Αποστολέας Θέμα: Eπιλογη ρολογιου -3000e  (Αναγνώστηκε 22716 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ggeo7

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Eπιλογη ρολογιου -3000e
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 20, 2011, 09:01:33 μμ »
Σας ευχαυριστω για τη βοηθεια ολους!
Η αποφαση μου μολις παρθηκε... Zenith El Primero Retrotimer

οκ ξερω για το κοστος μην πεσετε να με φατε αλλα για αυτο το ρολοι θα κανω οτι οικονομιες μπορω...(το βρισκω 4000 μετροιτα αν εχετε να μου προτεινετε μαγαζι που πιθανα να μου προσφερει καλυτερη τιμη καλοδεχουμενο..)

Αν δεν τα καταφερε να εξοικονομησω τα χρηματα αυτα θα παω στο Moonwatch που μονο συμβιβασμος δεν ειναι για μενα...

Και παλι σας ευχαριστω και θα ειμαι πλεον τακτικος αναγνωστης του forum!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 20, 2011, 09:17:27 μμ »
Σας ευχαυριστω για τη βοηθεια ολους!
Η αποφαση μου μολις παρθηκε... Zenith El Primero Retrotimer

οκ ξερω για το κοστος μην πεσετε να με φατε αλλα για αυτο το ρολοι θα κανω οτι οικονομιες μπορω...(το βρισκω 4000 μετροιτα αν εχετε να μου προτεινετε μαγαζι που πιθανα να μου προσφερει καλυτερη τιμη καλοδεχουμενο..)

Αν δεν τα καταφερε να εξοικονομησω τα χρηματα αυτα θα παω στο Moonwatch που μονο συμβιβασμος δεν ειναι για μενα...

Και παλι σας ευχαριστω και θα ειμαι πλεον τακτικος αναγνωστης του forum!
Σούπερ η επιλογή σου φίλε ggeo7. ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 20, 2011, 11:00:58 μμ »
Το moonwatch ένα ρολόι μιά ιστορία. Σεβασμός...
Το zenith όμως, απογειώνεσαι κανονικά. Αν μπορείς πάρτο. ένα ρολόι που κάνει για πέντε...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 20, 2011, 11:10:41 μμ »
Το moonwatch ένα ρολόι μιά ιστορία. Σεβασμός...
Το zenith όμως, απογειώνεσαι κανονικά. Αν μπορείς πάρτο. ένα ρολόι που κάνει για πέντε...
Ε, ε ε Θάνο μου. Μη τα κατεδαφίζουμε όλα. Με το Breitling απογειώνεσαι. ;D ;) χαχα

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 21, 2011, 01:10:05 πμ »
Zenith... Aν σ΄αρέσει πολύ..., πάρε το! Γιατί αν δεν το πάρεις, πάντα θα το έχεις παράπονο...
Άντε με το καλό να το ποστάρεις! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 21, 2011, 09:06:44 πμ »
Φίλε ggeo7 σίγουρα αξίζει λίγη "πίεση" παραπάνω και να αποκτήσεις το Zenith.
Πανέμορφο ρολόι, τεράστιο brand, συλλεκτικό κομμάτι και φυσικά EL PRIMERO!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 21, 2011, 09:27:39 μμ »
Νο 1 εταιρεια, δεν μπορουσες να κανεις καλυτερη επιλογη απ`αυτη, μπραβο και μακαρι να το αποκτησεις γρηγορα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 21, 2011, 09:31:57 μμ »
Μπορούσε. Β01! ;D ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 21, 2011, 09:36:59 μμ »
Άρωστε!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 21, 2011, 09:49:44 μμ »
Μπορούσε. Β01! ;D ;)

Φιλικά,
Κων/νος
Tα Breitling εχουν in-house μηχανισμους? Οχι. Τυχαιο? Δεν νομιζω.Τα Ζenith ομως εχουν. Και για του λογου το αληθες ολα τα Breitling εχουν ΕΤΑ/VALJOUX εκτος απο τον Β12 που εχει lemania, τον Β34 που εχει frederick piguet και τον Β18 που εχει mulliner, δηλαδη δανεικους μηχανισμους και οχι in-house. Βεβαια για να μην παρεξηγηθω τα Βreitling τα θεωρω πολυ καλα ρολογια [ειδικα το super ocean heritage το εχω μες στην καρδια μου] αλλα Ζenith δεν ειναι.-
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 21, 2011, 09:58:28 μμ »
Tα Breitling εχουν in-house μηχανισμους? Οχι. Τυχαιο? Δεν νομιζω.Τα Ζenith ομως εχουν. Και για του λογου το αληθες ολα τα Breitling εχουν ΕΤΑ/VALJOUX εκτος απο τον Β12 που εχει lemania, τον Β34 που εχει frederick piguet και τον Β18 που εχει mulliner, δηλαδη δανεικους μηχανισμους και οχι in-house. Βεβαια για να μην παρεξηγηθω τα Βreitling τα θεωρω πολυ καλα ρολογια αλλα Ζenith δεν ειναι.-
Ο Β01 είναι in-house μηχανή 100% κατασκευασμένη μέσα στο Breitling Chronometrie 2, το κτίριο που είναι υπεύθυνο για τις Β01 μηχανές. 2ον: Η Breitling έβγαζε και κορυφαίους χρονογράφους με module Depuis Depraz και Caliber 13 και 23 με Valljoux 7750 και 7753 αντίστοιχα. 3ον: Όλος ο χρονογράφος ανήκει στην Breitling απο τότε που ο Gaston εφύηρε το μπουτόν στο 2 και στη συνέχεια ο Willy με το μπουτόν στο 4 για το reset. Navitimer με SlideRule το 52' για πιλότους και Chronomatic το 69 με Caliber 11. Το ότι ο El Primero χτυπάει στους 36.000 παλμούς δε σημαίνει κάτι. Δεν ακυρώνω σε καμία περίπτωση την Zenith αλίμονο. Είναι ένα ρολόι που επιθυμώ να αγοράσω στο μέλλον όταν μου δοθεί η ευκαιρεία. Απο το 69 η Zenith ήταν μπροστά με τον El Primero απλά τώρα την σκυτάλη παίρνει η Β.

