Αποστολέας Θέμα: Ρολόγια με χρονογράφο και μπρασελέ μέχρι τα 300 ευρώ  (Αναγνώστηκε 5717 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mindscape

• Just Registered
    • Προφίλ
Χαίρετε και καλώς σας βρήκα, φαίνεται ενδιαφέρον το forum που έχετε στήσει εδώ...

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχω πέσει με τα μούτρα στο ψάξιμο για να πάρω ρολόι και θέλω τη βοήθεια σας ώστε και να προσανατολιστώ σωστά και να αποφασίσω.

Ψάχνω λοιπόν ρολόι με χρονογράφο και μπρασελέ, κανονικό μέγεθος με την τιμή να να μην υπερβαίνει τα 300 ευρώ, αλλά η υπέρβαση σε κάτι που θα μου "κλικάρει" να μην είναι απαγορευτική.

Αρχικά, ξεκίνησα το ψάξιμο και κατέληγα σε Swatch και συγκεκριμένα το Blustery: http://eu-shop.swatch.com/eshop/uk/en/Watches/IRONY/Chronos/YCS438G.aspx , αλλά αρχίζω να σκέφτομαι για κάτι καλύτερο σε Seiko, όπως αυτό: http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2452&osCsid=27f3929bd3234b7c1934e3dd3e0618db .
Απόψε σε βόλτα μου στα καταστήματα μου συνάντησα και το: http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=24_195&products_id=1182&osCsid=7b6b2909341178f9930eb3aaf62d2f78  το οποίο μου το δίνει στα 400 ο κοσμηματοπώλης, αλλά και πάλι τα θεωρώ πολλά.

Κοινώς, "τη δουλειά μου την κάνω" και με το Swatch, αλλά συνειδητοποιώ ότι τα Seiko θα είναι μια καλύτερη επιλογή με την έννοια της επένδυσης για το μέλλον και της διάρκειας ζωής.

Ποια η γνώμη σας σχετικά με τα συγκεκριμένα ρολόγια και θάθελα να μάθω και τις προτάσεις σας σε σχέση με τα standards που έθεσα στην αρχή. Ευχαριστώ.

(Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιεσδήποτε πληροφορίες περί ρολογιών θα μπορούσατε να μοιαραστείτε μαζί μου, καθώς μιλάμε για το πρώτο μου καλό ρολόι και δεν έχω διάθεση να αλλάζω ρολόι κάθε 3-5 χρόνια)

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Ρολόγια με χρονογράφο και μπρασελέ μέχρι τα 300 ευρώ
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 12, 2007, 11:13:04 μμ »
Καλως ορισες φιλε mindscape.Ta λινκ για τα seiko δε μου δειχνουν το ρολοι,αλλα εν πασει περιπτωσει δε νομιζω οτι πρεπει να τα δω για να σου τα προτεινω σε σχεση με τα Swatch.Απλα αλλη κλαση(Οχι πως τα Swatch δεν ειναι μια χαρα στην τιμη τους).Παρε Seiko να το χαρεις για χρονια,οπως λες :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 13, 2007, 08:14:40 πμ »
Καλωσήρθες!
Σε αυτά τα χρήματα οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές. Η Seiko βγάζει πάρα πολλά μοντέλα, όλο και κάποιο του γούστου σου θα βρεις.
Θα σκεφτόμουν σοβαρά και τα Tissot, ευρωπαίκή φίρμα με πολύ καλή ποιότητα. Υπάρχουν και τα certina επίσης.
Στο oroloi.gr βρήκα πολλά Tissot σε αυτά τα χρήματα, ρίξε μία ματιά.
Επειδή οι επιλογές σου είναι πρακτικά ατελείωτες, ίσως θα έπρεπε να δεις από κοντά όσο πιο πολλά μπορείς, ώστε να βρεις αυτό που θα σου αρέσει πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 13, 2007, 12:48:39 μμ »
Παράθεση από: "Voodooman"
Καλωσήρθες!
Σε αυτά τα χρήματα οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές. Η Seiko βγάζει πάρα πολλά μοντέλα, όλο και κάποιο του γούστου σου θα βρεις.
Θα σκεφτόμουν σοβαρά και τα Tissot, ευρωπαίκή φίρμα με πολύ καλή ποιότητα. Υπάρχουν και τα certina επίσης.
Στο oroloi.gr βρήκα πολλά Tissot σε αυτά τα χρήματα, ρίξε μία ματιά.
Επειδή οι επιλογές σου είναι πρακτικά ατελείωτες, ίσως θα έπρεπε να δεις από κοντά όσο πιο πολλά μπορείς, ώστε να βρεις αυτό που θα σου αρέσει πραγματικά.

