Αποστολέας Θέμα: Αγορά νέου ρολογιού.  (Αναγνώστηκε 1872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Adis

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά νέου ρολογιού.
« στις: Μάρτιος 28, 2011, 10:23:46 μμ »
Καλός σας βρήκα!!!
Μετά από 7 χρόνια τo TISSOT (T touch)μου,σταμάτησε να δουλεύει,υπέθεσα ότι έμεινε από μπαταρία, το έστειλα στο servise και μου είπαν ότι χάλασε και θέλει καινούριο μηχανισμό,ζαφείρι...285euro.
Το ζαφείρι αχάρακτο και το ρολόι σχεδον αφόρετο(το πρόσεχα σαν το μάτια μου,δηλαδή δεν το χάρηκα),τέλος πάντον 285e δεν έδωσα για την επισκευή. Και τώρα αυτά τα euro θα τα δώσω για αγορά καινούριου ρολογιού, θέλω την γνώμη σας για αυτό ORIENT,είπα να πάω σε μηχανικό.http://www.orientuhren.de/automatic-worldtimer-power-reserve-cfa05001b-p-245.html?osCsid=q39pd9j5m16i4hvnb53hgri382&language=en. Ευχαριστώ!!!

ps.Στα 7χρόνια που είχα το ρολόι δεν άλλαξα ποτέ μπαταρία! όλο αυτό το διάστημα δούλευε άψογα.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Απ: Αγορά νέου ρολογιού.
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 28, 2011, 10:55:33 μμ »
1) Το μηχανικό ρολόι είναι ένα πολύ καλό κριτήριο ως επιλογή, 2) ο συγκεκριμένος γερμανός  έχει καλές τιμές αλλά πρέπει να τις συγκρίνεις και με άλλους, 3) το ρολόι που επέλεξες είναι πολύ όμορφο και 4) η εργοστασιακή μπαταρία είναι πιο ενισχυμένη και κρατάει περίπου τόσο ενώ όταν θα αλλάξεις οι νέες κρατάνε πολύ λιγότερο.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 29, 2011, 09:05:50 πμ »
καλημερα φιλε μου.
για orient και seiko μπορεις να δεις και εδω http://www.roachman.com/orient.html
τα χρηματα που διαθετεις ειναι πολυ καλα και μπορεις να βρεις ανετα γιαπωνεζικο αυτοματο. εγω θα σου ελεγα να ριξεις και μια ματια στην σειρα της citizen ecodrive. δεν ειναι αυτοματα φορτιζουν ομως με καθε πηγη φωτος οποτε και εδω ξεχνας το θεμα μπαταρια.
παντως το orient που κοιτας αν και δεν το εχω δει απο κοντα ποτε μου ερεσει αρκετα. για οτι αλλο θες εδω ειμαστε

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 29, 2011, 09:28:00 πμ »
Καλός σας βρήκα!!!
Μετά από 7 χρόνια τo TISSOT (T touch)μου,σταμάτησε να δουλεύει,υπέθεσα ότι έμεινε από μπαταρία, το έστειλα στο servise και μου είπαν ότι χάλασε και θέλει καινούριο μηχανισμό,ζαφείρι...285euro.
Το ζαφείρι αχάρακτο και το ρολόι σχεδον αφόρετο(το πρόσεχα σαν το μάτια μου,δηλαδή δεν το χάρηκα),τέλος πάντον 285e δεν έδωσα για την επισκευή. Και τώρα αυτά τα euro θα τα δώσω για αγορά καινούριου ρολογιού, θέλω την γνώμη σας για αυτό ORIENT,είπα να πάω σε μηχανικό.http://www.orientuhren.de/automatic-worldtimer-power-reserve-cfa05001b-p-245.html?osCsid=q39pd9j5m16i4hvnb53hgri382&language=en. Ευχαριστώ!!!

ps.Στα 7χρόνια που είχα το ρολόι δεν άλλαξα ποτέ μπαταρία! όλο αυτό το διάστημα δούλευε άψογα.

δεν το πας και σε κανα μαστορα εκτος επισημου service της εταιρειας να το φτιαξεις κιολας το Tissot?

παρε και μια δευτερη γνωμη γιατι κατι 'μυριζει' εδω περα αν το ρολοι ειναι οπως τα λες.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 29, 2011, 11:41:32 πμ »
...3) το ρολόι που επέλεξες είναι πολύ όμορφο...

+1

Αποσυνδεδεμένος Adis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 29, 2011, 12:51:12 μμ »
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!!! Το ρολόι είναι έτσι όπως τα λέω και καλύτερα,σήμερα το πρωί το πήρα από την TISSOT στο cosmos Θεσ/νικη(μένω Σταυρό),ακόμα και ο πωλητής δεν καταλαβαίνει γιατί να θέλει το ζαφείρι αλλαγή(μα εντελός αχάρακτο!!!),αλλά μήπος επειδή είναι touch???,για τον μηχανισμό δεν μπορώ να πώ.Θα πάρω ένα καινουριο και τέλος,το ORIENT που αναφέρω πιο πάνω έχει αυτά που θέλω μασίφ μπρασελέ,αυτόματο και ζαφειρι.Αρχίζω το μάζεμα των euro!!!(βλέπω να την πληρώνει το I phone, γιατί χωρίς κινητό γίνετε χωρίς ρολόι δεν γίνετε και μάλιστα βαρύ.)

Αποσυνδεδεμένος Adis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 30, 2011, 06:54:11 μμ »
Τελικά το ρολόι επισκεύαστηκε με 50 ευρό σε ανεξάρτητο ρολογά!!!! ;D Ευχριστώ για την συμβουλή του φίλου Karteo!! Ευτυχός γιατί ήταν δώρο της γυναίκας μου, αλλά μου στέρησε την δικαιολογία να πάρω καινούριο.