Αποστολέας Θέμα: Ρολόι SUUNTO T3D Heart Rate  (Αναγνώστηκε 4515 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
Ρολόι SUUNTO T3D Heart Rate
« στις: Μάρτιος 23, 2011, 12:44:06 μμ »
Καλημερα σε ολους ειμαι νεο μελος γνωριζει κανεις πληροφοριες για αυτο το ρολοι SUUNTO T3D Heart Rate; ...ειναι ευχρηστο στην προπονιση;Ποσο ακριβειας μπορει να ειναι; ...αξιζει κανεις να δωσει παραπανω χρηματα για κατι καλυτερο? θα εχω μεγαλυτερη ακριβεια? ..αν εχετε κανενα αλλο να προτεινετε στην ιδια τιμη θα με ενδιεφερε? επισης στην συσκευασια περιλαμβανει και την ''ζωνη'' που μετραει τους καρδιακους σφυγμους; ..σκευτομαι να κανω αγορα απο αυτο εδω το site ειναι αξιοπιστο; http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=15383  ..τελος υπαρχουν διαφορες αναμεσα στην SUUNTO  και την Garmin;

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Απ: Ρολόι SUUNTO T3D Heart Rate
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 23, 2011, 02:36:13 μμ »
καλο ειναι. Κοιταξε αναμελα σε POLAR , SUUNTO & GARMIN. Φθηοντερη και αξιοπιστη λυση τα REEBOK ADIDAS NIKE σε INTERSPORT   

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 23, 2011, 02:53:35 μμ »
ευχαριστω για την αμεσοτητα της απαντησης ....καμια εξτρα πληροφορια; κανενας που να το εχει το συγκεκριμενο ρολοι υπαρχει;

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 23, 2011, 06:31:32 μμ »
επισης κατι ακομα σχετικα με τις μπαταριες χρειαζετε συνεχως αλαγες ;

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 23, 2011, 07:32:08 μμ »
αναλογα με τη χρηση... 6 μηνες εως 12  περιιπου
"Καποτε οι 300 πεθαναν για την Ελλαδα.Τωρα η Ελλαδα πεθαίνει για τους 300.... "

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 23, 2011, 07:42:25 μμ »
να το παρω η οχι? :)  ..το συγκεκριμενο σαιτ ειναι αξιοπιστο; ..και θα εχει μεσα και την ζωνη;  ..επισης σε καθε αλλαγη μπαταριας θελει και αδιαβροχοποιηση; ::)

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 23, 2011, 09:52:10 μμ »
πιστευω οτι η καλυτερη τιμη ειναι εδω  ,τσεκαρε τα μεταφορικα ομως αλλα και παλι νομιζω ερχεται φτηνοτερα.
Προσφατα παραγειλα κατι ανταλλακτικα μπαταριας για τα δικα μου.Original συσκευασια και ταχυτατη μεταφορα.

http://www.newatch.com/tienda/index.php/manufacturers_id/10/sort/3a/page/16

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 23, 2011, 09:56:12 μμ »
Φιλε μου γνωριζεις αν εχει και ζωνη για να μετραει τους καρδιακους παλμους?   ..πως μπορω να παραγκειλω απο το συγκεκριμενο καταστημα ? :)

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 23, 2011, 10:02:21 μμ »
πιστευω οτι η καλυτερη τιμη ειναι εδω  ,τσεκαρε τα μεταφορικα ομως αλλα και παλι νομιζω ερχεται φτηνοτερα.
Προσφατα παραγειλα κατι ανταλλακτικα μπαταριας για τα δικα μου.Original συσκευασια και ταχυτατη μεταφορα.

http://www.newatch.com/tienda/index.php/manufacturers_id/10/sort/3a/page/16

δεν εχω ξανα παραγκειλει απο το εξωτερικο ...υπαρχει περιπτωση να επιβαλυνθω στο τελωνειο?  ..ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος KRISOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 23, 2011, 10:21:26 μμ »
επισης πολυ καλο μου φενεται και αυτο ασχετα αν δεν κανει για προπονιση ειναι αρκετα ομορφο http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/manufacturers_id/10/products_id/5252

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 23, 2011, 10:50:47 μμ »
Καλησπέρα από εμένα,
έχω πάρει το Τ3c στο πακέτο cycling pack.
Το πήρα από το evans cycles από αγγλία.
Σε πέντε μέρες ήταν στην πόρτα μου και με δωρεάν μεταφορικά σε τιμή απλώς απίστευτη σε σχέση με αυτήν που το έβρισκα εδώ. Έχει και το Suunto T3D Heart Rate Monitor που έχεις δει εδώ.
Και ναι αυτό περιέχει και την ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών.
Οπότε είσαι κομπλέ με την μία χωρίς να χρειαστείς έξτρα αγορές.

Το ρολόι είναι απλά φανταστικό για αυτά που κάνει και που σου προσφέρει. Απλώς είναι λίγο ευαίσθητο όσον αφορά το ίδιο το μηχάνημα. Και για να μην παρεξηγηθώ με τον όρο ευαίσθητο εννοώ η κάσα του και το γυαλί του στο γρατσούνισμα. Αλλά με μια ελάχιστη προσοχή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε σχέση πάντα με το επίπεδό σου και με το τι θες να πετύχεις βέβαια. Επίσης επειδή τα δεδομένα τα περνά σε πρόγραμμα στον υπολογιστή με την χρήση του Suunto pc pod , αν υπάρχει περίπτωση να το θελήσεις αργότερα, σκέψου το να το πάρεις από τώρα, εγώ δεν το πήρα από την αρχή και το έχω μετανοιώσει.
Κάθομαι κάθε φορά που γυρίζω από τη βόλτα μου να πατάω όλη την ώρα τα κουμπιά του και να γράφω στο excel τα δεδομένα του...

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 31, 2011, 04:54:23 μμ »
επισης πολυ καλο μου φενεται και αυτο ασχετα αν δεν κανει για προπονιση ειναι αρκετα ομορφο http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/manufacturers_id/10/products_id/5252

Aυτο ειναι το Χ10 ,εχει GPS ως χαρακτηριστικη λειτουργια,ειναι μεγαλο ρολόι,μη σε ξεγελα η φωτό ,εγω εχω το Χ9i .
Εαν δεν χρειαζεσαι GPS ,δεν το παιρνεις,ειναι για ειδικες χρησεις να το πω ετσι.Επισης ,εχει επαναφορτιζομενη μπαταρια και εαν δουλευεις το GPS συχνα και ειδικα αν το εχεις σε ανιχνευση σηματος ανα λεπτο,η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα.