Αποστολέας Θέμα: ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ?  (Αναγνώστηκε 6975 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ?
« στις: Απρίλιος 17, 2011, 04:36:39 μμ »
Ελεγα στην αρχη να μη το αναφερω,αλλα τελικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η κοροιδια.Βρισκομαι αυτες τις μερες σε ενα νησι(δεν θα θελα δημοσιως να αναφερω περιοχη και μαγαζι)και οπως παντα ψαχνω ενα-ενα τα ρολογαδικα.Μπαινοντας λοιπον στο πρωτο,ζηταω να δω ενα Seiko Monster με πορτοκαλι πλακα.Πολυ ευγενικη η υπαλληλος βγαζει το ρολοι μου το δειχνει ρωταω τιμη και κουφαθηκα.Θα την αναφερω παρακατω.Βγαινοντας σκεφτηκα,μπα ελα μωρε μονο αυτο εχει τετοιες τιμες.Νομιζει οτι με περναει για ανιδεους.Δεν ειπα και τιποτα,ευχαριστησα και εφυγα.Στη συνεχεια λιγο πιο κατω μπαινω σε ενα μαγαζι και ζητω μια τιμη για το Citizen Ecozilla 300m Titanium(εγω ειχα το Ecozilla ατσαλινο)Και ομως και εκει η τιμη με κουφανε.Τα ρολογια ειναι αυτα

Τιμες?
870ευρω εκαστο.Αλλα ενταξει με καθησυχασαν,αφου μου παν πως θα μου κανουν εκπτωση :P
Τα συμπερασματα δικα σας.
Φιλικα
Ser

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ?
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 17, 2011, 04:45:34 μμ »
Ξεχασα να πω πως το Monster φοραγε καουτσουκ και οχι μπρασελε ;)

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 17, 2011, 05:05:20 μμ »
Αναδουλειες το νησί ....

Μην σε παραξενευει τα οκτωμισι εκατομπαλα ειναι κάτι σαν τον επιθανατιο ρογχο!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 17, 2011, 05:15:29 μμ »
Σήμερα που η πληροφορία είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, απορώ, απορώ, απορώ, απορώ...... !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 17, 2011, 07:49:49 μμ »
Ρε Στέργιε, τους εξήγησες ότι μ' αυτές τις τιμές ο κόσμος δεν θα πατάει το πόδι του, κι έτσι κατά μίαν έννοια θα ταυτιστεί το νησί με το άλλο "νησί" που βλέπουμε κάθε Δευτέρα βράδυ;;;  ;D ;D ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 17, 2011, 09:01:02 μμ »
Δικαιως απορεις Πανο και εγω ετσι απορησα στην αρχη.Θανο δεν ανεφερα τιποτα,απλα αγνοησα και προχωρησα,και του χρονου τετοια εποχη να ερθω απουλητα θα τα χουν να καθονται.Λαμπρο αν οι αναδουλειες φερνουν και αυξησεις την πατησαμε εμεις οι ωρολογοφιλοι.Παντως και παλι ποσο ειναι το κερδος?Ποσο εχει ενα monsteraki αρχικη?

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2011, 09:36:52 μμ από PanosI »

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 17, 2011, 09:35:56 μμ »
double post  ;)

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 17, 2011, 09:55:48 μμ »
Τι 870, τι 160  :o  :o  :o

Ληστεία μετά φόνου που λένε... και νόμιζα εγώ ότι ήταν παλαβή η τιμή για το Citizen 6500 που μου είχαν πει (από 89€ στο orientuhren μου είπαν 340+€ σε κατάστημα...)

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 17, 2011, 10:43:09 μμ »
Προσωπικά δε συμφωνώ με την νοοτροπία και απόφαση να αναφέρουμε τα καλά/φτηνά/εξυπηρετικά/τίμια μαγαζιά (π.χ. Keller, Vostok Watches, Κονάκης Ρόδο, κτλ, κτλ) και να μην αναφέρουμε ονομαστικά και όλους αυτούς τους αλήτες, γιατί περί αλήτες πρόκειται, που μας κοροιδεύουν στεγνά.
Είναι καιρός να ακουστεί το όνομα μερικών μπας και βάλουν λίγο μυαλό.

