Αποστολέας Θέμα: αγορα omega planet ocean 45mm απο Internet!!!  (Αναγνώστηκε 8503 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
αγορα omega planet ocean 45mm απο Internet!!!
« στις: Απρίλιος 29, 2011, 07:20:36 μμ »
ξερει κανεις καποιa διευθυνση απο εξωτερικο για αγορα του omega?εχω ακουσει οτι einai ποιο φθηνο!αλλα θα με καλυπτει η εγγυηση?

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: αγορα omega planet ocean 45mm απο Internet!!!
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 29, 2011, 09:35:32 μμ »
ξερει κανεις καποιa διευθυνση απο εξωτερικο για αγορα του omega?εχω ακουσει οτι einai ποιο φθηνο!αλλα θα με καλυπτει η εγγυηση?
Νομίζω ότι αν το πάρεις από εδώ,μπορείς να πετύχεις ένα -30% τοις μετρητοίς,επομένως οι διαφορές με το εξωτερικό αν υπάρχουν θα είναι μικρές και δεν θα αξίζουν το ρίσκο! ;) Οπότε καλύτερα από εδώ κατά τη γνώμη μου!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 30, 2011, 06:23:46 μμ »
Νομίζω ότι αν το πάρεις από εδώ,μπορείς να πετύχεις ένα -30% τοις μετρητοίς,επομένως οι διαφορές με το εξωτερικό αν υπάρχουν θα είναι μικρές και δεν θα αξίζουν το ρίσκο! ;) Οπότε καλύτερα από εδώ κατά τη γνώμη μου!!
αισιοδοξο πολυ αυτο το 30%, που τις βρισκετε ρε παιδια αυτες τις εκπτωσεις?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 30, 2011, 06:38:26 μμ »
Tο 30% -ιδίως Αθήνα- νομίζω ότι μπορείς να το βρεις..άνετα ;)

Όσο για το θέμα μας..δε νομίζω ότι απο εξωτερικό θα το πάρεις πιο φτηνά.Μόνο αν βρεις μεταχειρισμένο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 30, 2011, 07:39:13 μμ »
Φίλε indy το θεωρώ απίθανο να το βρείς έξω φθηνότερα απ'ότι εδώ και μάλιστα από εξουσιοδοτημένο κατάστημα ;)

αισιοδοξο πολυ αυτο το 30%, που τις βρισκετε ρε παιδια αυτες τις εκπτωσεις?
Χρήστο είναι εφικτές τέτοιες εκπτώσεις στην Αθήνα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 30, 2011, 08:34:15 μμ »
Φίλε indy το θεωρώ απίθανο να το βρείς έξω φθηνότερα απ'ότι εδώ και μάλιστα από εξουσιοδοτημένο κατάστημα ;)
Χρήστο είναι εφικτές τέτοιες εκπτώσεις στην Αθήνα ;)
Γιαννη μου, την εχουμε ξανακανει την συζητηση αυτη και παλιοτερα αν θυμασαι,παντως εγω σε οσα μαγαζια εχω παει πανω απο 26% δεν εχω δει,βεβαια θελω να παω και εκει που μου εχεις πει.Παντως οι περισσοτεροι με το ζορι κανουν 20 αντε αν τους πιεσεις πολυ να φτασουν 25%,εγω εφτασα στα ορια του τον καταστηματαρχη για να πετυχω εκπτωση 26% περιπου,τωρα τι να πω μπορει να μην πηγαινω στα καταλληλα καταστηματα,αλλα και απ`την αλλη επειδη πηγα σε γνωστο απο το foroum supermarket ρολογιων και κοσμηματων, δεν θα ψωνιζα ποτε απο κει ακομα και 50% να μου εκαναν γιατι πολυ απλα δεν ξερω αν θα ισχυε η εγγυηση που θα μου εδιναν.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 30, 2011, 08:53:16 μμ »
Γιαννη μου, την εχουμε ξανακανει την συζητηση αυτη και παλιοτερα αν θυμασαι,παντως εγω σε οσα μαγαζια εχω παει πανω απο 26% δεν εχω δει,βεβαια θελω να παω και εκει που μου εχεις πει.Παντως οι περισσοτεροι με το ζορι κανουν 20 αντε αν τους πιεσεις πολυ να φτασουν 25%,εγω εφτασα στα ορια του τον καταστηματαρχη για να πετυχω εκπτωση 26% περιπου,τωρα τι να πω μπορει να μην πηγαινω στα καταλληλα καταστηματα,αλλα και απ`την αλλη επειδη πηγα σε γνωστο απο το foroum supermarket ρολογιων και κοσμηματων, δεν θα ψωνιζα ποτε απο κει ακομα και 50% να μου εκαναν γιατι πολυ απλα δεν ξερω αν θα ισχυε η εγγυηση που θα μου εδιναν.
Mάλλον χρειάζεσαι μαθήματα πως να κάνεις παζάρια... ;D ;D
(Με διάθεση πλάκας και χωρίς παρεξήγηση εε?)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 30, 2011, 09:02:42 μμ »
γνωριζω εξουσιοδοτημενο omega που με το καλημερα (στην κυριολεξια) εχεις εκπτωση 25% για μετρητα. Οποτε το 30% με λιγη πιεση μοιαζει πολυ εφικτο...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 30, 2011, 09:04:50 μμ »
Mάλλον χρειάζεσαι μαθήματα πως να κάνεις παζάρια... ;D ;D
(Με διάθεση πλάκας και χωρίς παρεξήγηση εε?)
εμπορος ειμαι και γω φιλε και ξερω απο παζαρια, εγω ομως δεν αφηνω τον πελατη μου να φυγει δυσαρεστημενος,τα καταστηματα ρολογιων ομως μαλλον δεν καταλαβαινουν πως εχουμε κριση και πως πρεπει να προσεχουν τους πελατες τους, αλλα βεβαια μπορει να εχουν καθε μερα καμια 20σαρια επωνυμους και μη, πλουσιους που αγοραζουν ρολογια και γι`αυτο δεν θα τους νοιαζει να κανουν εκπτωσεις, αλλα δεν νομιζω να ισχυει αυτο, εσυ τι λες?

