Καλημέρες

και η οφειλόμενη καρπίσια

@makfil
Μάκη, δεν είναι καθόλου σοβαρή επέμβαση. Αντικειμενικά, αν το δεις, είναι παιχνιδάκι (piece of cake).
Η τεράστια δυσκολία του, όμως, έγκειται στο να αφήσεις το ρολόι μετά την επέμβαση, απείραχτο και εννοώ χωρίς το παραμικρό σημάδι ή γρατζουνιά.
Εκεί είναι που ιδρώνεις και ξειδρώνεις ( ο φίλος ο Αμερικάνος έγραψε την κορυφαία φράση ( I was sweating BULLETS

) )
Όπως λέει ο δημιουργός του βίντεο, όμως, για αυτόν είναι ένα ρολόι και τίποτα παραπάνω και δεν τον νοιάζει τίποτα.
Σε πληροφορώ το τι γρατζουνιά, έχει ρίξει στο ρόλοι, από την αρχή που του βγάζει το μπρασελέ δεν περιγράφεται. Σέρνοντας τις μπαρέτες στο κάτω μέρες των Lugs, τους έχει αλλάξει τον αδόξαστο, τόσο για να το βγάλει, όσο και (χειρότερα) για να το βάλει.
Εγώ θα πάθω εγκεφαλικό και δεν θα συγχωρήσω τον εαυτό μου με τίποτα, ειδικά που εγώ ο ίδιος, υπαιτίως, θα τα έχω προκαλέσει. Θα με στείλουν οι τύψεις.
Φυσικά όταν θα έρθει η ώρα του σέρβις, όλα θα εξαφανισθούν και θα πάρεις πίσω ένα καινούργιο ρολόι, αλλά ποιος μπορεί να περιμένει 5 χρόνια για το σέρβις.
Γι αυτό λοιπόν, όποιος το τολμήσει, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΙΩΒΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΕΡΙ γιατί ασκείς πολύ μεγάλες πιέσεις σε ελάχιστα εκατοστά χώρο, που σχεδόν πάντα οδηγούν το χέρι, στο να χάσει τον έλεγχο και να κάνει την γρατζουνιά.
Εννοείται ότι φασκιώνεται την κάσα και τα lugs με χοντρή ταινία, αλλά αυτό καθόλου να μην σας εφησυχάζει στο να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνετε αυτά που γράφω από πάνω.
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά ή δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφήστε το ρολόι, ηρεμήστε και ξαναπιάστε το.
@maestro
Μαέστρο, ποιο χρωματάκι σου αρέσει περισσότερο?
Εγώ ήδη ξέρω, αλλά δεν λέω ακόμα για να μην σε προκαταλάβω.
@SER
Ευχαριστώ Στέργιε