Αποστολέας Θέμα: Ποια η άποψη σας για το επίσημο service της Panerai;  (Αναγνώστηκε 2696 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Homopoliticus

• 36mm case
    • Προφίλ
Ποια η άποψη σας για το επίσημο service της Panerai;
« στις: Απρίλιος 03, 2011, 03:06:15 μμ »
Το Panerai μου έπεσε από τον καρπό μου και προσγειώθηκε τραγικώς στο πλακάκι με αποτέλεσμα να θρυματισθεί το κρύσταλλο.  Οπότε έχω αποφασίσει σε λίγο καιρό που θα κατέβω Αθήνα να το παω στο service του Καίσαρη μιας και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος.  Τι να περιμένω?  Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειριά? 

Χαιρετώ...

Υ.Γ. Το μόνο καλό που βγήκε απο την υπόθεση είναι ότι επανασυνδέθηκα με το Monaco μου...Αλλά μου λείπει το Πανέρι μου....

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ποια η άποψη σας για το επίσημο service της Panerai;
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 03, 2011, 03:30:36 μμ »
Αουτς...........πόνεσα μόνο που το διάβασα.
Δεν έχω ιδέα για το σέρβις της Panerai, αλλά ενός φίλου που είχε πρόβλημα, ξέρω ότι το έστειλαν στο εξωτερικό.
Καλά ξεμπερδέματα και σύντομα.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 03, 2011, 03:39:26 μμ »
Ευχαριστώ πολύ...Θα ζητήσω επίσης γυάλισμα της κάσας και σέρβις εσωτερικό σε περίπτωση που κάτι έχει πειραχθεί από το πέσιμο...

Ένιωσα τεράτιο πόνο αλλά τώρα το ξεπέρασα....Είμαι πλέον στη φάση που απλώς αναμένω την επιστροφή στον καρπό μου... 8)

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 03, 2011, 04:16:57 μμ »
Δεν νομίζω ότι τρέχει και τίποτα...
Το 99% των σπασμενων κρυσταλων είναι απο τέτοια πεσιματα και η αντικατασταση τουσ είναι κάτι σχετικά απλό αν και σχετικά ακριβό.
Θα έλεγα να μην ζητήσεις να στο γυαλισουν παρά εάν συντρέχει λόγος.
Το ασχημο θα ειναι να εχει προκληθει προβλημα στην μηχανη η να εχουν περασει κομματακια κρυσταλου σε αυτη....

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 03, 2011, 04:42:17 μμ »
Δεν νομίζω ότι τρέχει και τίποτα...
Το 99% των σπασμενων κρυσταλων είναι απο τέτοια πεσιματα και η αντικατασταση τουσ είναι κάτι σχετικά απλό αν και σχετικά ακριβό.
Θα έλεγα να μην ζητήσεις να στο γυαλισουν παρά εάν συντρέχει λόγος.
Το ασχημο θα ειναι να εχει προκληθει προβλημα στην μηχανη η να εχουν περασει κομματακια κρυσταλου σε αυτη....

Γιατί δεν συμφωνείς με το γυάλισμα?
Τι προτείνεις να τους ζητήσω?  Να δουν τη μηχανή μήπως έχει περάσει κάποιο κομματάκι κρύσταλλο μέσα?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 03, 2011, 05:20:41 μμ »
Από τεχνικής πλευράς είναι οκ το service της Panerai.
Θα το κοιτάξουν οι ίδιοι έτσι κι αλλιώς για κομματάκια κλπ
Tώρα για το γυάλισμα, αν δεν έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα, γιατί να το γυαλίσεις;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 30, 2011, 10:52:03 μμ »
ειχα ενα προβλημα με το pam 88,δεν αλλαζε την ημερομηνια και το πηγα στο σερβις του κεσσαρη-να συμπληρωσω οτι ηταν 2μηνων καινουριο αγορασμενο απο εξωτερικο-αφου εκανα καποια παραπονα του τυπου ''δεν επιτρεπεται καινουριο ρολοι να τα παθαινει αυτα'' ενας τεχνικος με γυρισμενη πλατη που με ακουσε να τα λεω στις κοπελες στην υποδοχη ,συνεχισε με γυρισμενη πλατη να με ρωταει αν το αυτοκινητο μου το κανω σερβις?και γιατι να μην θελει και το ρολοι!!και πως μπορει να ηταν καιρο στο καταστημα.αφου επεσα απο τα συννεφα του απαντησα οτι ειναι σειρα κ και ποσο πια να εμεινε στην βιτρινα 4-5 χρονια?και πως αυτο ειναι βλαβη.
παρολο που του εδειξα οτι κατι γνωριζω δεν φανηκε να τον επεισα και οπως ηταν γυρισμενος χωρις να με κοιταξει καθολη την διαρκεια της συζητησης απαντησε 'τι να σου πω'' ψιλο απαξιοτικα
Για να μην σας κουραζω το ρεζουμε ηταν να μην δεχτουν να το κρατησουν εκει και το εστειλαν στην ιταλια με την διακαιολογια οτι δεν ηταν αγορασμενο απο τον κεσσαρη και πληρωσα και 150ευρω μεταφορικα.να συμπληρωσω οτι ειμαι πελατης τους και εχω αγορασει απο πανερια τουλαχιστον 4.
βγαλτε τα συμπερασματα σας...
η αληθεια ειναι οτι τωρα τα σκεφτομαι και νευριαζω αλλα εκεινη την στιγμη εδωσα τοπο στην οργη και την αδικια αλλα αλλη φορα δεν θα χαριστω σε αγενης τυπους σαν αυτον και την πολιτικη του καταστηματος τους..γενικα ομως στην πωληση στην πανεπιστιμιου ειναι ολοι ευγενικοι και εξυπηρετικοι αρκει να σε γνωρισουν σαν πελατη :D