Αποστολέας Θέμα: Νέος στον κόσμο των ρολογιών  (Αναγνώστηκε 3015 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος flou2007

• Just Registered
    • Προφίλ
Νέος στον κόσμο των ρολογιών
« στις: Μάρτιος 09, 2011, 05:42:47 μμ »
Καλησπέρα και από εμενα..Νέο μέλος και εγώ στο πολύ καλά οργανωμένο site σας(συγχαρητήρια)ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ρολογιού..μέχρι τώρα ήμουν κάτοχος ενός swatch και ενός camel trophy(αλλα και αυτά δώρα..πάμε κάλα :D)είμαι τύπος που ασχολείται(προς το παρόν τουλάχιστον)καθότι άσχετος.. με την εξωτερική εμφάνιση ενός ρολογιού..έχω δει το παρακάτω και θα ήθελα γνώμες..ευχαριστώ εκ των προτέρων.. φιλικά κώστας.. (Υ.Γ)το badget είναι εκεί γύρω  http://www.orologio.gr/product_info.php?cPath=59&products_id=2316&osCsid=svihv705goa5afu0h5ake40bl4

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: Νέος στον κόσμο των ρολογιών
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 09, 2011, 05:53:15 μμ »
Κώστα καλώς ήρθες στο φόρουμ, καλές δημοσιεύσεις και καλή παραμονή!
Το link που μας έδωσες δεν ανοίγει με φωτό...! Γι αυτό, σώσε την φωτό σε άλλο αρχείο και ανέβασέ την με imageshack ή photobucket, ή απλούστερα δώσε μας μάρκα και μοντέλο, πες μας και σε τι λεφτά θα ήθελες να κινηθείς, ώστε να πέσουν διάφορες προτάσεις από τα παιδιά,
Να είσαι καλά, και πάλι καλώς ήρθες!
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος flou2007

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 09, 2011, 06:31:08 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση θάνο...ειναι το παρακάτω ρολόι  NAUTICA ''BFD-101 Chrono Μοντέλο: A15537G  http://www.e-men.gr/nautica-bfd-101-mens-chrono-a16593g-c_125-p_17184

