Αποστολέας Θέμα: αγορά νέου ρολογιού - αξιολόγηση επιλογών/προτάσεις  (Αναγνώστηκε 6502 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aris_G

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: αγορά νέου ρολογιού - αξιολόγηση επιλογών/προτάσεις
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 05, 2011, 08:40:37 μμ »
το βρήκα!!!

θα μου το φέρει Σάββατο άνθρωπος με δικό του κατάστημα στο σύνταγμα (ιδιώτης) και μου είπε τιμή βιτρίνας 6,500 μετρητά 4100.
θα το δω λοιπόν το Σάββατο από κοντά να ελέγξω χαρτιά κτλ κτλ και πάμε για τη μεγάλη κίνηση.

εάν όλα είναι καλά θα το πάρω.     

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 06, 2011, 06:28:26 μμ »
το βρήκα!!!

θα μου το φέρει Σάββατο άνθρωπος με δικό του κατάστημα στο σύνταγμα (ιδιώτης) και μου είπε τιμή βιτρίνας 6,500 μετρητά 4100.
θα το δω λοιπόν το Σάββατο από κοντά να ελέγξω χαρτιά κτλ κτλ και πάμε για τη μεγάλη κίνηση.

εάν όλα είναι καλά θα το πάρω.     

<ανθρωπος με δικο του καταστημα στο συνταγμα (ιδιωτης)> τι εννοεις? δηλαδη ειναι μεταχειρισμενο?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Aris_G

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 07, 2011, 07:58:05 πμ »
δεν έχει βιτρίνα σε ισόγειο αλλά εμπορεύεται μέσω του γραφείου του με μαγαζιά. μου έδειξε χαρτιά κτλ κτλ. μου τον σύστησε έμπιστος συνάδελφος

όταν σιγουρευτώ θα σας πώ