Αποστολέας Θέμα: Excel για τον υπολογισμό ακρίβειας των ρολογιών μας  (Αναγνώστηκε 1822 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MITSAKLIS

• 34mm case
    • Προφίλ
Γεια σας.
Είμαι μέλος εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν ποστάρω τίποτα γιατί νιώθω λίγο άσχετος μπροστά στους περισσότερους (αλλά και μπατίρης .. για τέτοια hobbies).
Τον τελευταίο καιρό διαπίστωσα ότι το Fortis μου (B42 marine master) μένει πίσω στο χρόνο, αλλά δεν ήξερα πόσο πολύ. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα log αρχείο για να δω πόσο χάνει και αν θέλει service.
Αυτό λοιπόν το excel λέω να το μοιραστώ μαζί σας (συνημμένο) για να βοηθήσω και άλλους.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα «γκρι» κελιά στο format που αναφέρω.

ΥΓ 1 : αν κάτι παρόμοιο υπάρχει, τότε αγνοήστε το post
ΥΓ 2 : το excel είναι κλειδωμένο για λόγους copyright
ΥΓ 3 : αν έχετε κάποια ένσταση/σχόλιο είμαι ανοιχτός
ΥΓ 4 : αν μπορεί κάποιος administrator, ας επισυνάψει το αρχείο
Μέγεθος αρχείου 125 ΚΒ
Βρίσκεται εδώ:
Κώδικας: [Επιλογή]
http://www.filefactory.com/file/ca3a7a1/n/mywatch.xlsή εδώ:
Κώδικας: [Επιλογή]
http://www.easy-share.com/1914322471/mywatch.xls

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
Απ: Excel για τον υπολογισμό ακρίβειας των ρολογιών μας
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 28, 2011, 11:43:52 μμ »
Καλημέρα φίλε. Κατέβασα το excel σου από το filefactory (από easy-share έχει λήξη μάλλον) και ομολογώ πως είναι πολύ εύχρηστο και χρήσιμο για παρακολούθηση της απόκλισης. Έκανα και copy το worksheet τόσες φορές όσα και τα ρολόγια που θέλω να παρακολουθήσω  ;). Προσωπικά, ευχαριστώ πολύ :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος MITSAKLIS

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 09, 2011, 10:53:01 μμ »
Να είσαι καλά.

Ευτυχώς που αρέσει και σε κάποιον.  ;D

Το έχω μεταφέρει και το θέμα εδώ; MyWatch.gr > ΡΟΛΟΓΙΑ > Τεχνικά θέματα > Πάτε μπροστά ή πίσω και πόσο???

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 15, 2011, 11:25:52 πμ »
Να είσαι καλά.

Ευτυχώς που αρέσει και σε κάποιον.  ;D

Το έχω μεταφέρει και το θέμα εδώ; MyWatch.gr > ΡΟΛΟΓΙΑ > Τεχνικά θέματα > Πάτε μπροστά ή πίσω και πόσο???

Ομολογώ ότι το excelακι σου είναι πολύ εύχρηστο.Μπορείς όμως να μου λύσεις μια απορία που έχω;Παρακολουθώ εδω και 4 ημέρες ένα απο τα ρολόγια μου.Όπως ήταν αναμενόμενο την πρώτη μέρα η απόκλιση ήταν μηδενική.Τη δεύτερη στο +5 και την τρίτη στο +12.Σήμερα που είναι και η τέταρτη μέρα παρατήρησα το ρολόί στο +19 (12:01:41 πραγμ.ώρα-12:02:00 ώρα ρολογιού).Όταν όμως προσπάθησα να ενημερώσω το excel,μου βγαζει στην απόκλιση -19.Γνωρίζεις γιατί;