Φίλε καλώς όρισες στο φόρουμ!
Εγώ, νιώθω ότι για να ρωτάς έχεις κάποια αμφιβολία για την αγορά σου ως προς το θέμα της ποιότητας και της επένδυσης.
Το ρολόι είναι όμορφο, πράγματι, και μοντέρνο. Αν αυτό ήθελες και μόνο, δε νομίζω να άνοιγες το θέμα καν! τουλάχιστον όχι με αυτή την ερώτηση. Θα ήσουν απλά ικανοποιημένος! Επίσης, για να μη ρωτάς αν αυτό που πήρες είναι πιο ωραίο/καλό από κάποιο άλλο αντίστοιχης σχεδίασης, για μένα εκφράζεις ανησυχίες ως προς την ποιότητα και την επένδυσή σου γενικότερα.
Ίσως κάνω λάθος υποθέσεις, απλά τα λέω όλα αυτά γιατί αν ισχύουν, τότε η ταπεινή μου γνώμη είναι η εξής. Το ρολόι είναι όμορφο, μοντέρνο αλλά δεν αξίζει τα λεφτά του. Με τα λεφτά αυτά κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα πιο διαχρονικό και ποιοτικό ρολόι. Ή μπορεί κανείς να πάρει ένα ρολόι αυτού του τύπου, αν τον εκφράζει στο στυλ, στην ηλικία κλπ, δίνοντας λιγότερα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω πολλά για τη συγκεκριμένη μάρκα, αλλά γενικά πιστεύω ότι τα λεφτά δεν τα δικαιολογεί ούτε το μέγεθός, ούτε το design, ούτε τα μέταλλά του και ούτε ο μηχανισμός του, κι ας είναι της SEIKO.
Αν λοιπόν η ερώτησή σου κρύβει αυτή την ανησυχία, έχοντας υπόψιν ότι μπορείς να κάνεις αλλαγή της αγοράς σου, τότε τελείως προσωπικά, θα έλεγα ότι μπορείς να κοιτάξεις - με προτάσεις από όλους αν θες - κάποιο άλλο ρολόι που να δικαιολογεί περισσότερο τα λεφτά αυτά.
Ξαναλέω, δε θέλω να παρεξηγηθώ, αν κάνω λάθος υπόθεση, ζητώ συγνώμη και παρακαλώ να με διορθώσετε!
Για μένα το θέμα δεν είναι αν είναι όμορφο ή αξιόπιστο, πιστεύω ότι αυτά τα δύο τα έχει άνετα!! Ούτε μιλάω για quartz/αυτόματα κλπ. Η μόνη ένστασή μου είναι η τιμή του..Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα χρήματα, τότε δεν έχεις κανένα θέμα!
όπως και να έχει, εύχομαι καλοφόρετο να είναι και με υγεία πάντα.
Φιλικά πάντα!!
Βαγγέλης