Αποστολέας Θέμα: polar  (Αναγνώστηκε 6091 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος txcellas

• 36mm case
    • Προφίλ
polar
« στις: Μάρτιος 19, 2011, 08:22:39 μμ »
Την ξερετε τν εταιρια;επειδη δεν γνωριζω πλην αυτων που διαβασα για τν εταιρια αν μπορει καποιος να με διαφωτισει.συναγωνιζεται την suunto;

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: polar
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 19, 2011, 09:03:35 μμ »
Ο βασικος της ανταγωνιστής.Πολυ καλα προιόντα επισης.Οι γνωμες για το ποιο ειναι καλυτερο διαφερουν .....
Οπως καποιος θα επελεγε BMW και καποιος αλλος AUDI....
"Καποτε οι 300 πεθαναν για την Ελλαδα.Τωρα η Ελλαδα πεθαίνει για τους 300.... "

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 19, 2011, 10:33:05 μμ »
Την polar θα την συναντήσεις κυρίως σε ρολόγια για αθλητική χρήση, η suunto έχει λίγο πιο "γενικής χρήσης" ρολόγια.
Πάντως η polar χαίρει μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα σε αθλητές.
Παναγιώτης.

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 20, 2011, 01:00:31 μμ »
και να συμπληρωσω ,εχει πιο ευκολο μενου απο τα SUUNTO αν και ειναι και αυτο λιγο υποκειμενικο.
Οπως σωστα ειπε ο aboulafia,τα polar στοιχευουν περισσοτερο σε αθλητες.
Κατα μενα ,η καλυτερη σειρα,τα FT60.

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 01, 2011, 09:19:36 μμ »
Καλησπέρα παίδες.

Μόλις απέκτησα το POLAR FT40 για χρήση στο γυμναστήριο και παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις και φωτογραφίες.

Στο μικρό και προσεγμένο κουτάκι του περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης σε διάφορες γλώσσες (υπάρχουν διαθέσιμες και από το επίσημο site της εταιρίας), το ρολόι (κι όμως  ;D), η εγγύηση καθώς και η ζώνη και ο πομπός των παλμών.

Το ρολογάκι είναι πολύ κομψό θα έλεγα χωρίς τίποτα περιτό πάνω του. Χωρίς να έχω εμπειρία από άλλα σχετικά ρολόγια (SUUNTO, GARMIN κλπ), αναφέρω απλά ότι τα μενού του και το setup του είναι πολύ εύκολα ακόμα και για εντελώς άπειρο χρήστη.

Η αίσθηση του κουτσούκ λουριού στο χέρι είναι αρκετά καλή και το ρολόι πολύ ελαφρύ.

Κάποια από τα "ωρολογιακά" χαρακτηριστικά του είναι: (βιάζομαι πολύ και δεν μεταφράζω τώρα, συγγνώμη  :( )
    * Backlight
    * Date and weekday indicator
    * Display text in English, German, Spanish, and Italian
    * Dual time zone
    * KeyLock
      By activating KeyLock, training computer buttons are locked, and accidental presses do not cause problems, for instance, during training.
    * Low battery indicator
    * Time of day (12/24h) with alarm and snooze
    * User replaceable battery
    * Water resistant – 30m

Ως προς τα "γυμναστηριακά" του καλούδια, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο site
Προσωπικά, το θεωρώ εξαιρετική επιλογή για τα χρήματά του (140€ περίπου από Ελλάδα, στο amazon μπορείτε να το βρείτε λιγότερο πιθανώς) και το προτίμησα σε σχέση με τα FT60, FT80 λόγω διαφοράς τιμής και περιορισμένων απαιτήσεών μου στην προπόνηση. Αν κρίνω από τους γυμναστές που το συζήτησα, αθλητές με πιο μεγάλες απαιτήσεις, προτιμούν το FT80.

Όλα τα ρολόγια της σειράς αυτής συνδέονται με υπολογιστή αγοράζοντας επιπλέον όμως το σχετικό adaptor (περίπου 40 GBP από amazon.co.uk)

Το site αναφέρει ότι η μπαταρία κρατάει 1 χρόνο με 7 ώρες προπόνηση την εβδομάδα.

