Αποστολέας Θέμα: (Not so) Oversized Watch  (Αναγνώστηκε 15544 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
(Not so) Oversized Watch
« στις: Μάρτιος 03, 2011, 01:32:48 μμ »
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να σας συγχαρώ για την δουλειά που έχετε κάνει στο forum!
Θέλω να πάρω ένα oversize (43-45-48mm) * έχω μικρο καρπό!! ως εκεί πάει*
Έρωτας μεγάλος είναι αυτό: http://www.watchpaper.com/wp-content/uploads/2009/10/wpcas-2.jpg αλλά για 1800 λογούς δεν το παίρνω... (έτσι λέω τώρα βεβαία)..
Θα ήθελα να μου πείτε κάποιες μάρκες που να αξίζουν και να έχουν παρόμοιο σχεδιασμό...
(ξέρω τις: TW, ανακάλυψα την σειρά BISON της ingersoll αλλά παρά είναι μεγάλα και τα akula της invicta!)..
Σας ευχαριστώ πολύ!
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: (Not so) Oversized Watch
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 03, 2011, 01:55:34 μμ »
Πάτα Zeno Watch Basel στο Google, μπες και χάζεψε πάνω από 500 μοντέλα...! Εκεί να δεις ποικιλία από oversized... ;)
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 03, 2011, 02:06:16 μμ »
Πάτα Zeno Watch Basel στο Google, μπες και χάζεψε πάνω από 500 μοντέλα...! Εκεί να δεις ποικιλία από oversized... ;)

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Τα χαζεύω ήδη!!!
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 03, 2011, 02:14:02 μμ »
Όποιος βεβαία έχει να προτείνει και καμιά άλλη μάρκα καλοδεχούμενος :)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 03, 2011, 02:56:53 μμ »
δεν βλεπω να σε ενδιαφερει αποκλειστικα κατι σε swiss made, οποτε ψαξε κι εδω για να παιρνεις ιδεες αμα κανεις κεφι
http://xlwatches.com/
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 03, 2011, 03:03:27 μμ »
δεν βλεπω να σε ενδιαφερει αποκλειστικα κατι σε swiss made, οποτε ψαξε κι εδω για να παιρνεις ιδεες αμα κανεις κεφι
http://xlwatches.com/

Φιλέ μου σε ευχαριστωωωω!!! το site το ξέρω και ειναι απιστευτοο :)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 03, 2011, 03:21:30 μμ »

www.steinhartwatches.de

Kαι εδώ μεγάλα έχει, 44-47χιλ. ;D

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 03, 2011, 03:28:00 μμ »
www.steinhartwatches.de

Kαι εδώ μεγάλα έχει, 44-47χιλ. ;D

Eχει κάποια καλά.... τελικά όμως τα uboat αξίζουν γιατί εμένα μου φαίνονται πολλά τα λεφτά?

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 03, 2011, 04:27:16 μμ »
γιατι μηπως.... αγοραζεις με το ματι ?

παρε ενα invicta καλο φτηνο και αξιοπιστο και οτα βγουν τα μεγαλα ρολογια πο την μοδα

δεν θα χαλαστεις ιδιαιτερα ....
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 03, 2011, 04:36:06 μμ »
γιατι μηπως.... αγοραζεις με το ματι ?

παρε ενα invicta καλο φτηνο και αξιοπιστο και οτα βγουν τα μεγαλα ρολογια πο την μοδα

δεν θα χαλαστεις ιδιαιτερα ....

σε ευχαριστώ... :)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 03, 2011, 04:40:23 μμ »
   Πέρα από μόδα, τα U-Boat είναι πολύ καλοφτιαγμένα ρολόγια. 1800 ευρώ είναι η προτεινόμενη λιανική;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 03, 2011, 05:12:01 μμ »
   Πέρα από μόδα, τα U-Boat είναι πολύ καλοφτιαγμένα ρολόγια. 1800 ευρώ είναι η προτεινόμενη λιανική;

To classico cas 45mm το ίδιο με την φώτο που έβαλα έχει κάπου τόσο αλλά σήκωνε παζάρι! έπεφτε αρκετά...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 03, 2011, 05:57:05 μμ »
To classico cas 45mm το ίδιο με την φώτο που έβαλα έχει κάπου τόσο αλλά σήκωνε παζάρι! έπεφτε αρκετά...

Εγω θα σου προτεινα να μη δωσεις τοσα λεφτα για ενα τοσο δεσμευτικο ρολοι που καποια στιγμη ισως βγει απο τη μοδα λογω μεγεθους.