Φιλικά,
Κων/νος
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2011, 10:05:50 μμ από K_O_S_T_A_S »

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 21, 2011, 10:06:35 μμ »
Ο Β01 είναι in-house μηχανή 100% κατασκευασμένη μέσα στο Breitling Chronometrie 2, το κτίριο που είναι υπεύθυνο για τις Β01 μηχανές. 2ον: Η Breitling έβγαζε και κορυφαίους χρονογράφους με module Depuis Depraz και Caliber 13 και 23 με Valljoux 7750 και 7753 αντίστοιχα. 3ον: Όλος ο χρονογράφος ανήκει στην Breitling απο τότε που ο Gaston εφύηρε το μπουτόν στο 2 και στη συνέχεια ο Willy με το μπουτόν στο 4 για το reset. Navitimer με SlideRule το 52' για πιλότους και Chronomatic το 69 με Caliber 11. Το ότι ο El Primero χτυπάει στους 36.000 παλμούς δε σημαίνει κάτι. Δεν ακυρώνω σε καμία περίπτωση την Zenith αλίμονο. Είναι ένα ρολόι που επιθυμώ να αγοράσω στο μέλλον όταν μου δοθεί η ευκαιρεία. Απο το 69 η Zenith ήταν μπροστά με τον El Primero απλά τώρα την σκυτάλη παίρνει η Β. ;)

Φιλικά,
Κων/νος
Πρεπει να ειναι και ο μοναδικος in-house της breitling αλλα συμβουλευτηκα αυτο εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5574.0.html τελος παντων, οπως ειπα και παραπανω λατρευω το super ocean heritage chronograph οποτε θα το επαιρνα ανετα αλλα δεν ξερω,
 η zenith νομιζω πως ειναι ενα κλικ πιο πανω,αλλα το βασικοτερο ειναι πως ολες αυτες οι εταιρειες βγαζουν φοβερα ρολογια οποτε λες <θελω να τα παρω ολα>, χαχαχαχαχαχαχα,  φιλικα chris5 και καλο πασχα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2011, 10:23:40 μμ από chris5 »

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 21, 2011, 10:41:53 μμ »
Πρεπει να ειναι και ο μοναδικος in-house της breitling αλλα συμβουλευτηκα αυτο εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5574.0.html τελος παντων, οπως ειπα και παραπανω λατρευω το super ocean heritage chronograph οποτε θα το επαιρνα ανετα αλλα δεν ξερω,
 η zenith νομιζω πως ειναι ενα κλικ πιο πανω,αλλα το βασικοτερο ειναι πως ολες αυτες οι εταιρειες βγαζουν φοβερα ρολογια οποτε λες <θελω να τα παρω ολα>, χαχαχαχαχαχαχα,  φιλικα chris5 και καλο πασχα!!!
Επίσης φίλε Chris5. Καλή Ανάσταση να'χουμε. :D ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος ggeo7

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 23, 2011, 08:19:38 μμ »

Για λογους πληροτητας η φωτογραφια του Primero. Τα σχολια δικα σας...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 25, 2011, 09:20:45 μμ »

Για λογους πληροτητας η φωτογραφια του Primero. Τα σχολια δικα σας...
τα συγχαρητηρια μου και παλι μπραβο, αριστη επιλογη!

Αποσυνδεδεμένος ggeo7

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 26, 2011, 12:17:26 πμ »
Ευχαριστω chris :) Μενει μονο το σταδιο της αποταμιευσης γιατι προτιμησα τελικα να περιμενω λιγο απο το να παω αμεσα σε moonwatch η  superocean heritage που ηταν οι ''οικονομικες'' εναλλακτικες.

Αποσυνδεδεμένος L30N

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 26, 2011, 12:25:41 πμ »
Ευχαριστω chris :) Μενει μονο το σταδιο της αποταμιευσης γιατι προτιμησα τελικα να περιμενω λιγο απο το να παω αμεσα σε moonwatch η  superocean heritage που ηταν οι ''οικονομικες'' εναλλακτικες.
Πόσο έχει τιμή καταλόγου ? Στείλε ενα πμ και που βρήκες την προαναφερθείσα έκπτωση , μπορεί να χρειαστεί . :P

Αποσυνδεδεμένος ggeo7

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 26, 2011, 01:17:24 μμ »
Στο δίλημμα b01- el primero retrotimer τι λέτε ;;; Αυτα είναι διλήμματα ....

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 26, 2011, 01:25:13 μμ »
Στο δίλημμα b01- el primero retrotimer τι λέτε ;;; Αυτα είναι διλήμματα ....
Εγώ θα σου πώ Β01 φίλε ggeo7! Νομίζω στο σημείο που βρίσκονται και οι 2 χρονογράφοι (κορυφαίο σημείο), είναι σα να λές: Aston Martin ή Bentley? Καθαρά υποκειμενικό το δίλημμα, όποιο και να πάρεις είναι κορυφαίο σε όλα. ;D ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 26, 2011, 03:41:32 μμ »
O el primero ειναι μακραν ο καλυτερος μηχανισμος χρονογραφου και ο πιο ιστορικος....ο b01 ειναι ακομη πολυ νεος για συμπερασματα.