Αποσυνδεδεμένος chrisrazor

• 38mm case
  • Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 17, 2011, 10:45:44 μμ »
Απλώς αγνοείστε την ύπαρξή τους . Αυτό θα τους δώσει ένα καλό μάθημα συν τω χρόνω . Εάν ξέρεις που είναι το φθηνό πήγαινε και ψώνισε από εκεί να το ευχαριστηθείς .
Τώρα που θα έχουμε wi-fi παντού τι τα θέλουμε τα ρολόγια !

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 18, 2011, 12:23:40 πμ »
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που διαβάζω :D :D
Ακούς εκεί κοντά εννιά κατοστάρικα το τερατάκι...τελικά θα γελάσω :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
141 ευρώ(με μπρασελέ)πριν από κανά μήνα το δικό μου ;)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 18, 2011, 08:27:00 πμ »
Προσωπικά δε συμφωνώ με την νοοτροπία και απόφαση να αναφέρουμε τα καλά/φτηνά/εξυπηρετικά/τίμια μαγαζιά (π.χ. Keller, Vostok Watches, Κονάκης Ρόδο, κτλ, κτλ) και να μην αναφέρουμε ονομαστικά και όλους αυτούς τους αλήτες, γιατί περί αλήτες πρόκειται, που μας κοροιδεύουν στεγνά.
Είναι καιρός να ακουστεί το όνομα μερικών μπας και βάλουν λίγο μυαλό.

Σωστό. Απλά είχαμε πει, απαλά, με το γάντι, για να μην μας την βγουν και καλά ότι δυσφημίζουμε... Π.Χ. εκεί στο τάδε το βρήκα με τόσο, αλλού στον δείνα με τόσο, κ.ο.κ... Και στα ξένα μεγάλα φόρα θα την δούμε αυτήν την πρακτική (WUS)... Δεν σχολιάζω, απλά αναφέρω... Τι θα σου πει ο έμπορος;;; Δεν τον χαρακτηρίζεις, απλά παραθέτεις αυτό που είδες. Ο κόσμος θα βγάλει αβίαστα και μόνος του το συμπέρασμα, κι αν ο έμπορος το δει και πάρει το πρόσωπό του το χαλκοπράσινο χρώμα της υγείας, ας πρόσεχε...  ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 18, 2011, 08:35:17 πμ »
Να αναφερω πως δεν θυμαμε ουτε καν τα ονοματα.Οπως μπηκα στα συγκεκριμενα μαγαζια ετσι και βγηκα.Ουτε καν εδωσα σημασια πραγματικα παιδια.Απλα ηθελα να το αναφερω γιατι μου κανε μεγαλη εντυπωση.Ωστοσο δεν μπορω να πω οτι επεσα απ τα συννεφα ηξερα οτι εδω στην Ελλαδα γινονται αυτα απο αυτους που αισχροκερδουν.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 18, 2011, 08:51:41 πμ »
Σήμερα που η πληροφορία είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, απορώ, απορώ, απορώ, απορώ...... !!!!!!!!

Πραγματικά ισχύει αυτό αλλά το θέμα είναι να την αναζητήσεις την πληροφορία.
Νομίζω ότι αυτό δεν είναι προφανές για όλον τον κόσμο.Και όσοι δεν ασχολούνται με τα ρολόγια (όπωσ το εννοούμε εμείς) δεν είναι τόσο υποψιασμένοι ώστε να καταλάβουν ότι κάτι δεν είναι φυσιολογικό.

3 χρόνια πριν είχα σφοδρή επιθυμία να αγοράσω ένα seiko.Μ'αρέσαν τα ρολόγια αλλά ούτε mywatch ήξερα,ούτε κάποιος από τον κύκλο μου είχε γνώσεις για ρολόγια. Τότε λοιπόν νόμιζα ότι τα seiko ήταν κάτι σαν rolex οπότε ότι τιμή και να μου'λεγε ο εκάστοτε πωλητής θα τον πίστευα.Βρήκα ένα που μου άρεσε και μου λέει ο πωλητής "κύριε,για να σας δελεάσω σας κάνω χ έκπτωση".
Μου έκανε 15% και όντως με δελέασε αφού τα 105€ μου είχαν φανεί γενναίο ποσό έκπτωσης.