προτιμοτερο ειναι να κοιταξεις οπως σου ειπαν τα παιδια για invicta ενω για παραδειγμα τα ΤW Steel που προσφατα πουληθηκε ενα εδω στο φορουμ, ειναι καλη λυση και οικονομικη για αυτου του τυπου το ρολοι πχ αυτο εχει φορεθει αρκετα http://xlwatches.com/tw-steel-xxl-chronograph-watch-tw78-45mm-p-790.html

επισης γιατι δεν κοιτας και τα ρωσσικα Aviator, VOstok Europe
τοσο σε ελληνικα online Shops υπαρχουν οσο και στο http://www.vostok-watches.com/ (για το οποιο βεβαια δεν εχω ιδεα περι αξιοπιστιας κλπ).

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 03, 2011, 06:31:30 μμ »

Αυτό ξέρω κι εγώ, γι'αυτό το ανέφερα. Με μια καλή έκπτωση θα πέσει κάτω από 1400 ίσως και 1300 ευρώ ;)

Προσωπικά δεν πιστεύω πως ένα U-Boat των 45μμ είναι δεσμευτικό για το μέλλον. Tα ρολόγια άλλωστε θα εξακολουθήσουν να είναι μεγάλα. Το θεωρώ μάλιστα πολύ καλή επιλογή, ειδικά για ένα νέο παιδί που θέλει κάτι μοντέρνο. Η εταιρεία κατασκευάζει καλοφτιαγμένα ρολόγια που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την εποχή μας και γι'αυτό άλλωστε αντιγράφονται από τόσους πολλούς. Εν ολίγοις αν κάποιος θέλει ένα ρολόι αυτού του σχεδιαστικού ύφους, το U-Boat αποτελεί το πρωτότυπο και όλοι οι άλλοι αντιγράφουν. Σε περίπτωση βέβαια που το οικονομικό κομμάτι αποτελεί εμπόδιο, θα προτιμούσα ένα Moscow Classic ή κάτι παρόμοιο παρά πχ ένα TW Steel.....

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 03, 2011, 06:52:34 μμ »
   Αυτό ξέρω κι εγώ, γι'αυτό το ανέφερα. Με μια καλή έκπτωση θα πέσει κάτω από 1400 ίσως και 1300 ευρώ ;)

Προσωπικά δεν πιστεύω πως ένα U-Boat των 45μμ είναι δεσμευτικό για το μέλλον. Tα ρολόγια άλλωστε θα εξακολουθήσουν να είναι μεγάλα. Το θεωρώ μάλιστα πολύ καλή επιλογή, ειδικά για ένα νέο παιδί που θέλει κάτι μοντέρνο. Η εταιρεία κατασκευάζει καλοφτιαγμένα ρολόγια που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την εποχή μας και γι'αυτό άλλωστε αντιγράφονται από τόσους πολλούς. Εν ολίγοις αν κάποιος θέλει ένα ρολόι αυτού του σχεδιαστικού ύφους, το U-Boat αποτελεί το πρωτότυπο και όλοι οι άλλοι αντιγράφουν. Σε περίπτωση βέβαια που το οικονομικό κομμάτι αποτελεί εμπόδιο, θα προτιμούσα ένα Moscow Classic ή κάτι παρόμοιο παρά πχ ένα TW Steel.....

Nα είμαι ειλικρινής αυτή την εντύπωση έχω και εγώ, για να έχουν βγει τόσα πολλά που την αντιγραφούν κάτι σημαίνει! (TW, Haemmer κτλ) το οικονομικο με κολλαει μονό (εμένα μου το άφηνε 1400)... το ψαχνω και μηνες στο ebay αλλα μεγαλες διαφορες δν βρισκω απο τους καλους sellers στην EU..

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 03, 2011, 09:46:05 μμ »
κάτι τέτοιο ίσως?

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 03, 2011, 09:48:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 03, 2011, 09:51:01 μμ »

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 03, 2011, 10:45:42 μμ »
Αυτό για μένα είναι το καλύτερο και ωραιότερο μεγάλο και σχετικά οικονομικό ρολόι
Βγαίνει και σε άλλα χρώματα αλλά το μαύρο-κόκκινο το λατρεύω

Τα specs που γραφει είναι λάθος το ρολόι είναι 300 μέτρα αδιάβροχο
Και το πιο θεικό όλες οι ενδείξεις είναι tritium

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=17320&osCsid=68050a805155503beb42139be6711e26

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 03, 2011, 10:57:38 μμ »
Αυτό για μένα είναι το καλύτερο και ωραιότερο μεγάλο και σχετικά οικονομικό ρολόι
Βγαίνει και σε άλλα χρώματα αλλά το μαύρο-κόκκινο το λατρεύω

Τα specs που γραφει είναι λάθος το ρολόι είναι 300 μέτρα αδιάβροχο
Και το πιο θεικό όλες οι ενδείξεις είναι tritium

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=17320&osCsid=68050a805155503beb42139be6711e26

+πολλα

για αυτο ειπα στο φιλο παραπανω κι εγω να κοιταξει και τα ρωσσικα vostok europe, aviator.

το συγκεκριμενο οπως και το Ekranoplan http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=17319 ειναι εξαιρετικες (κατ'εμε) επιλογες.
Γαυρος οπαδος....