQ1Le0Za50E" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CQ1Le0Za50E" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/eAqn1XKs0mE" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eAqn1XKs0mE" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγανακτισμένοι πολίτες
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 06, 2011, 09:32:44 πμ »
Δεν είχε προηγούμενο το χτεσινό. Τόσο κόσμο συγκεντρωμένο δεν έχω ξαναδεί.
Μακάρι να βγάλει κάπου αυτό το κίνημα, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο πια.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 06, 2011, 09:39:15 πμ »
ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.....

Τα μέτρα ύψους 6,4 δισ. ευρώ για το 2011 θα λάβουν την τελική τους μορφή με νόμο που θα κατατεθεί στη Βουλή μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου στο τέλος Ιουνίου και τα περισσότερα εξ αυτών θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου.

Στις σημαντικότερες αλλαγές που θα φέρει το νέο νομοσχέδιο στο φορολογικό τοπίο περιλαμβάνονται:

- Η μείωση του αφορολογήτου ορίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μισθωτούς και συνταξιούχους ηλικίας έως 60 ετών στις 8.000 ευρώ. Με την αλλαγή αυτή η παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών θα ξεκινά από τις 8.001 ευρώ, αντί 12.001 ευρώ σήμερα και θα εφαρμοσθεί αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2011.
Την ίδια στιγμή από το 2012 θα υπάρξει αύξηση της προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Το ύψος του συντελεστή, που θα επιβληθεί για το τμήμα του ποσού από το νέο αφορολόγητο έως τα 12.000 ευρώ θα διαμορφωθεί στο ή στο 10% ή στο 15%. Έτσι, ο εργαζόμενος που σήμερα αμείβεται με τις κατώτερες αποδοχές και δεν φορολογείται από τον Ιούλιο θα έχει παρακράτηση φόρου κάθε μήνα.

- Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές για όσους έχουν εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ, ενώ περιορίζεται το όφελος και για τους έχοντες χαμηλότερα εισοδήματα. Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τα εφετινά εισοδήματα που θα δηλωθούν και θα φορολογηθούν το 2012. Οι απαλλαγές θα παραμείνουν για τους έχοντες χαμηλότερα εισοδήματα, αλλά θα αφαιρούνται  από το φόρο και όχι από το εισόδημα.

- Μειώνεται το αφορολόγητο όριο για την εφαρμογή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας και, σε συνδυασμό με τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών, πλήθος μικροϊδιοκτητών θα πληρώνουν πλέον ΦΑΠ.

- Οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων όλων των αστικών περιοχών της χώρας θα αυξηθούν κατά περίπου 30% από το Σεπτέμβριο. Η άνοδος των αντικειμενικών αξιών θα οδηγήσει στην αύξηση των επιβαρύνσεων από διάφορους φόρους και τέλη που βαρύνουν σήμερα τα ακίνητα.

- Εξίσωση της φορολογίας του πετρελαίου θέρμανσης, από τις 15 Οκτωβρίου 2011, με στόχο την απόδοση τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ το 2011 και 320 εκατ. ευρώ το 2012.

- Επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης για τα μη αλκοολούχα ποτά, για την άντληση ποσού τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

- Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα τσιγάρα.

- Αύξηση των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων του 2012 κατά 15 - 20% που θα πληρωθούν τον ερχόμενο Οκτωβριο.

- Επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο φυσικό αέριο.

- Οι μετατάξεις αγαθών και υπηρεσιών από το χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ 13% στον υψηλό 23%, θα γίνουν από το Σεπτέμβριο και θα περιοριστούν στα είδη και στις υπηρεσίες εστίασης.

- Αύξηση των τεκμηρίων δαπανών διαβίωσης που επιβλήθηκαν από τη χρήση 2010.

- Επιβολή έκτακτης εισφοράς σε όσους κατέχουν ακίνητα μεγάλης αντικειμενικής αξίας.

Αποσυνδεδεμένος chrisrazor

• 38mm case
  • Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 06, 2011, 10:40:13 πμ »
Ξέχασαν να περάσουν με νόμο και το οθωμανικό ... Sorry αυτό θα μας το κάνουν έτσι κι αλλιώς ...
Τώρα που θα έχουμε wi-fi παντού τι τα θέλουμε τα ρολόγια !

