Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για HAMILTON  (Αναγνώστηκε 2153 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ερώτηση για HAMILTON
« στις: Μάιος 20, 2011, 10:18:08 μμ »

Ίσως λίγο χαζή...

Τα HAMILTON είναι Αμερικάνικα ρε παιδιά, ή Ελβετικά και ανήκουν στο SWATCH GROUP ?

Ή με άλλα λόγια, οι τιμές τους στην Αμερική παίζει να είναι χαμηλότερες απ΄ ότι εδώ ή όχι ? Θα πάει ένας φίλος και...ψιλοτρώγομαι  ;D

Και άλλη μία ερώτηση: εάν το πάρει από USA, η εγγύηση ισχύει ?

Ευχαριστώ !

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Ερώτηση για HAMILTON
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 20, 2011, 10:49:38 μμ »
Ίσως λίγο χαζή...

Τα HAMILTON είναι Αμερικάνικα ρε παιδιά, ή Ελβετικά και ανήκουν στο SWATCH GROUP ?

Ή με άλλα λόγια, οι τιμές τους στην Αμερική παίζει να είναι χαμηλότερες απ΄ ότι εδώ ή όχι ? Θα πάει ένας φίλος και...ψιλοτρώγομαι  ;D

Και άλλη μία ερώτηση: εάν το πάρει από USA, η εγγύηση ισχύει ?

Ευχαριστώ !
Τα Hamilton ανήκουν στο swatch group,άρα είναι ελβετικά.Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βρεις και εδώ το ρολόι που ψάχνεις με μία καλή έκπτωση!Οι εγγυήσεις τους νομίζω είναι international οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα ;)

Καμία ερώτηση δεν είναι χαζή...χαζός είναι αυτός που δεν ρωτάει ;) :D

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 21, 2011, 01:18:36 πμ »
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Ήταν πάντως Αμερικάνικα κάποτε ή εγώ έχω μπερδέψει κάτι ?

Και σκέψου ότι έχω και ένα HAMILTON  :o

Αποσυνδεδεμένος stagplace

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 21, 2011, 08:47:09 πμ »
Ηταν αμερικανικα, το λεει και στο logo <<The american brand since 1892>>. :D

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 21, 2011, 10:03:07 πμ »
Ήταν και εξακολουθούν να είναι,αν δεν κάνω λάθος.Το ότι η εταιρεία έχει ενταχθεί στο group της Swatch δε σημαίνει ότι απο Αμερικάνικη έγινε ξαφνικά Ελβετική.Σίγουρα πληρεί τα πρότυπα και τις προϋποθέσεις που θέτει η Swatch αλλά δεν παύει να είναι Αμερικανικών συμφερόντων.Έτσι νομίζω τουλάχιστον...........

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 11, 2011, 01:31:18 πμ »
Ήταν και εξακολουθούν να είναι,αν δεν κάνω λάθος.Το ότι η εταιρεία έχει ενταχθεί στο group της Swatch δε σημαίνει ότι απο Αμερικάνικη έγινε ξαφνικά Ελβετική.Σίγουρα πληρεί τα πρότυπα και τις προϋποθέσεις που θέτει η Swatch αλλά δεν παύει να είναι Αμερικανικών συμφερόντων.Έτσι νομίζω τουλάχιστον...........
Τώρα το είδα...ναι,έχεις δίκιο,δεν το έθεσα σωστά...αλλά τα ρολόγια της Hamilton είναι swiss made,δηλαδή...σχεδόν όλα τα εξαρτήματα είναι ελβετικά και η τελική συναρμολόγηση γίνεται επίσης στην ελβετία...άρα ένας συγκερασμός των απόψεων θα ήταν σωστότερος...ήτοι...ελβετικό σώμα και αμερικάνικη ψυχή :D :D :D