Αποστολέας Θέμα: ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟΙ-ΣΚΥΛΙ  (Αναγνώστηκε 19187 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος reid

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟΙ-ΣΚΥΛΙ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 06, 2011, 02:30:22 μμ »
Reid..
Tampa Bay, Riverview, τι λες τώρα...!
Μόλις δηλαδή βρήκαμε τον ανταποκριτή του mywatch απο το Αμερικα.

Καλωσήλθες και καλά ποστ!!

Να εισαι καλα φιλε μου. Η καλη παρεα ειναι παντα ευπροσδεκτη και μου αρεσει πολυ το κλιμα που επικρατει στο φορουμ σας. Ασχετα αν οι ωρολογιακες μου βλεψεις ειναι πολυ low end budget μιας και κοιτω απλα το χρηστικο μερος, και δεν μπορω να συμμετεχω σε πολλες hi end αναλυσεις και συζητησεις (εχω παθει πλακα απο το επιπεδο και το βαθος γνωσεως που υπαρχει εδω μεσα), ελπιζω να μαθω κανα δυο πραγματακια παραπανω. :)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 06, 2011, 02:42:20 μμ »
Θάνο,

Χάρις στην προσεγμένη προσφώνηση, συνειδητοποίησα ότι ο φίλος είναι συνονόματος ...

Μάκη μου εγώ βλέπω ότι όποιος λέγεται Μάκης και μπαίνει στο φόρουμ αμέσως κάνει φίλους και ρίχνει ζωντανό ποστ που πάει σύννεφο!  ;D Αυτά είναι ωραία πράγματα! Την Αγάπη μας και την ... Ωρολογοπάθειά μας σε όλους τους Μάκηδές του φόρουμ! Λοιπόν, πέραν του permanently established and great companion Macfil, περιμένουμε κι εσένα Μάκη-Reid - αν μένεις/όποτε είσαι Αθήνα, στις υπέροχες συναντήσεις της Αίγλης Ζαππείου κάθε Παρασκευή και ώρα 18.00+ περίπου που μαζεύεται το εν Αθήναις MyWatch! Σας ενημερώνω ότι τώρα που θα πιάσει Άνοιξη και μετά Καλοκαίρι, θα είναι το κάτι άλλο! Δροσιά, ρομαντικό περιβάλλον, άψογη περιποίηση, συναντήσεις που ξεκινούν με καφέ, συνεχίζουν με ποτάκι και τελειώνουν με γευματάκια, αλλά κυρίως τα 4-5 τραπέζια κολλημένα και γύρω γύρω οι γνωστοί παλαβοί ...Γαλάτες (!) με τα ρολόγια... Πολύ κέφι, πολύ γέλιο!
Να είστε καλά!
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 06, 2011, 08:29:45 μμ »
Xεχε, καλημερα φιλε..

Βασικα μου ερχονται φθηνοτερα μιας και ειναι σε δολλαρια! :) Εχουμε μαγαζι με τον αδερφο μου που επισκευαζουμε outboards (εχουμε το service των Evinrude) στο Riverview της Florida. Με τις επισκευες κυριως και τα trials, μεταφορες με το φορτηγακι, ανελκυση μηχανων που εχουν πεσει στην θαλασσα μετα απο καταιγιδες, you name it..  τα ρολογια μου καταπονουνται και για αυτο μαλλον παραδινουν το πνευμα. Και η αληθεια ειναι οτι δεν τα προσεχω για αυτο και εχουν αυξημενο βαθμο καταστροφης στην κατοχη μου.

Και εγω σκεφτηκα την λυση πιο ανθεκτικων λουριων αλλα και παλι ειμαι στο ψαξιμο μιας και πολλα απο αυτα απλα δεν με βολευουν. Ειχα παρει μερικα της Timex και σκληρυναν και εκαναν διαφορες μυτουλες με αποτελεσμα να μου γδερνουν τον καρπο. Και το να μην φοραω τιποτα δεν υπαρχει τετοιο σεναριο.

Cocoa Beach 2 months ago!!

Λες να πήρα από σένα τα φούτερ?? ;D

Αποσυνδεδεμένος reid

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 06, 2011, 09:09:24 μμ »
Cocoa Beach 2 months ago!!

Λες να πήρα από σένα τα φούτερ?? ;D

Χεχε, ολοι Florida πατε διακοπες εδω μεσα?! :) Το Cocoa Beach ειναι απο την αλλη πλευρα απο εμας. Cool place.

περιμένουμε κι εσένα Μάκη-Reid - αν μένεις/όποτε είσαι Αθήνα, στις υπέροχες συναντήσεις της Αίγλης Ζαππείου κάθε Παρασκευή και ώρα 18.00+ περίπου που μαζεύεται το εν Αθήναις MyWatch!