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγανακτισμένοι πολίτες
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 06, 2011, 11:49:17 πμ »
Δεν είχε προηγούμενο το χτεσινό. Τόσο κόσμο συγκεντρωμένο δεν έχω ξαναδεί.
Μακάρι να βγάλει κάπου αυτό το κίνημα, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο πια.

Άν δεν πολιτικοποιηθεί, (προσοχή, όχι κομματικοποιηθεί) και δεν εκφραστούν συγκεκριμένες θέσεις και αιτήματα, πολύ φοβάμαι ότι θα σβήσει. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς είναι περισσότερο κίνημα εκτόνωσης παρά αγανάκτησης.

Φυσικά είναι καλύτερα από το να καθόμαστε σπίτι μας και να σιγοβράζουμε, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη για να αποκτήσει τη δυναμική που χρειάζεται για να επιφέρει αλλαγές.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος chrisrazor

• 38mm case
  • Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 06, 2011, 11:52:06 πμ »
Τώρα μιλάς σωστά αγαπητέ . Δεν πρέπει να καταλήξει καφετέρια και πασαρέλα η κατάσταση !!
Τώρα που θα έχουμε wi-fi παντού τι τα θέλουμε τα ρολόγια !

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 06, 2011, 12:07:17 μμ »
Συμφωνώ, πρέπει να βγουν 2,3,5 σημεία ως αιτήματα.
Από την άλλη το πλήθως είναι τόσο ετερόκλητο που φαντάζει δύσκολο.

Εγώ έχω πάει 2 Κυριακές, ειμαι αγανακτησμένος για πολλά, τα 3 σημαντικότερα είναι:

1) ΑτιμωρησίαΌταν κανείς δεν τιμωρείται τα λαμόγια θα συνεχίζουν να ασελγούν. Ούτε καν μια φυλάκιση,όύτε καν μια δήμευση περιουσίας. Το δειλία και γραφειοκρατία πια; Ο Τσαχατζόπουλος πχ απλά βγήκε από την πολιτική. Ε και; Τιμωρήθηκε πραγματικά;

2) Νόμοι, ακόμα και στη σωστή κατέυθυνση, που απλά δεν εφαρμόζονται 
Από απαγόρευση καπνίσματος μέχει φοροδιαφυγή.
Ακόμα και αν λένε κάτι σωστό, στην πορεία τα μεγαλοσυμφέρονται ασκούν τέτοιες πιέσεις που όταν ο νό
ος πάει για ψήσιση έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ που έχει χάσει το νόημά του (πχ natura).

3) Ξεπούλημα
Με τη θηλιά στο λαιμό αναγκαζόμαστε να πουλήσουμε όσο όσο κερδοφόρες επιχειρήσεις. Αυτό για μένα είναι μεγάλη ζημιά για το μέλλον.

Ο διπλανός μου χτες ίσως κατέβηκε για άλλους λόγους, πχ μπορεί να έμεινε άνεργος κτλ
Μια κοινή συνισταμένη που ν' ασπάζεται απ' όλους τους αγανακτισμένους πρέπει να είναι η αρχή, αλλά είναι δυσκολο

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 06, 2011, 04:37:15 μμ »
Παιδιά,αν και δεν είμαι οπαδός του ''νταβατζιλικίου''...πιστεύω ότι μόνο άμα πάνε στο νοσοκομείο αυτοί οι κλέφτες του Έθνους θα πάρουν τον λαό και το κίνημα στα σοβαρά...Γιατί με 5-6 χιλιάρικα το μήνα,αποκλείεται να καταλάβουν πώς περνάμε εμείς με το 1(λέμε τώρα):axe:

ΥΓ:Για τον Τσοχατζόπουλο που αναφέρθηκε πιο πάνω...55 εκ. καταθέσεις αυτός,8 εκ. η γυναίκα του και δεν ξέρω άλλα πόσα η κόρη του...νομίζετε ότι θα γίνει καταλογισμός??Απλά.....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....
Προσέξτε...δεν μιλάω καν για φυλάκιση(γιατί αποκλείεται).Κάνω λόγο απλά για καταλογισμό...δλδ να τα δώσει πίσω τα κλεμμένα χωρίς περαιτέρω κυρώσεις...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 06, 2011, 05:58:52 μμ »
Σταύρο μαζί σου. Τίποτα το καλό δεν κατακτήθηκε και τίποτα το κακό δεν ανετράπη με φωνές μόνο... να το θυμόμαστε όλοι καλά... Και να θυμόμαστε καθημερινά Ποιοί Είμαστε. Από εκεί πηγάζει το σθένος. :smt063