Και μερικές φωτογραφίες...

Κουτί και ξεχωριστές ελληνικές οδηγίες χρήσης

2 ενδεικτικές φωτογραφίες των αναλυτικότατων και απόλυτα κατανοητών οδηγιών στα ελληνικά

Βασική εικόνα του ρολογιού όταν δεν είναι σε training mode

Ρολοί, οδηγίες χρήσης σε διάφορες γλώσσες, εγγύηση και ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών (το κουτάκι δεξιά που γράφει WearLink) είναι αυτό που μεταδίδει τα δεδομένα στο ρολόι και λειτουργεί (άρα καταναλώνει τη μπαταρία του) μόνο όταν είναι κουμπωμένο στη ζωνη

Και η κλασική καρπίσια

Το πίσω μέρος του ρολογιού

Το backlight ενεργοποιημένο (μένει ανοιχτό για 3-4 δευτερόλπετα και κλείνει μόνο του)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 01, 2011, 09:29:42 μμ »
Πολυ ωραιο φιλε να το χαιρεσαι και να το λιωσεις στο γυμναστηριο,του αξιζει ;)

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 01, 2011, 09:36:07 μμ »
ωραια περιγραφη.Να το χαιρεσαι και να το ευχαριστηθεις.Και εγω το 80 θα επαιρνα αλλα το μετανιωσα τελικα και δεν το πηρα γιατι ναι μεν ειναι πολυ καλο αλλα με δυσκολεψε η οθονη και ο φωτισμος της.Ετσι FT60 G1 για μενα  ;D

Ειναι γεγονος οτι τα Polar εχουν πολυ ευκολο και στρωτο μενου.

Επι ευκαιρια ,θεωρω οτι εχω βρει καλες τιμες στα POLAR  εδω
διαλεξτε νομισμα Euro prota kai deite heart monitors

http://www.dolphinfitness.co.uk/
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 01, 2011, 09:44:09 μμ από MK4 »

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 02, 2011, 10:53:47 πμ »
Πολυ ωραιο φιλε να το χαιρεσαι και να το λιωσεις στο γυμναστηριο,του αξιζει ;)

Ευχαριστώ! Μάλλον εγώ θα λιώσω πριν το ρολόι  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 02, 2011, 10:56:07 πμ »
ωραια περιγραφη.Να το χαιρεσαι και να το ευχαριστηθεις.Και εγω το 80 θα επαιρνα αλλα το μετανιωσα τελικα και δεν το πηρα γιατι ναι μεν ειναι πολυ καλο αλλα με δυσκολεψε η οθονη και ο φωτισμος της.Ετσι FT60 G1 για μενα  ;D

Ειναι γεγονος οτι τα Polar εχουν πολυ ευκολο και στρωτο μενου.

Επι ευκαιρια ,θεωρω οτι εχω βρει καλες τιμες στα POLAR  εδω
διαλεξτε νομισμα Euro prota kai deite heart monitors

http://www.dolphinfitness.co.uk/

Ευχαριστώ φίλε, να το χαρείς κι εσύ! Οι τιμές που είδα στο site που παραθέτεις είναι παραπλήσιες νομίζω του amazon.co.uk, μόνο που στο δικό σου κάνουν δωράκι και μια θήκη αν είδα καλά. Δεν ξέρω τί χρεώνουν για τα μεταφορικά βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 02, 2011, 01:53:16 μμ »
μεγεια το ρολοι σου φιλε.να προσεχεις τη μικρη υδατοστεγανοτητα σε συνδυασμο με ιδρωτα και ντουζ!

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 02, 2011, 02:38:04 μμ »
Ευχαριστώ! Για το ντουζ δε με πειράζει γιατί αφενός δεν κάνω στο γυμναστήτριο, αφετέρου δε φοράω γενικά ρολόι όταν κάνω ντους. Για τον ιδρώτα βέβαια το σκέφτηκα, αλλά με συχνό σκούπισμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης με πετσετούλα νομίζω θα είναι ΟΚ  ;)