Thanks παιδια, αλλα το κακο ειναι οτι ενω βρισκομαι αυτο το διαστημα Αθηνα, σε λιγο διαστημα θα βρισκομαι παλι πισω. Vacation time is over (και παρακαθησα θα ελεγα για ενα τριμηνο!) μιας και αρχιζει το δικο μας summer season πισω που ολοι θα θυμηθουν οτι εχουν σκαφος και θα τρεχουν να βαλουν τις εξωλεμβιες σε λειτουργια και φυσικα δεν εχουν προνοησει να τις συντηρησουνοποτε its serious business time για εμας. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 07, 2011, 12:14:05 μμ από reid »

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 11, 2011, 10:26:36 πμ »
καλημερα και απο μενα.. εγω εβγαλα μια θητεια με ενα orient mako στο χερι. περαν τα απειρα χτυπηματα και τις γρατζουνιες δεν εχει παθει τιποτα. μαλιστα χτες το δανεισα σε ενα φιλο μου που θελει να παρει και αυτος mako , πιο πολυ για να το δει στο χερι του. εδω και περιπου δυο εβδομαδες φοραω το seiko ska007 που μετα απο ενα μηνα ειναι τελικα στο χερι μου.

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 11, 2011, 10:15:31 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα,
εγώ για τις δουλειές προτιμάω ένα Casio G-shock, ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ χωρίς να σκέφτομαι αν θα πάθει κάτι το ρολόι...

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος MK4

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 12, 2011, 11:59:11 μμ »
Ο καθενας φοραει κατι αναλογα και με τη δουλεια του,τα γουστα του,κ.τ.λ .
Λογω δουλειας χρειαζομαι κατι ανθεκτικο και οχι ακριβο ωστε και να παθει κατι να μη χαλαστω.

Ετσι συνηθως φοραω αυτο εδω ,το οποιο ειναι σουπερ σκυλος...

Vostok amfibia ,το δερματινο λουρακι ειναι δικη μου αγορα ,δεν συνοδευε το ρολόι.

φτηνο,αθραυστο ,μεγαλη αντοχη σε κρουστικα φορτια (δοκιμασμενο.Απο τον δεικτη ωρας λειπει το lume της μπαρας πριν το τριγωνο ,το οποιο επεσε μετα απο δυνατο χτυπημα σε μια μεταφορα),αδιαβροχο,αυτοματο ,ε..... τι αλλο να θελω  :)
"Καποτε οι 300 πεθαναν για την Ελλαδα.Τωρα η Ελλαδα πεθαίνει για τους 300.... "

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 13, 2011, 12:19:12 μμ »
Casio F-10.Mοντελο δεκαετιας 80.Το βρηκα σε παλαιοπωλειο και το πηρα για την πλακα μου αλλα τελικα αποδειχθηκε σκυλι μαυρο,οπως και το χρωμα του.Νομιζα πως δεν θα δουλευει.Του κανα ενα καλο εξωτερικο καθαρισμα,και του αλλαξα το καουτσουκ του με αλλο παλι της Casio.Δουλευει κανονικοτατα και με μεγαλη μου εκπληξη ειδα πως ρυθμιζει αυτοματα τις ημερες και τις ημερομηνιες.Μια χαρα για καθημερινο,πισω απο το Tissot βεβαια,αλλα αξιος αντικαταστατης του ;)

Αποσυνδεδεμένος nikmarg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 17, 2011, 04:46:23 πμ »
Εγω φοραω αυτο το swatch για καθημερινη χριση και το εχω ευχαριστηθη.. Ουτε να προσεχω οθτε τιποτα.

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 17, 2011, 06:34:44 πμ »
Ωραίες οι καλλονές των καλλιστείων, αλλά για τα σκληρά μεροκάματα όλοι Quartzάκια και φτηνούλια πλην σκυλιά, ε? Ποιός θα τα κατηγορήσει? Και το πιό φτηνό ρολογάκι που κάνει την λάντζα είναι αξιαγάπητο, σεβαστό, και έχει ίσο δικαίωμα ύπαρξης και αναφοράς στο φόρουμ μας όπως και τα ακριβότερα μηχανικά. Αυτό είναι αξίωμα που δεν επιδέχεται κριτική. Όπως δεν επιδέχεται κριτική και το φτωχό νέο παιδί που δεν μπορεί ακόμα να αγοράσει JLC και Omega. Άλλο η βελτίωση και το ανέβασμα της σκάλας στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας κι άλλο η απαξίωση ή ψηλομυτιά στα φτηνά ρολόγια του κοσμάκη, που αποτελεί κομπλεξισμό...
Έτσι λοιπόν κι εγώ μαζί σας, χωρίς Ananta και Longines, αλλά με αυτό το μαύρο κι απέθαντο σκυλί σκυλίσιο ( ;D ;D) όπως το αποκαλώ, για καθημερινό ξεπάτωμα!

ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 17, 2011, 12:24:39 μμ »
Εγώ δεν έχω "καλά" και "καλύτερα" ρολόγια.