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 09, 2011, 08:05:16 μμ »
   Αγαπητέ flou2007 καλωσήρθες στο φόρουμ. Αν θα έπρεπε να δώσουμε μια γενική συμβουλή σε κάθε νέο μέλος ή επισκέπτη, αυτή θα ήταν να προτιμούν τις ωρολογιακές εταιρείες σε σχέση με τις fashion. Βέβαια η προτροπή είναι περισσότερο συναισθηματική γιατί στην πράξη δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές σ'αυτό το επίπεδο τιμών ενός Nautica με ένα πχ Tissot. Η άλλη άποψη, σίγουρα πιό πρακτική και ρεαλιστική, είναι ο υποψήφιος αγοραστής να προτιμήσει αυτό που του αρέσει περισσότερο και ως εκ τούτου θα τον κάνει πιό χαρούμενο...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 09, 2011, 08:29:40 μμ »
Κώστα,
Ρίξε μια ματιά και στις αγγελίες του φόρουμ (κάτω στην πρώτη σελίδα), γιατί ενδέχεται να εντοπίσεις κομμάτια πολλαπλάσιας αξίας από το budget σου, όμως σε τιμές μέσα στα όριά του, παράλληλα δε και αδιανόητα χαμηλές για το εμπόριο... Να προτιμάς Ελβετικά προιόντα είτε quartz, είτε αυτόματα/μηχανικά (όταν με το καλό μπεις και ψάξεις την δεύτερη αυτήν την κατηγορία ρολογιών, που είναι και ότι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη)...
Σημειωτέον ότι τα μέλη μας είναι γνώστες και λάτρεις του ρολογιού, και κατά κανόνα τα κομμάτια που εμφανίζονται στις αγγελίες πώλησης είναι καλοσυντηρημένα έως καινούργια...
Καλή συνέχεια,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 10, 2011, 06:32:10 μμ »
Θα συμφωνησω με τον Γιαννη, ξεχνα τα Nautica, μονοδρομος ειναι τα Tissot και σου προτεινω αυτο http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0012/refid_T044_417_27_051_00 `η αυτο http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0103/refid_T024_417_27_011_00 παιρνεις και καλυτερη ποιοτητα και ιστορια[δινει την ωρα στην formula 1]
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 11, 2011, 09:08:11 μμ »
Φίλε Κώστα καλησπέρα και από εμένα και καλώς ήλθες στο φόρουμ,
Αν και από τον καιρό που διαβάζω και εγώ αυτό το φόρουμ, έχω γίνει φαν του αυτόματου ρολογιού, θα σου έλεγα πως αν δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα ενός αυτόματου, πάρε αυτό που σου αρέσει, γιατί στο κάτω - κάτω σημασία έχει να σου αρέσει εσένα αυτό που θα φοράς και όχι να είναι κάτι που σου πρότειναν οι άλλοι και σύμφωνο με τα δικά τους γούστα.
Αν τώρα παρεπιπτόντως, μεά από όλα αυτά που σου αναφέρουν οι λοιποί φίλοι συνφορουμίτες, αρχίζεις να το ξανασκέφτεσαι για ένα μηχανικό ρολόι και θες κάτι παρόμοιο σε στυλ με αυτό το Nautica στο ποστ σου (αν και χωρίς χρονογράφο βέβαια), ρίξε μια ματιά και σε αυτό το ORIENT το οποίο είναι και σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 12, 2011, 05:21:41 μμ »
Φίλε Κώστα καλησπέρα και από εμένα και καλώς ήλθες στο φόρουμ,
Αν και από τον καιρό που διαβάζω και εγώ αυτό το φόρουμ, έχω γίνει φαν του αυτόματου ρολογιού, θα σου έλεγα πως αν δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα ενός αυτόματου, πάρε αυτό που σου αρέσει, γιατί στο κάτω - κάτω σημασία έχει να σου αρέσει εσένα αυτό που θα φοράς και όχι να είναι κάτι που σου πρότειναν οι άλλοι και σύμφωνο με τα δικά τους γούστα.
Αν τώρα παρεπιπτόντως, μεά από όλα αυτά που σου αναφέρουν οι λοιποί φίλοι συνφορουμίτες, αρχίζεις να το ξανασκέφτεσαι για ένα μηχανικό ρολόι και θες κάτι παρόμοιο σε στυλ με αυτό το Nautica στο ποστ σου (αν και χωρίς χρονογράφο βέβαια), ρίξε μια ματιά και σε αυτό το ORIENT το οποίο είναι και σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Παναγιώτης

μπραβο ρε φιλε φοβερο, αυτοματο με 130 ευρω? και orient? πολυ καλη περιπτωση,οποτε μη το σκεφτεσαι `η αυτο `η το tissot, καλη επιλογη
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος flou2007

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 12, 2011, 05:29:22 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις προτάσεις σας..ήταν πολύ σημαντικές...Σας παρουσιάζω λοιπόν το μόλις 1 ημέρας απόκτημα μου..Εντυπώσεις και σχόλια σε λίγες μέρες..Προς το παρόν πάντως.....καταπληκτικό ρολοι :o...Φιλικά Κώστας http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=7100

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 12, 2011, 08:39:21 μμ »
   Καλορίζικο!!! Να το χαίρεσαι flou2007, ωραία επιλογή!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος asxetos?

• 38mm case
  • οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 12, 2011, 09:24:30 μμ »
μεγεια  φιλε!!!το εχω και εγω,καλη επιλογη :)
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 12, 2011, 11:34:12 μμ »
Καλοφορετο το Τ φιλε να το χαιρεσαι,οι κιτρινοι δεικτες ειναι ολα τα λεφτα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 13, 2011, 11:26:45 μμ »
καλοριζικο,εκανες την καλυτερη επιλογη πολυ ομορφο ρολοι,μπραβο σου,αυτο το μοντελο της tissot το εχω βαλει και γω στο ματι

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 14, 2011, 11:11:01 μμ »
Φίλε Κώστα πολύ όμορφη η επιλογή σου
να το χαρείς με την ψυχή σου.

Παναγιώτης