Πιστεύω λοιπόν ότι τέτοιοι πωλητές αποσκοπούν σε ημιμαθείς-μη υποψιασμένους αγοραστές με τη λογική "πουλάω ένα και βγάζω το νοίκι"....πάντως δε νομίζω ότι τους αρμόζει η ευγένεια της μη απάντησης όταν τους συναντάμε.

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 18, 2011, 09:06:06 πμ »
Όπως έγραφα και σε άλλο thread, απλά του κολλάς στη μούρη το κινητό σου με ανοιγμένο το site που έχει το ρολόι που σε ενδιαφέρει στην μισή τιμή και του λες "άντε για να στηρίξω ως έμπορο να σου πληρώσω κι ένα μικρό καπέλο (ανάλογα με το αρχικό κόστος του ρολογιού)... αλλά με ΤΟΣΗ διαφορά... συγγνώμη δεν μπορώ" και φεύγεις. Δεν χρειάζεται ούτε επώνυμη δυσφήμιση εδώ ούτε τίποτα. Διότι υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος να εκφραστεί υπερβολικά για κάποιο έμπορο και να υπάρχουν άσχημες εξελίξεις. Εξάλλου, για αυτό είναι και τα pm.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 18, 2011, 09:11:14 πμ »
Αλήθεια έχει κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο? Δηλαδή όταν αναφέρεις σε έναν έμπορο το mywatch ή το ίντερνετ γενικότερα,πώς αντιδρούν?έχει κανείς κανά περιστατικό να πει?

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 18, 2011, 09:17:43 πμ »
Αλήθεια έχει κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο? Δηλαδή όταν αναφέρεις σε έναν έμπορο το mywatch ή το ίντερνετ γενικότερα,πώς αντιδρούν?έχει κανείς κανά περιστατικό να πει?

Το κάνω ΚΑΘΕ φορά που μπαίνω σε μαγαζί. Κάποιοι το γνωρίζουν, κάποιοι όχι και δεν συγκινούνται. Δεν εννοώ να κάνουν έκπτωση 30% απλά επειδή ανέφερα το forum (παράλογο εξάλλου), απλά φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται τη δύναμη του μέσου (του forum ειδικά και του internet γενικότερα). Όσο για αυτό με το κινητό, ΝΑΙ το έχω κάνει. Αντίδραση; Ο πωλητής κοιτούσε το site σαν εξωγήινος και μάλλον από μέσα του έβριζε πατόκορφα την αντιπροσωπεία στην οποία τηλεφώνησε μπροστά μου και του έδωσαν τιμή 340+€ ενώ το site μπροστά που έβλεμε το έδινε... 89€ + 11€ έξοδα αποστολής (orientuhren.de). Απλά έφυγα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι δεν είναι θέμα του εμπόρου, αλλά της αντιπροσωπείας και θα ήταν τουλάχιστον άδικο να αναφέρω το μαγαζί. Το ίδιο μαγαζί, σε άλλη μάρκα μπορεί να έχει φανταστικές τιμές.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 18, 2011, 09:32:11 πμ »
Και εγώ το κάνω πάντα, και όχι μόνο σε ρολόγια.
Πρόσφατα πήγα να πάρω κράνος. Αυτό που ήθελα το είχε 490. του λεω από το ίντερνετ το παίρνω 380 στην πόρτα μου. Δώστο μου 400 να το πάρω από σένα. Δεν γίνεται μου λέει, 430 είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Του λέω, τότε σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να βρω το νούμερό μου ώστε να είμαι σίγουρος για την παραγγελία μου, και σηκώθηκα και έφυγα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 18, 2011, 09:44:11 πμ »
 :D καλά του είπες,μέτρησες.
εγώ μια φορά το΄χω κάνει μόνο ,σε αγορά φωτογραφικής μηχανής και ο πωλητής τότε είχε τσιμπήσει.
Το ίντερνετ είναι δύναμη,εγώ ήμουν αδαής αλλά τελικά η ενημέρωση που προσφέρει είναι top.