Αποστολέας Θέμα: Tissot Couturier Automatic Chronograph  (Αναγνώστηκε 3051 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Tissot Couturier Automatic Chronograph
« στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 09:23:00 πμ »
Ρε παιδιά μήπως έχει κανένας το συγκεκριμένο ρολόϊ http://www.clock-center.gr/product.php?products_id=1479 για να μου λύσει μια απορία;Το αγόρασα μόλις πριν 3 ημέρες αλλά όταν το κουνάω εκτός απο το κούρδισμα,που είναι φυσιολογικό να ακούγεται,ακούγεται κι ένας άλλος θόρυβος σα βίδα που έχε λασκάρει ή που έχει ξεβιδωθεί και περιφέρεται μέσα στην κάσα.Άν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.Είναι έτσι ο μηχανισμός C01.211 ή όντως υπάρχει πρόβλημα;

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Tissot Couturier Automatic Chronograph
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 10:06:55 πμ »
Το έχω εγώ, αλλά δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο που αναφέρεις...  :-\
Μια επίσκεψη στο κατάστημα που το πήρες ή στο σέρβις του Swatch group (Παναγία βοήθα μας... ;D) θα σου έλυνε την απορία.
Αν πράγματι υπάρχει εξάρτημα ή βίδα που "κόβει βόλτες" στην μηχανή, ζήτησε αντικατάσταση, όχι επισκευή.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 10:21:31 πμ »
Σ'ευχαριστώ πολύ.Το φαντάστηκα ότι θα ήταν έτσι τα πράγματα.Δεν είμαι ειδικός στα ρολόγια αλλά κάτι τέτοιο σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό.Θα πεταχτώ τώρα στο κατάστημα στην Καλλιθέα και θα σου πω νεότερα.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 09:16:46 μμ »
.................κι όμως είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό.Πήγα απο το κατάστημα,μίλησα με τον άνθρωπο ο οποίος το κοίταξε και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Μάλιστα έιχε στη βιτρίνα άλλα δυο σαν το δικό μου τα οποία έκαναν τον ίδιο ασυνήθιστο,για εμένα,ήχο.Τι να πω.......ας ελπίσουμε ότι όλα είναι μια χαρά.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 17, 2011, 09:55:05 πμ »
Καλημέρα σε όλους.Εδώ και 5 μέρες παρακολουθώ ένα tissot couturier, αγορασμένο πριν απο 2 μήνες και ελάχιστα φορεμένο.Παρατήρησα λοιπόν ότι κερδίζει αρκετά sec την ημέρα και όχι σταθερά.Για παράδειγμα:
Τετ:+5
Πεμ:+12
Παρ:+19
Σαβ:+21
Κυρ:+30
Να αρχίσω να ανησυχώ ή είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα;Σε όλα μου τα ρολόγια έχω πάντα ως κριτήριο τον ένα μήνα.Απλά τώρα μου φαίνεται ότι για καινούριο ρολόϊ πάει πολύ μπροστά και με αρκετά σκαμπανεβάσματα.Τη μια μέρα +5,την άλλη +2,την άλλη +9 κ.ο.κ.

Αποσυνδεδεμένος paraksenos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 17, 2011, 04:13:20 μμ »
Καλημέρα σε όλους.Εδώ και 5 μέρες παρακολουθώ ένα tissot couturier, αγορασμένο πριν απο 2 μήνες και ελάχιστα φορεμένο.Παρατήρησα λοιπόν ότι κερδίζει αρκετά sec την ημέρα και όχι σταθερά.Για παράδειγμα:
Τετ:+5
Πεμ:+12
Παρ:+19
Σαβ:+21
Κυρ:+30
Να αρχίσω να ανησυχώ ή είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα;Σε όλα μου τα ρολόγια έχω πάντα ως κριτήριο τον ένα μήνα.Απλά τώρα μου φαίνεται ότι για καινούριο ρολόϊ πάει πολύ μπροστά και με αρκετά σκαμπανεβάσματα.Τη μια μέρα +5,την άλλη +2,την άλλη +9 κ.ο.κ.

λογικο αν σκευτης οτι τροχος διαφυγης και αγκηρα ειναι απο πλαστικο  :-\   :'(

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 17, 2011, 04:43:06 μμ »
Δεν νομιζω να παιζει ρολο στη χρονομετρια η αγκυρα και η ροδα της επειδη ειναι φτιαγμενες απο πλαστικο.Αφου αναφερεις φιλε πως το ρολοι δεν εχει φορεθει πολυ,πιστευω πως δεν εχει στρωσει ακομα.Ελπιζω να φτιαξει και να μη χρειαζεται ρυθμιση.Αλλα και παλι πρεπει να ειναι στην εγγυηση,σωστα?
Φιλικα
Στεργιος

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 17, 2011, 07:34:33 μμ »
Ναι, μέσα στην εγγύηση είναι αλλά εύχομαι να μη τη χρειαστώ.Μακάρι να είναι θέμα στρωσίματος και τίποτα παραπάνω.Ο καιρός θα δείξει.........Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 17, 2011, 09:02:07 μμ »
Να σαι καλα φιλε και να το χαιρεσαι.Αληθεια φωτογραφιες εχεις περασει?

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 17, 2011, 10:33:36 μμ »
Έχω ανεβάσει μερικές.Σελίδα 302 στο "τι φοράμε σήμερα"........και πάλι ευχαριστώ.