χαίρε forum!
φιλε vtec με 1100 Ευρώ εγώ θα αγόραζα τα εξής (εφ' όσον δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα για αυτόματο ή quartz):
Vostok Expedition Trophy 2006 ή το μοντέλο Mriya: αυτόματο, ρώσικο, αξιόπιστο, πολύ φθηνό και κυρίως περιορισμένης παραγωγής-υπολόγιζε γύρω στα 250 Ευρώ.
Ψάξε στο net και για τα Tauchmeister: κλασικά, ρέπλικες γερμανικών καταδυτικών του μεσοπολέμου-υπολόγιζε από 150 μέχρι 250 Ευρώ.
Καλή περίπτωση είναι και τα TW Steel: υπερμεγέθη, καλή ποιότητα κατασκευής,ξεκινάνε από τα 280 Ευρώ.
Και μια ακόμη extravaganza πρόταση είναι τα 3H Italia: από 40mm και πάνω πλαστική κάσα, οξύμωρα ανθεκτική, νεανικά, καταδυτικού στυλ, με πολύ αξιόπιστο αυτόματο μηχανισμό!
Με outsider τα Elysee! Ρίξε μια ματιά! Ιδιαίτερα φθηνά και αξιόπιστα!Παρεπιπτόντως αυτή η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει flying tourbillion (ο πιο αξιόπιστος και ακριβός μηχανισμός σε ρολόι, δεν βρήκα κάτω από 20000 Ευρώ) κοστολογώντας το 3000 Ευρώ- άρχισα ήδη τις οικονομίες!
Η πολύ απλά τα δίνεις όλα μαζί και παίρνεις εναν χρoνογράφο Fortis Flieger, που είναι και καταπληκτικός, κατά την άποψή μου πολύ πολύ καλύτερο ρολόι από τα Omega!
Όλα αυτά βέβαια είναι προσωπικές εκτιμήσεις και γούστα, μα πιστέυω ότι στο κόστος ενός ακριβού ρολογιού, μπορούμε να πάρουμε πολλά φθηνότερα και εξίσου καλά και πλήρως αποδεκτά από τους γνώστες!
Οι λύσεις σε τέτοιου είδους προβλήματα είναι πάρα πολλές! Και συνήθως τέτοια διλήμματα αποτελούν την αρχή ενός πάθους...
Εκτός αν περισσεύουν τα χρήματα οπότε ξεκινάμε από ένα ατσάλινο Rolex Daytona με τον μηχανισμό El Primero και περπατάμε...
Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και στο διαδίκτυο! Θα βρεις σίγουρα πάρα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα...
Συγνώμη που σας κούρασα όλους με τη φλυαρία μου, αλλά να δώσω 2000 Ευρώ για ένα Hugo Boss...
Έκαστος στο είδος του (είναι πολύ λίγες οι εξαιρέσεις)...