Πρόκειται για διαφορετικά ρολόγια, κατά τη γνώμη μου, μη συγκρίσιμα.
100% "αεροπορικό" 24ωρο το Glycine, 100% "καταδυτικό" το Doxa. Δεν αναφέρω καν τις τιμές που είναι οι διπλές για τα Doxa.
Επομένως ...καμμία σχέση. Σχεδόν....

Τα μόνα κοινά τους σημεία είναι οι cushion κάσες και το λίγο (Glycine) ή πολύ (Doxa) πορτοκαλί στα καντράν.
Οι περισσότεροι γνωρίζετε την αγάπη μου για τα 24ωρα Glycine. Tα θεωρώ τα απόλυτα και ταυτόχρονα ιστορικά "αεροπορικά" ρολόγια. Και όταν μάλιστα τέτοιες ελβετικές υλοποιήσεις, ερχονται στα χερια μας σε πολύ προσιτές τιμές, τότε τι άλλο να ζητήσει κανείς...?
Τα παραπάνω ενισχύονται σημαντικά όταν πρόκειται για το Airman SST με την υπέροχη κάσα του και μάλιστα το "purist".
Από την άλλη έχουμε τη Doxa, μια εταιρεία-θρύλο στα καταδυτικά ρολόγια. Mε κάσα και μπρασελέ που κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι ομορφότερο έχει σχεδιαστεί για καταδυτικό, και βεβαίως με ποιότητα απαράμμιλη για το σκοπό που κατασκευάζονται. Το πορτοκαλί στα καντράν κυριαρχεί χωρίς να λείπουν και άλλοι χρωματισμοί, μέχρι και τυρκουάζ!! Διαφορετικές υλοποιήσεις του ίδιου σχεδίου (απλό αυτόματο, GMT διπλοκόρωνο, χρονογράφος κλπ.) με ποικίλες υδατοστεγανότητες και εκδόσεις, που όμως δείχνουν σαν διαφορετικά ρολόγια. Οι τιμές διπλάσιες από τα Glycine.
Μετά τα παραπάνω, και εφόσον το κόστος αγοράς δεν είναι πρόβλημα, θα ψηφίσω Doxa λόγω κυρίως κάσας και μπρασελέ, που μου αρέσουν λίγο περισσότερο από το Glycine. Mάλιστα θα προτιμούσα κάποιο άλλο χρώμα στο καντράν (μαύρο ή μπλε) και όχι το θρυλικό πορτοκαλί, για νάναι πιο all-around. Επίσης αν με έπαιρνε οικονομικά, η επιλογή μου θα ήταν το GMT, λόγω αγαπημένης complication και διπλοκόρωνης κάσας!!