Μετά και από την προτροπή του thanos58, πήγα αυτοπροσώπως στην αντιπροσωπεία στο Χαιδάρι, και ... έμεινα μ@λ@κ@ς
Να και μια εταιρεία που σέβεται τον πελάτη, που σέβεται τον εαυτό της, που λειτουργεί όπως έπρεπε να λειτουργεί η κάθε εταιρία που γνωρίζει την έννοια του όρου after sales service !
Ζήτησα να μιλήσω με ένα τεχνικό, για να εξηγήσω το πρόβλημα που είχε παρουσιάσει το ρολόι, και χωρίς δεύτερη κουβέντα η γραμματέας κάλεσε μια τεχνικό.
Η ευγενική κυρία τεχνικός, αφού άκουσε προσεκτικά το θέμα, χωρίς να αμφισβητήσει τα λεγόμενα μου ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, μου ανέφερε ότι θα πρέπει να το αφήσω το ρολόι για έλεγχο, όπου θα ελεγχθεί και προληπτικά θα αλλαχθεί η μπαταρία μέσα στην κάλυψη της εγγύησης. Επίσης μου ανέφερε ότι θεωρεί σκόπιμο, να καταγραφεί στο σύστημα τους αυτός ο έλεγχος ΤΩΡΑ, καθώς η εγγύηση λήγει τον Ιούνιο... εννοώντας ότι ουσιαστικά αυτό με καλύπτει αν τυχόν το ρολόι παραδώσει πνεύμα λίγο καιρό μετά την επίσημη λήξη της εγγύησης...
Μπράβο και πάλι μπράβο στην αντιπροσωπεία και στον διευθύνοντα σύμβουλο που έχει εμφυσύσει το σωστό πνεύμα αντιμετώπισης στον πελάτη προς τους ανθρώπους της εταιρίας !
Το κλου της υπόθεσης ?
Μου ανέφεραν ότι θα είναι έτοιμο εντός 1,5 ώρας από την ώρα που το παρέδωσα !!!!
Εξαιρετικοί, με κέρδισαν σαν πελάτη, όχι μόνο για τα πολύ πρακτικά ρολόγια που παράγουνε αλλά και για το πόσο τιμούνε τον πελάτη τους και τις επιλογές του !