Αποστολέας Θέμα: Απόκλιση secs/μέρα...  (Αναγνώστηκε 1214 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
Απόκλιση secs/μέρα...
« στις: Μάρτιος 29, 2011, 11:14:21 μμ »
Καλησπέρα συμφορουμίτες...

Πριν μια βδομάδα περίπου παρέλαβα ένα seiko monster το οποίο σύμφωνα με τις οδηγίες,ήθελε καθημερινό 8ωρο ''φόρεμα'' για λίγο καιρό μέχρι να στρώσει...οπότε για να μην τα πολυλογώ,αυτήν την τελευταία βδομάδα ''μονοπώλησε'' τον καρπό μου ;D
Ενώ στην αρχή περίμενα μεγάλες αποκλίσεις,παρόλα αυτά,το τερατάκι με εξέπληξε θετικά,εκτός από σήμερα που παρατήρησα μεγάλη απόκλιση,οπότε και ανησύχησα/παραξενεύτηκα ???
Για του λόγου το αληθές,παραθέτω αμέσως από κάτω και τις μετρήσεις/αποκλίσεις του με τη σειρά:
+4 , +1 , -2 , 0 , +1 , +12
Όπως καταλάβατε με προβλημάτισε το +12...οπότε παρακαλώ για εξηγήσεις από τους πιο έμπειρους σε αυτόματους μηχανισμούς :)
Να αναφέρω ότι την τελευταία μέρα που μου έκανε το ξαφνικό +12,το φόρεσα περίπου τις μισές ώρες από όσες το φορούσα τις υπόλοιπες μέρες(αυτό φταίει??) και ότι είναι μοντέλο Σεπτεμβρίου του 2010(αν αυτό βοηθάει κάπου) ;)

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Απόκλιση secs/μέρα...
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 30, 2011, 07:56:07 πμ »
μην ανχονεσαι. εχω το skx007 (φοραμε την ιδια μηχανη) οταν το παρελαβα κερδιζε 1,5 ωρα την ωρα  ;D το εστειλα στην αντιπροσωπεια και μου το ρυθμισαν και τωρα κραταει καλητερους χρονουν και απο το orient που εχω.. γενικα οσο το φορας τοσο θα κραταει χρονους. οταν το βγαζεις δοκιμασε μερικες διαφορετικες στασεις για να το αφηνεις γιατι πιστευω πως κερδιζει οταν καθεται

Αποσυνδεδεμένος babylonx

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Απόκλιση secs/μέρα...
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 01, 2011, 03:08:41 πμ »
H 7S26 είναι η πιο απλή μηχανή της Seiko (αντικαταστάτης της σειράς 70xx) και βγαίνει από το εργοστάσιο αρρύθμιστη. Παρ όλα αυτά έχει γενικά καλή ακρίβεια για τα λεφτά της. Εγώ το βρίσκω λογικό τέτοιες φτηνές μηχανές να έχουν τέτοιες μεγαλούτσικες και τυχαίες αποκλίσεις. Δε θα αγχωνόμουν στη θέση σου.

Εγώ παρέλαβα το δικό μου 5άρι με 7S26 πριν δύο μέρες αλλά δεν το έχω πολυφορέσει ακόμη γιατί τελικά μου αρέσει περισσότερο το παλιό 7009 μου το οποίο μετά το σέρβις και τη ρύθμιση που το έκανα πριν μια βδομάδα είναι σταθερό στα +2 με 3 sec τη μέρα!