+100

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 13, 2007, 06:41:33 μμ »
Το έχετε δει αυτό καθόλου στην ελληνική αγορά?

http://www.redfingerprint.com/watches_detail.php/Tissot/Tissot_PR100X_Flyback_Chrono_Alarm/T14.1.486.52

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 13, 2007, 06:49:04 μμ »
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Ακριβά το έχουν πάντως...

Η φθηνότερη τιμή που έχω βρει στο Internet είναι εδώ http://www.jomashop.com/tissot-t14148652.html (περίπου 270 ευρώ), αλλά γενικά κάπου στα 400 ευρώ το βρίσκω...

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 13, 2007, 07:00:00 μμ »
Παράθεση από: "mindscape"
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Ακριβά το έχουν πάντως...

Η φθηνότερη τιμή που έχω βρει στο Internet είναι εδώ http://www.jomashop.com/tissot-t14148652.html (περίπου 270 ευρώ), αλλά γενικά κάπου στα 400 ευρώ το βρίσκω...

Ασ τα στην Ελλαδα και τα ρολογια,οπως και τοσα αλλα πραγματα ειναι πανακριβα.Κι αυτο φαινεται πολυ περισσοτερο τωρα με το ιντερνετ οπου μπορεις να συγκρινεις σε λιγη ωρα τοσες τιμες ανα τον κοσμο.....

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 13, 2007, 07:04:50 μμ »
Με τη συγκεκριμένη περίπτωση, είτε αγοράζεις από internet σε μια τιμή μέχρι τα 400 ευρώ, αν όχι στα 270 στο συγκεκριμένο site, ή απλά δεν το αγοράζεις. Ουτως ή άλλως, τα 527 είναι αρκετά όχι μόνο για το συγκεκριμένο... Πάντως, μου'χει κάνει τρελό κλικ...  8)

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 13, 2007, 07:33:57 μμ »
Ουτως η αλλως και στο site αυτο κατω απ το ρολοι γραφει Out of stock,οποτε......
Η γνωμη μου ειναι να το παζαρεψεις πρωτα σε μαγαζι οσο παει,να το δοκιμασεις,κι αν δε σου κανει η τιμη ψαχνεσαι στο νετ.Καμμια φορα μπορει να παρεις αξιολογη εκπτωση. =)

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 13, 2007, 07:48:41 μμ »
Παράθεση από: "mindscape"
Με τη συγκεκριμένη περίπτωση, είτε αγοράζεις από internet σε μια τιμή μέχρι τα 400 ευρώ, αν όχι στα 270 στο συγκεκριμένο site, ή απλά δεν το αγοράζεις. Ουτως ή άλλως, τα 527 είναι αρκετά όχι μόνο για το συγκεκριμένο... Πάντως, μου'χει κάνει τρελό κλικ...  8)

Καλωσήρθες στον τρελό κόσμο του ρολογιού!
Πάντα θα βρίσκεις κάτι που σου αρέσει περισσότερο και θα λες "άντε, ας δώσω 50 ευρώ παραπάνω, τί ψυχή έχουν;", και μετά θα βρίσκεις κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο...
Ασ'τα να πάνε!