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 30, 2011, 10:05:17 μμ »
Chris5, Χρόνια Πολλά, στέλνω ένα πμ που μπορεί να βοηθήσει...
Φιλικά,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 01, 2011, 12:25:22 πμ »
εμπορος ειμαι και γω φιλε και ξερω απο παζαρια, εγω ομως δεν αφηνω τον πελατη μου να φυγει δυσαρεστημενος,τα καταστηματα ρολογιων ομως μαλλον δεν καταλαβαινουν πως εχουμε κριση και πως πρεπει να προσεχουν τους πελατες τους, αλλα βεβαια μπορει να εχουν καθε μερα καμια 20σαρια επωνυμους και μη, πλουσιους που αγοραζουν ρολογια και γι`αυτο δεν θα τους νοιαζει να κανουν εκπτωσεις, αλλα δεν νομιζω να ισχυει αυτο, εσυ τι λες?

Σωστά τα λες για τη συμπεριφορά σου στους πελάτες.Ίσως κάποιοι να μην καταλαβαίνουν απο κρίση..άλλοι όμως την έχουν νιώσει ήδη,οπότε απευθύνεσαι σε αυτούς ;)
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι σωστοί επαγγελματίες που παρόλο δε ζορίζονται..δείχνουν κατανόηση και έχουν καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμες!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 01, 2011, 07:08:37 μμ »
δηλαδη ποια ειναι η τιμη του στην Ελλαδα?στα ιωαννινα το βρηκα γυρω στα 2800 ευρω!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 01, 2011, 07:20:55 μμ »
3290 ειναι η τιμη μετρητοις. αφαιρεσε 25%-30% για να φτασεις σε ενα αποδεκτο ποσο.

μην το παρεις απο το εξωτερικο. εκτος και πας ταξιδι εκει για παραδειγμα και το βρεις κατω απο 30%.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 01, 2011, 09:53:25 μμ »
Kαταρχήν συγχαρητήρια για την επιλογή σου για το Ω! Σαν κάτοχος έχω μόνο τα καλύτερα να μπω σε αυτό το εύρος τιμών για καταδυτικά ρολόγια.

Στο θέμα μας τώρα, φίλε karteo έχω την εντύπωση ότι η τιμή το ΡΟ με μπρεσελέ  είναι μετά την πρόσφατη αύξηση της Ω 100 ευρώ πιο πάνω, στα 3390 ευρώ. Η προηγούμενη τιμή του ήταν 3010 ευρώ.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ως προς το μέγεθος της έκπτωσης. Προσωπικά, στα τέλη του 2008, η καλύτερη έκπτωση που πέτυχα ρωτώντας 3 μόνο καταστήματα-official retailers (προτάσεις συμφορουμητών του mywatch) ήταν γύρω στο 27%. Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη και την επιδείνωση της θέσης των καταστηματαρχών λόγω κρίσης, το 30% είναι εφικτότατο, πάντα με μετρητά βέβαια.
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 01, 2011, 11:28:34 μμ »
εγω παιδια το βρηκα σε καταστημα εξωτερικου internet στην φοβερη τιμη με εξοδα αποστολης στα 2100 ευρω!!!!!τωρα δεν ξερω με τελωνειο τι παιζει!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 01, 2011, 11:43:56 μμ »
εγω παιδια το βρηκα σε καταστημα εξωτερικου internet στην φοβερη τιμη με εξοδα αποστολης στα 2100 ευρω!!!!!τωρα δεν ξερω με τελωνειο τι παιζει!!!!!!
Εεεε....φαγώθηκες με το εξωτερικό (:dielaughing: πλάκα κάνω :dielaughing:)

