Αποστολέας Θέμα: Αγορα Suunto Vector X  (Αναγνώστηκε 2119 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος diamontG

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορα Suunto Vector X
« στις: Μάρτιος 24, 2011, 10:35:20 πμ »
Γεια χαρα. Ως καινουριος στο φορουμ χαιρετιζω ολους τους φιλους και ξεκινω με ερωτηση. Καθως ασχολουμαι με την τουριστικη χιονοδρομια και την αναρριχηση ειπα κ εγω να αγορασω ενα πολυοργανο να με βοηθησει και μου καρφωθηκε το SUUNTO VECTOR X BLACK. Μπερδευομαι ομως αρχικα με την περιορισμενη στεγανοποιηση του (Κ αν θελω μετα απο μια μερα αναρριχησης να βουτιξω σε κανενα ποταμακι να δροσιστω ???) και δευτερον αν πρεπει να το παρω σε negative or positive face. Αυτα για αρχη και στην πορεια θα βγουν κ αλλα. Αν εχει καποιος κατι χρησιμο η καποια συγκριση με αλλο μοντελο ας το πει η καποιος κατοχος, δεν θελω ντροπες, θα με βοηθουσατε πολυ.Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορα Suunto Vector X
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 24, 2011, 10:44:22 πμ »
εαν το ποταμακι ειναι ησυχο και εσυ απλα πλατσουριζεις πιστυω οτι θα εισαι οκ.εγψ παντωσ δεν θα το εβρεχα.. γιατι δεν κοιτας και τα casio protrek?
http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=1356
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 24, 2011, 10:52:07 πμ από SYZo »

Αποσυνδεδεμένος diamontG

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 24, 2011, 11:10:10 πμ »
Thank you man.Την κοιταξα και αυτη τη σειρα ρολογιων αλλα μου φαινονται πολυ Brutal στο χερι. Κατεληξα πιο πολυ στο Vector μετα απο πολυ αναζητηση κ σε αλλες μαρκες οπως columbia granite peak kai Highgear. Τα χαρακτηριστικα του μου φαινονται καλα για αυτο που το χρειαζομαι αλλα θελω να ειμαι 100% σιγουρος μην κανω κανενα χαζο και το βουτιξω και κλαιμε μετα τα 200 ευρα. Εκτος ομως απο αυτα που λενε στα διαφορα site και τα μαγαζια σαν την γνωμη του ιδιωτη δεν εχει.Και τα δυο εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα ποσο αξιοπιστο στις μετρησεις ειναι το ενα και το αλλο εκτος απο ομορφια που ειναι πασιφανες οτι το suunto παιρνει 10.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 24, 2011, 11:32:46 πμ »
εγω θα το θεσω αλλιως. τι να την κανεις την ακριβεια στην μετρηση εαν το ρολοι παρει νερο η το χτυπισεις πουθενα και γινει lego? ;D
ετσι κ αλιως το σπορ που θες ειναι λιγο brutal ;)
εχω 2 protrek solar και δεν εχω παραπονο

Αποσυνδεδεμένος diamontG

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 24, 2011, 11:54:00 πμ »
Νομιζω οτι η απαντηση σου ηταν αφοπλιστικη και κατατιπιστικοτατη. Thanx. Απο που τα πηρες τα ρολογια internet η καταστημα? Καπου να κοιταξω?

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 24, 2011, 12:02:19 μμ »
φιλε μου απλα σου παρεθεσα τον δικο μου τροπο σκεψης. suudo θα επελεγα εαν το φορουσα καθε μερα και το χρησιμοποιουσα σαν εργαλειο μια στο τοσο και παλι ελαφρα. δεν σου κριβω πως τα casio μου αρεσουν πιο πολυ απο τα suudo και αυτο γιατι δειχνουν σπορ αντεχουν σχεδων τα παντα και με την τεχνολογια solar απλα ξεχνας το θεμα μπαταρια. εγω αγορασα απο το ebay και θα αγορασω ξανα. αποψη μου κοιτα για καποιο μοντελο με μπρασιλε και οχι πλαστικο λουρακι. οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 24, 2011, 01:34:17 μμ »
Νομιζω οτι η απαντηση σου ηταν αφοπλιστικη και κατατιπιστικοτατη. Thanx. Απο που τα πηρες τα ρολογια internet η καταστημα? Καπου να κοιταξω?

Θα βρεις full ποικιλία Casio σε Χόντο, στοά Φέξη, και από Ιντερνετ βέβαια, αλλά ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες του φόρουμ... Αν η διαφορά τιμής είναι μικρή από Ίντερνετ, να προτιμήσεις φυσικό κατάστημα.  ;)
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 25, 2011, 09:22:51 πμ »
Εκτος και αν σκοπευεις να κανεις υποβρυχια φωτγραφιση πιο βαθια απο τα 20 μετρα ,τα Suunto δεν βαζουν νερο ρε παιδια ,ποσες φορες θα το πουμε????
Εδω σου λενε οτι στα x-lander και Core ,μπορεις να πατας και τα κουμπια μεσα στο νερο χωρις προβλημα.

Η προδιαγραφη ειναι για 30 μετρα ,η αλλιως 3 ατμοσφαιρες πιεση καθότι το βαθος ειναι ενδεκτικό .
Γιατη χρηση που αναφερεις δεν εχεις προβλημα.

Ψαξτε και λίγο εαν σας ενδιαφερει κατι και ελεγξτε το.
"Καποτε οι 300 πεθαναν για την Ελλαδα.Τωρα η Ελλαδα πεθαίνει για τους 300.... "