Αποστολέας Θέμα: Κόστος Αλλαγής Μπαταρίας SUUNTO  (Αναγνώστηκε 3639 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pantazis

• Just Registered
    • Προφίλ
Κόστος Αλλαγής Μπαταρίας SUUNTO
« στις: Μάιος 12, 2011, 01:21:30 μμ »
Γεια χαρά σε όλους...
Ως λάτρης του ρολογιού και ειδικά του σπορ ρολογιού...ξεπαραδιάστηκα για τα καλά πέρυσι και πήγα και πήρα το Elementum Ventus.
Απόλυτη ικανοποίηση και ηδονή..Μέχρι να τελειώσει η μπαταρία.
Και αυτό διότι η αντιπροσωπεία της Suunto στην Ελλάδα (μία και μοναδική είναι) ζητάει 80€ για την αλλαγή μπαταρίας. Το κόστος βέβαια δικαιολογείται από το ότι απαιτείται αλλαγή ολόκληρου του battery kit (το οποίο η ίδια η Suunto το κοστολογεί 15 USD ) και το καλιμπράρισμα της πυξίδας (το οποίο μπορεί να το κάνει και ο ίδιος ο χρήστης). Το άλλο κουλό που μου είπαν βέβαια είναι ότι μόνο την πρώτη φορά είναι τόσο υψηλό το κόστος και μετά θα είναι φυσιολογική η τιμή (κοστίζει το ξεπαρθένιασμα).
Ακούω προτάσεις από όποιον έχει κάποια ιδέα ενόψει του ότι η Suunto δεν στέλνει ανταλλακτικά εκτός Η.Π.Α. σε ιδιώτες και ότι όπου και αν έχω ρωτήσει (τεχνικό/κοσμηματοπώλη) μου λέει ότι δεν αναλαμβάνει και θα το στείλει στην αντιπροσωπεία.
Thaaanks

Αποσυνδεδεμένος billts

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Κόστος Αλλαγής Μπαταρίας SUUNTO
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 13, 2011, 03:08:59 μμ »
 Για δωσε μου μερικες πληροφοριες σε παρακαλω γιατι σκεφτομαι να το αγορασω αυτες τις μέρες, ποσο καιρο κραταει η μπαταρια απο καινουριο??? Μονος σου δεν μπορεις να την αλλαξεις την μπαταρια???

Αποσυνδεδεμένος george cc

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Κόστος Αλλαγής Μπαταρίας SUUNTO
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 02:10:56 πμ »
Επαναφορτιζόμενη δεν είναι η μπαταρία;
Εχω το x10 military και παρ'ότι δεν εχει κανει πολλές φορτίσεις (η εταιρεία λέει ότι αντέχει 500 φορτίσεις), με ενδειαφέρει και εμενα αυτό το κόστος.