Αποστολέας Θέμα: Διαφανή καλύμματα κάσας για Rolex, Omega, Zenith, Juhnghans, Breitling  (Αναγνώστηκε 5331 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Μετά τη δημοσίευση του θέματος, που διάβασα σήμερα στο TRF, για τα Transparent Caseback σε Rolex
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,12.2760.html στο post #2763

Θεώρησα ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον και αλληλογράφησα με τον Γερμανό Thomas Preik, ο οποίος είχε ξεκινήσει την παραγωγή αυτών των καλυμμάτων με ένα πρώτο τύπο για Rolex και προχώρησε στην παραγωγή και δεύτερου που είναι όμοιο με το κάλυμμα που χρησιμοποιεί η Rolex. Από την αλληλογραφία προέκυψε ότι, ως παραγωγός των καλυμμάτων, προσφέρει στα μέλη του forum μας σημαντική έκπτωση, της τάξης του 40-50%, με έξοδα αποστολής που μπορεί να είναι και μηδενικά (από 5 ευρώ κανονικά).

Εκτός των άλλων προϊόντων, διαθέτει transparent caseback για πολλά μοντέλα Rolex, για 4 μοντέλα Omega (Speedmaster Professional, Seamaster, Mark II, Seamaster Midsize), για 2 Zenith (Rainbow, De Luca), για το Junghans και για το Breitling Navitimr Cal. 11, με τιμές που αναγράφονται σε κάθε μοντέλο. Επισημαίνεται ότι το κρύσταλλο είναι ζαφείρι.
http://www.uhrarmbandonline.de/epages/mediaprodukte.sf/en_US/?ObjectPath=/Shops/mediaprodukte/Categories/Glasboden

Πιστεύω ότι η προσφορά είναι ενδιαφέρουσα και αξίζει τον κόπο να την διερευνήσουμε. Στην κατεύθυνση αυτή άνοιξα αυτό το θέμα για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι φίλοι θέλουν να βλέπουν, εκτός από την μπροστινή όψη του ακριβού τους μωρού, και τη μηχανή του να πάλλεται.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Διαφανή καλύμματα κάσας για Rolex, Omega, Zenith, Juhnghans, Breitling
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 14, 2011, 08:05:02 μμ »
Εγώ, παρόλο που έχω ένα καθ' οδον για την Daytona (από SWC), είμαι μέσα και για ένα δεύτερο για το GMT.

Είναι πολύ ποιοτικά, όμοια με τα καπακια της Rolex και αν φτάσει η έκπτωση στο 50% και μεγάλη ευκαιρία (70 ευρώ απο 139 που έχει στο site του για το 16710).

Μετά τον 4130, άντε να βλέπω και τον 3185 ( ή μήπως τον 3135 του sub  :D).

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 15, 2011, 12:32:43 πμ »
Ωραία προσπάθεια!
Είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος για το διαφανές καπάκι στο Speedmaster Pro

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 16, 2011, 01:18:33 μμ »
Υπενθυμίζω το θέμα, για όσους ενδιαφέρονται.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 18, 2011, 07:14:51 πμ »
Ωραία προσπάθεια!
Είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος για το διαφανές καπάκι στο Speedmaster Pro

Φιλικά
Νίκος

Νίκο,

Με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον φαίνεται να περιορίζεται στα 4 κομμάτια για τα οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τρία μέλη μέχρι σήμερα (2 για εμένα και ένα φίλο), σε παρακαλώ να ελέγξεις και να επιβεβαιώσεις από το site του Thomas http://www.uhrarmbandonline.de/epages/mediaprodukte.sf/en_US/?ObjectPath=/Shops/mediaprodukte/Categories/Glasboden/Omega
εάν το ρολόι σου περιλαμβάνεται στα μοντέλα του Speedmaster που ταιριάζουν με το συγκεκριμένο κάλυμμα.

Ευχαριστώ - Μάκης
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 18, 2011, 07:38:32 πμ »
Νίκο,

Με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον φαίνεται να περιορίζεται στα 4 κομμάτια για τα οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τρία μέλη μέχρι σήμερα (2 για εμένα και ένα φίλο), σε παρακαλώ να ελέγξεις και να επιβεβαιώσεις από το site του Thomas http://www.uhrarmbandonline.de/epages/mediaprodukte.sf/en_US/?ObjectPath=/Shops/mediaprodukte/Categories/Glasboden/Omega
εάν το ρολόι σου περιλαμβάνεται στα μοντέλα του Speedmaster που ταιριάζουν με το συγκεκριμένο κάλυμμα.

