Αποστολέας Θέμα: (Not so) Oversized Watch  (Αναγνώστηκε 15587 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
Απ: (Not so) Oversized Watch
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 04, 2011, 12:50:03 πμ »
κοιτα και κανενα τετοιο fashion και αξιοπιστο στο στυλ U-boat

http://www.nixonnow.com/mens-watches/
το 51-30
στο στυλ που θες!!
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 04, 2011, 11:24:57 πμ »
@kaerteo @kkostas @maestro @argy6
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις κ συμβουλες σας.. Ολα οσα μου προτεινατε ειναι καταπληκτικα! Αλλα το $#$% κεφαλι μου εχει κολλησει στο συγκεκριμενο σχεδιαστικα κ οχι μονο.. Α, βρηκα και ενα 43mm αλλα είναι (FLIGHTDECK CAS BE) πιο ακριβό  ???
αλλά 45mm είναι κομπλέ! 
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 04, 2011, 11:48:46 πμ »
Για δες εδώ μια Ελβετάρα, με τιμή αρκετά κάτω από χιλιάρικο, και διάμετρο 50mm, κουρδιστό με σκυλί μηχανάρα Unitas 6498...

μοντέλο Zeno Watch Basel, Euro Army, και με επιλογή κορώνας δεξιά ή αριστερά, ή και κρύσταλλο ζαφείρι από το mineral που έχει στάνταρ...

Uploaded with ImageShack.us
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 04, 2011, 11:53:23 πμ »
Για δες εδώ μια Ελβετάρα, με τιμή αρκετά κάτω από χιλιάρικο, και διάμετρο 50mm, κουρδιστό με σκυλί μηχανάρα Unitas 6498...

μοντέλο Zeno Watch Basel, Euro Army, και με επιλογή κορώνας δεξιά ή αριστερά, ή και κρύσταλλο ζαφείρι από το mineral που έχει στάνταρ...

Καταπληκτικο φιλε μου!!! >>> http://www.zeno-watch.ch/database/pub/E_datenblatt.php?RefNr=P555-a1 ειδα και αυτο που μου αρεσει σε πιο normal μεγεθος (για μενα παντα)!
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 04, 2011, 12:17:12 μμ »
Ωχχχ...50mm !!!!! Μην το δει ο maestro, γιατι θα το θέλει κι αυτό  :blah: :blah: :blah:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 04, 2011, 12:34:21 μμ »
Ωχχχ...50mm !!!!! Μην το δει ο maestro, γιατι θα το θέλει κι αυτό  :blah: :blah: :blah:

:lol:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 04, 2011, 12:38:43 μμ »

:D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 04, 2011, 01:07:51 μμ »
Ωραιο αυτο το Zeno,αλλα δεν γραφει πουθενα το ονομα της εταιρειας πανω του.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 04, 2011, 01:10:55 μμ »
σορρυ απο τους φιλους που τους αρεσει αλλα εμενα ουτε καν ωραιο δε μου φαινεται για να ειμαι ειλικρινης, ιδιως σε συγκριση με αλλα ρολογια της Zeno.

εχω φλασκι για ουισκι που αμα του περασω λουρακι και το φορεσω στο χερι θα δειχνει πιο κομψο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 04, 2011, 01:50:38 μμ »
το δευτερο πολυ καλο. η τιμονιερα του λειπει για να νιωθει κανεις σαν τον Gronholm.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 04, 2011, 01:55:01 μμ »
το δευτερο πολυ καλο. η τιμονιερα του λειπει για να νιωθει κανεις σαν τον Gronholm.

ετσι ειναι: http://media.comicmix.com/media/2008/10/21/hoff-knight-rider.jpg

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 04, 2011, 02:08:10 μμ »
[url]http://cgi.ebay.co.uk/GWG-WELDER-REX-60mm-U-XXL-TIMEZONE-OVERSIZED-BOAT-/180633247285?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2a0e949e35#ht_2509wt_1139[/url]

[url]http://cgi.ebay.co.uk/QULM9415-TERMINATOR-WELDER-DIAL-70mm-MULTI-TIME-ZONE-/180622804857?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2a0df54779#ht_1498wt_1139[/url]

:/ :/ (περι μεγεθους...) :)

Περί καγκουρίλας θα έλεγα καλύτερα... ;D Μήπως είναι αποκριάτικα αξεσουάρ;!

