Αποστολέας Θέμα: Χρονογράφος του τάληρου  (Αναγνώστηκε 6080 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Χρονογράφος του τάληρου
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 30, 2011, 10:04:15 μμ »
διαβάζοντας την ιστορία του K_O_S_T_A_S αρχίζω να προβληματίζομαι για το Β01...

IWC σίγουρη λύση και πιο οικονομική (περισσεύουν λεφτά για καρότσια, port bebe κτλ φίλε gld αντί για διακοπές μιας και το χειμώνα περιμένουμε αφίξεις)

αλλιώς el primero...

Το Ω μου αρέσει πιο πολύ απ΄όλα εμφανισιακά, αλλά έχω ήδη ένα ρολόι από αυτή τη μάρκα και θα προτιμούσα κάποια 3η εταιρία για τη συλλογή μου.

είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες σκέχεις βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται!  :)
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 30, 2011, 10:55:58 μμ »
   No 4. Συμφωνώ με τον Coral για το Zenith κι εμένα μου δείχνει αδιάφορο αισθητικά. Δεν θα το επέλεγα.
   No 3. Το Βroad Arrow το είχα και είναι από τα ωραιότερα λευκά καντράν που υπάρχουν. Μου είχε βγάλει πρόβλημα και μου αντικατέστησαν το ρολόι άμεσα(ήταν 1 μηνός). Το δεύτερο ήταν μια χαρά.
   No 2. Το IWC είναι το πιό value for money(παραδόξως) και θα πω ότι από κοντά είναι εξίσου όμορφο όπως στις φωτό, σε αντίθεση με τα περισσότερα IWC που κάπως σε απογοητεύουν από κοντά. Η μηχανή δεν είναι απλά μια 7750, είναι φινιρισμένη-τροποποιημένη από την IWC και κρατάει φοβερούς χρόνους.
   No 1. Δεν ψαρώνω από το πρόβλημα του Κώστα με το Β01. Αυτά συμβαίνουν. Αν όμως έπαιρνα Β01, αυτό θα ήταν με χίλια το Νavitimer.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 31, 2011, 12:06:52 πμ »
IWC σίγουρη λύση και πιο οικονομική (περισσεύουν λεφτά για καρότσια, port bebe κτλ φίλε gld αντί για διακοπές μιας και το χειμώνα περιμένουμε αφίξεις)

Με το καλό φίλε μου το τέκνο με υγεία! Δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης, μήπως να κινηθείς "συντηρητικά" στο συγκεκριμένο IWC που είναι αποδεδειγμένα καλό ρολόι και να σου μείνουν και τα ρέστα; Εκτός κι αν θες να επενδύσεις, οπότε, δώσε λεφτά σε εταιρίες και μοντέλα που με τον καιρό παίρνουν αξία (βλ. Rolex κλπ).

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 31, 2011, 11:20:23 πμ »
Είμαι ακόμα αναποφάσιστος, ευτυχώς έχω πολύ καιρό να το σκεφτώ.
Μια τέτοια αγορά δύσκολα θα γίνει εντός του έτους, μιας και φέτος έκανα ήδη μια αγορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο θα είναι χρονογράφος.
Θα προτιμούσα κάτι εκτός από Ω και Panerai που ήδη έχω, αν και το broad arrow μου κάνει πολύ κλικ...

Το iwc μου αρέσει και αυτό πολύ απλά σκεφτόμουν μήπως έρθει και για μένα η ώρα για το πρώτο μου ρολόι με inhouse μηχανή. Σε αυτή την περίπτωση ίσως ν'αξίζει περισσότερη υπομονή και αποταμίευση για το 36000 αντί για το captain.

No 3. Το Βroad Arrow το είχα και είναι από τα ωραιότερα λευκά καντράν που υπάρχουν. Μου είχε βγάλει πρόβλημα και μου αντικατέστησαν το ρολόι άμεσα(ήταν 1 μηνός). Το δεύτερο ήταν μια χαρά.

Τέτοια να διαβάζει ο Κώστας για αντικαταστάσεις να ανέβει λίγο ψυχολογικά! Μπράβο στην Ω
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 31, 2011, 11:43:31 πμ »
Σε αυτό θα συμφωνήσω με τον Γιάννη. Το γεγονός ότι είμαι ο πιο γκαντέμης στο θέμα του Β01 δε σημαίνει πως και τα άλλα θα είναι προβληματικά, αλλά όπως και να'χει παίρνεις ένα ρίσκο στην αγορά του Β01 έτσι κι αλλίως. Έτυχε σε μένα, αύριο μεθαύριο μπορεί να τύχει και σε κάποιον άλλο (πράγμα το οποίο δε θέλω να συμβεί σε άλλον και το εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου, γιατί δε μπορείτε να φανταστείτε τί ταλαιπωρία είναι όλο αυτό). Όπως και να'χει η μηχανή Β01 παραμένει κορυφαία στην κατηγορία της. ;)

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 31, 2011, 12:04:58 μμ »
εγω ειμαι 60% Omega & 40% IWC