Δεδομένου ότι θα δώσεις ένα τέτοιο ποσό,για ~200 ευρώ λιγότερα δεν αξίζει το ρίσκο...γιατί αν τυχόν σε πιάσουν θα έχεις να πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλά σου με τέτοιους φόρους και δασμούς που έχουμε :o :o
Βέβαια,απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον έχεις αποφασίσει από έξω να το πάρεις το Ω,αλλά δύσκολα πιστεύω κάποιος θα ταχθεί υπέρ αυτής της επιλογής ;)

Από την άλλη,εγώ απλά τη γνώμη μου λέω,στο κάτω κάτω της γραφής,εσύ αποφασίζεις :)
Καλή αγορά εύχομαι..!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 02, 2011, 08:13:15 πμ »
Kαταρχήν συγχαρητήρια για την επιλογή σου για το Ω! Σαν κάτοχος έχω μόνο τα καλύτερα να μπω σε αυτό το εύρος τιμών για καταδυτικά ρολόγια.

Στο θέμα μας τώρα, φίλε karteo έχω την εντύπωση ότι η τιμή το ΡΟ με μπρεσελέ  είναι μετά την πρόσφατη αύξηση της Ω 100 ευρώ πιο πάνω, στα 3390 ευρώ. Η προηγούμενη τιμή του ήταν 3010 ευρώ.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ως προς το μέγεθος της έκπτωσης. Προσωπικά, στα τέλη του 2008, η καλύτερη έκπτωση που πέτυχα ρωτώντας 3 μόνο καταστήματα-official retailers (προτάσεις συμφορουμητών του mywatch) ήταν γύρω στο 27%. Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη και την επιδείνωση της θέσης των καταστηματαρχών λόγω κρίσης, το 30% είναι εφικτότατο, πάντα με μετρητά βέβαια.

βασικα ρωτησα λιαν προσφατως (την περασμενη εβδομαδα) ενω και στα e-shops η αρχικη τιμη που δινεται ειναι 3.290 με μπρασελε. οποτε υποθετω οτι ειναι γενικα αυτη.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 02, 2011, 08:20:34 πμ »

αυτο που παιζει με τελωνειο ειναι πως θα παρεις μεγαλο ρισκο μεθερμηνευομενο σε οικονομικο κοστος
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 02, 2011, 10:31:24 πμ »
Σίγουρα 2100 είναι πολύ καλή τιμή για καινούριο ΡΟ αλλά στη θέση σου δεν θα ρίσκαρα να μπω σε τέτοια διαδικασία για ένα κέρδος περίπου 200-250 ευρώ έχοντας υπόψη το ρίσκο για τους δασμούς στο τελωνείο που ανέφεραν οι karteo και assassin88. Για ένα ρολόι συνολικής αξίας 300 ευρώ θα το ρίσκαρα αλλά εδώ μιλάμε για δεκαπλάσια αξία.

Άσε που είναι χρήσιμο να αποκτήσεις και μια προσωπική επαφή με τον πωλητή-official retailer. Αλλιώς είναι ένα φυσικό πρόσωπο και αλλιώς μια σελίδα στο ίντερνετ (για τυχών βλάδη-χτύπα ξύλο αλλά και για τακτικό service, μελλοντικές αγορές κτλ)
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος chris.sga

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 10, 2011, 11:07:36 πμ »
Ποσο ευκολο/δυσκολο ειναι να κανονισουμε ενα power-buy για το Planet Ocean ??

Ρωταω πολυ απλα τα εμπειροτερα μελη του forum.

Ενδιαφερομαι και γω για το συγκεκριμενο ρολοι και δεν εχω καταφερει κατι καλυτερο απο 26%οπως οι προλαλησαντες και μιλαμε για παζαρια με αιμα (τα λεφτα στο χερι να ανεμιζουν και τετοια).

Αφου λοιπον βλεπω οτι ενδιαφερεται πολυς κοσμος στο forum γιατι να μην μαζευτουμε 5 και πανω και να παμε σε εναν εμπορο ακομα και απο αυτους που ξερετε ή πιθανον και καποιοι να ειστε, και να πουμε θελω τοσα κομματια -40% στην τιμη.