Η φτωχή μου συλλογή περιλαμβάνει ένα PANERAI, ένα HAMILTON, ένα TISSOT και ένα POLET (αυτό το πως-το-λένε-το-Ρώσικο).
Φοράω κάθε μέρα όποιο μου κάνει κέφι, ανάλογα με την όρεξη μου και με το τι φοράω...
Δεν λυπάμαι κανένα, ούτε το PANERAI, ούτε τίποτα... Έτσι κι΄ αλλιώς το PANERAI το θεωρώ μακράν το πιο "σκυλί" και ανθεκτικό από τα υπόλοιπα...

Πλάκα πλάκα, σκέφτομαι ότι αν δεν έκανα κέφι να αλλάζω ρολόϊ που και που, μάλλον το PANERAI, με την ευκολία αλλαγής λουριών, θα μπορούσε να μου καλύπτει όλες μου τις ανάγκες, από το γραφείο μέχρι την παραλία....

Τα ρολόγια μου, όπως και τα υπόλοιπα "αντικείμενα" που αγοράζω (από laptop μέχρι αυτοκίνητο) τα αγοράζω για να τα χαρώ και να τα λειώσω από τη χρήση. 'Οχι για να τα φυλάω για την επόμενη γενιά... ΟΚ, δεν πετάω το ρολόϊ από το μπαλκόνι για να δω αν αντέχει, ούτε το πατάω με το αυτοκίνητο για να δω αν θα σταματήσει να δουλεύει. Ούτε είμαι καταδρομέας ή κάνω κάποια χειρονακτική εργασία που εγγυμονεί κινδύνους για το όποιο ρολόϊ φοράω...

Οπότε ΟΛΑ τα ρολόγια για ΟΛΕΣ τις χρήσεις  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2011, 04:28:22 μμ από exDIVER600 »

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 17, 2011, 08:42:34 μμ »
Μιας και η δουλειά μου είναι "γραφείου", σχεδόν καθημερινά με συντροφεύει το

και όταν θέλω πιο sport και ανθεκτικό, επιλέγω το

Ευελπιστώ μέχρι το καλοκαίρι να έχει προστεθεί στη "συλλογή" μου και ένα ακόμα αυτόματο sport με λουράκι ή καουτσούκ.

Αποσυνδεδεμένος xaphs

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 17, 2011, 09:12:32 μμ »
Τον τελευταίο καιρό έχω κολήσει με το 24αρι μου το Fortis. Του άλλαξα ένα λουράκι και του έβαλα ένα maratac με λευκά εξώραφα (φόραγε δερμάτινο με λευκά εξώραφα)

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 12, 2011, 02:48:32 μμ »
Δεν ξέρω αν το παρακάτω ρολογάκι είναι σκυλί,καθώς ούτε πολύ καιρό τό'χω,ούτε το κακομεταχειρίζομαι.Είναι όμως το καθημερινό μου ρολόι που με συνοδεύει στο γραφείο.Τουλάχιστον.
Επίσης να πω ότι μάλλον φοράει ειδική μηχανή coaxial-el primero-lemania αλλιώς δεν εξηγείται ότι είναι καθημερινά σταθερά στο +0.5

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 12, 2011, 02:57:57 μμ »
Δεν ξέρω αν το παρακάτω ρολογάκι είναι σκυλί,καθώς ούτε πολύ καιρό τό'χω,ούτε το κακομεταχειρίζομαι.Είναι όμως το καθημερινό μου ρολόι που με συνοδεύει στο γραφείο.Τουλάχιστον.
Επίσης να πω ότι μάλλον φοράει ειδική μηχανή coaxial-el primero-lemania αλλιώς δεν εξηγείται ότι είναι καθημερινά σταθερά στο +0.5

Όμορφο είναι Νίκο. ;D Ρε συ, μήπως είναι πειραγμένο? ;D :dielaughing:

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 12, 2011, 03:36:04 μμ »

1ον. Πρέπει να φοράει την 7s36 b η οποία φημίζεται για την ακρίβειά της, πέρα από τη αξιοπιστία της.
2ον. Γιατί δεν έχει έρθει στην Αίγλη ακόμη το εν λόγω;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 12, 2011, 03:50:52 μμ »
Ναι, αυτή φοράει..
τελευταία το ζαχαρώνω κι εγώ, και μάλιστα όχι με μαύρο αλλά με καφέ καντράν..

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 12, 2011, 03:53:42 μμ »
Doxa 750T για καθε μερα και το ξεκουραζω μια δυο φορες το μηνα με το samurai και αλλες τρεις τεσσερεις με το legent diver .
Eιμαι βεβαια στο ψαξιμο για pilot χρονογραφο για να ξεκουραζετε λιιιιιγο παραπανω .

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 12, 2011, 04:38:48 μμ »
Α, και για να είμαι και στο θέμα, δεν έχω καθημερινό ρολόι. Παίζω σύστημα rotation και συμμετέχουν όλα!
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 12, 2011, 04:48:54 μμ »
Α, και για να είμαι και στο θέμα, δεν έχω καθημερινό ρολόι. Παίζω σύστημα rotation και συμμετέχουν όλα!

Και εγώ κάπως έτσι πράττω... ;D