Φαντάζομαι πως ειδικά το 2ο... πράμα (γιατί ρολόι ΔΕΝ είναι) ταιριάζει με χαμηλωμένο Datsun με 4απλές μπούκες (όρθιες σαν νταλίκας), νίκελ μαρσπιέδες, φυλαχτά, ματάκια και τον Αγ. Νούφριο να κρέμονται από τον υπερμεγέθη κεντρικό καθρέφτη και τσίτα Τερλέγκα από τα custom ηχεία του 1MWatt... Πώπω μια στροφάρα Έλα Γιώργη!!! που λέει και στο βιντεάκι

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 04, 2011, 02:24:35 μμ »
Φίλε μου, προσωπικά νομίζω πως το Zeno P555-a1

που ανέφερες πριν είναι από τις καλύτερες επιλογές διότι:
  • είναι αρκετά μεγάλο (44mm) χωρίς να είναι υπερβολικό, άρα δεν τίθεται θέμα μόδας
  • είναι Ελβετικής εταιρίας που φτιάχνει ποιοτικά ρολόγια, άρα πληρώνεις κάτι που έχει και πραγματική αξία
  • μπορεί να φορεθεί σχεδόν με τα πάντα
  • δεν σε περιορίζει ηλικιακά (δεν είναι ούτε πολύ νεανικό, ούτε και παπουδέ)

Δυστυχώς δεν ξέρω σε τί τιμή πωλείται κι αν είναι εντός του εύρους χρημάτων που μπορείς να διαθέσεις. Αν είναι, θα σου έλεγα βουρ στον πατσά!  ;D Καλοφόρετο πάντως ό,τι κι αν επιλέξεις τελικά.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 04, 2011, 02:35:32 μμ »
Ρε αφήστε τον άνθρωπο να παίξει όπως θέλει με το γούστο του! Αυτό που εσείς βλέπετε μεγάλο και άγαρμπο. ο άλλος μπορεί να το θεωρεί trendy και avant-garde...
Και τι πα να πει "μεγάλο"? Μπορεί εσείς να λέτε το χτήνος της Welder μεγάλο, ενώ για κάποιον νάναι φυσιολογικό ή και ...μικρό!
Για μένα μπορεί νάναι μικρό π.χ.
Εγώ έχω κοζάρει μια κομματάρα, αλλά μου πέφτει κάπως μεγάλο στον καρπό... Λιγουλάκι πιο μικρό να τόβγαζαν...

Αυτό....

Έχετε και καμμιά ιδέα για λουράκι που να του πηγαίνει?  ;D ;D ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 04, 2011, 02:51:48 μμ »
Ρε αφήστε τον άνθρωπο να παίξει όπως θέλει με το γούστο του! Αυτό που εσείς βλέπετε μεγάλο και άγαρμπο. ο άλλος μπορεί να το θεωρεί trendy και avant-garde...
Και τι πα να πει "μεγάλο"? Μπορεί εσείς να λέτε το χτήνος της Welder μεγάλο, ενώ για κάποιον νάναι φυσιολογικό ή και ...μικρό!
Για μένα μπορεί νάναι μικρό π.χ.
Εγώ έχω κοζάρει μια κομματάρα, αλλά μου πέφτει κάπως μεγάλο στον καρπό... Λιγουλάκι πιο μικρό να τόβγαζαν...

Αυτό....

Έχετε και καμμιά ιδέα για λουράκι που να του πηγαίνει?  ;D ;D ;D

Τρομερή ρολογάρα, Κώστα !!!! Audemars είναι, γιατί δεν το βλέπω καλά απόδω κάτω ? ? ? ?  ;D   ;D   ;D

Αυτό, κι αν, το νου σας μην το δει ο maestro  :blah:  :ug:     :blah:

Αποσυνδεδεμένος georgemvg

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 07, 2011, 02:55:57 μμ »
Ψάξε για τα welder. Θα σου αρέσουν πιστεύω, είναι σχεδιασμένα από τον Fontana, αυτός που σχεδιάζει τα Uboat.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 30, 2011, 03:05:04 μμ »
Aποφασισα να παω τλκ welder ή uboat για μεταχειρησμενο... οποιος εχει κανενα (45αρι) παντα και θελει να το δωσει ας μου στειλει ενα πμ... Αλλιως παω για welder :)

Αποσυνδεδεμένος georgemvg

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 01, 2011, 12:56:42 πμ »
welder στο ebay δεν είναι αυτά που γράφουν GWG, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 01, 2011, 05:44:26 μμ »
Σωστα!!!  ;)