Ευχαριστώ - Μάκης

Μάκη καλημέρα,

ναι το speedmaster μου είναι το κλασσικό 3570.50 οπότε περιλαμβάνεται! Στείλε μου αν θέλεις ΠΜ με τιμή και διαδικασία.

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 31, 2011, 10:11:42 μμ »
Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι αύριο για να σας δείξω το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Σήμερα πήγα στον εξαιρετικό τεχνίτη JG και αφού εξέτασε προσεκτικά το διαφανές καπάκι που πήρα από τον Thomas Preik, ώστε να βεβαιωθεί ότι κατασκευαστικά είναι σωστό, έκανε την αντικατάσταση και στη συνέχεια το τεστάρησε για στεγανότητα σε ειδικό μηχάνημα. Οι εντυπώσεις του για το καπάκι ήταν πολύ καλές.

Το αποτέλεσμα από την επέμβαση είναι αυτό που βλέπετε, έστω και με κακό φωτισμό (αύριο καλλίτερες).
Η μηχανή 3135 του μωρού μου φαίνεται να δουλεύει με όλο της το μεγαλείο.

Uploaded with ImageShack.us

Εύχομαι και οι υπόλοιποι φίλοι που αγοράσαμε το καπάκι του Preik να νιώσουν το ίδιο συναίσθημα που νιώθω τώρα.

Μάκης
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 31, 2011, 11:03:09 μμ »
Ωωωωωωωωωω..... κόλαση Μάκη !!!!!!

Το δικο μου απο SWC είναι απο 28 στην Ελλαδα αλλα δεν το βλέπω να παραδίδεται.... τα χάπια μου.

Θα καταγγείλω και απο τον Thomas το Δεύτερο για να τα περάσω μια και καλη με το daytona.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 01, 2011, 07:55:05 πμ »
Να και δύο σημερινές πρωινές φωτο που δείχνουν ένα μέρος της μηχανής 3135, δεδομένου ότι σε διαφορετικές θέσεις του ρολογιού φαίνονται και διαφορετικά τμήματα της μηχανής.

Το μόνο κακό με τις σημερινές φωτο είναι ότι, λόγω της μεγάλης ανάλυσης, εμφανίστηκαν και ορισμένοι κόκκοι σκόνης ...

Αλλά η αίσθηση, του να βλέπω εγώ και οι φίλοι μου τη μηχανή του μωρού μου να πάλλεται, δεν περιγράφεται με λόγια  :supz: :supz: :supz:

Πάνο,
Το bracelet βγήκε εύκολα με το 6111, να δούμε πώς θα μπει χωρίς να κάνω ζημιά ...
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:38:20 πμ »
Φασκιωσε τα lugs με μπόλικη ταινία και απο πάνω και απο κάτω και πααααρα πολυ προσοχή.
Οι μπαρετες κάνουν άσχημες γρατζουνιες στην προσπάθεια να ξαναμπουν στην θέση τους.
Μην τραβας τα μαλλιά σου μετα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 02, 2011, 02:29:58 μμ »
Μακη ειναι τελειο!
πολυ ομορφη μετατροπη φιλε  ;)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 09, 2011, 08:44:17 μμ »
Το SWC καπάκι για την Daytona έφτασε. Του Thomas ειναι στο δρόμο.

Η διαφορά του SWC με του Thomas είναι ότι το ζαφείρι δεν είναι "πρόσωπο" με το μέταλλο αλλά κάνει μια μικρή κλίση πριν την οριζόντια επιφάνεια που σχηματίζεται λίγο ψηλότερα.

Τώρα μένει να έρθει και το δεύτερο και να βρω χρόνο να πάω ΑΘήνα να τα περάσω.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 09, 2011, 08:53:17 μμ »
Ωραιος Πανο αντε με το καλο και θα περιμενουμε τα αποτελεσματα ;)

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 09, 2011, 09:57:30 μμ »
Το SWC καπάκι για την Daytona έφτασε. Του Thomas ειναι στο δρόμο.

Η διαφορά του SWC με του Thomas είναι ότι το ζαφείρι δεν είναι "πρόσωπο" με το μέταλλο αλλά κάνει μια μικρή κλίση πριν την οριζόντια επιφάνεια που σχηματίζεται λίγο ψηλότερα.

Τώρα μένει να έρθει και το δεύτερο και να βρω χρόνο να πάω ΑΘήνα να τα περάσω.

Το γοργόν και χάριν έχει ...

Sub 16613 LN