Αποστολέας Θέμα: Fortis - σπασμένη μπαρετα  (Αναγνώστηκε 2283 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELIAS LIVADARIS

• 38mm case
    • Προφίλ
Fortis - σπασμένη μπαρετα
« στις: Φεβρουάριος 10, 2011, 02:02:45 μμ »
Παιδιά Καλησπέρα,

Στην προσπάθεια μου σήμερα να αλλάξω το λουράκι στο fortis μου Β 42, η μία βίδα κλώτσησε και έσπασε το σπέιρωμα μέσα στην μπαρέτα.

Υπάρχει περίπτωση να εχει κανείς? όλη την μπαρέτα κομπλέ και πόσο μπορεί να εχει? Σε μήκος είναι 20άρα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ηλίας
Blancpain Fifty_Fathoms Tribute

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Fortis - σπασμένη μπαρετα
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 10, 2011, 03:06:12 μμ »
Δυστυχώς δεν έχω παραπανήσια. Είναι και ειδικές (και σπαστικές). Αν δεν έχει κανείς ρώτα την αντιπροσωπεία.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 11, 2011, 12:11:27 πμ »
Σωστός ο ΒΒ!
Κοίτα στην αντιπροσωπεία και εάν υπάρχουν πάρε ένα ζευγάρι καλού κακού!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος ELIAS LIVADARIS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 11, 2011, 05:35:38 πμ »
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.

Κατα δεύτερον, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την συνέχεια της εμπειρίας μου μετα την σπασμένη μπαρέτα.

Στην προσπάθεια μου, λοιπόν, να αποκαταστήσω την ζημιά, όσο πιο γρήγορα μπορούσα έψαχνα και στο internet, να βρω τα ελληνικά μαγαζιά που πωλούν FORTIS και να παρω τηλέφωνο να ρωτήσω.

Το γνωστό κατάστημα στην Καλλιθέα, μου είπε οτι μπορει να με εξυπηρετήσει, αλλα με μια μέρα καθυστέρηση γιατι πρέπει να το φέρει. Το κόστος για την μια μπαρέτα μου είπε οτι είναι 15 ευρω. Συμφώνησα (δεν μπορουσα να κάνω αλλιως). Αυτό ήταν το PLAN A.

Έπρεπε όμως να έχω και PLAN B. Πήρα λοιπόν και ένα ακόμη τηλέφωνο στην τέως ελληνική αντιπροσωπεία της FORTIS - στην Γλυφάδα- και τους εξιστόρησα το γεγονός. Η κοπέλα που μίλησα μου είπε, οτι εχουν κάποιο στοκ σε ανταλλακτικά και καλό είναι να πάω απο εκεί.

Δεν είχα να χάσω κάτι. Βοοουυυυυυυυρ λοιπόν. Σε μιση ώρα ήμουν εκει (μένω κοντα).

Κοιτα το ρολόι και μου λέει να περιμένω. Φέρνει ενα κουτί με ανταλλακτικά και ψάχνει. Έβγαιναν απο το κουτι, κάσες, μπρασελέ, καντράν κουρδιστήρια, μπαρέτες  αλλα οχι αυτες που ήθελα (όλα τα ανταλακτικά ήταν καινούρια).

Την ρωτώ αν εχει κάποιο ρολοι που να μπορώ να τσουρνέψω μια μπαρέτα, μου λέει οχι, αλλά να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα αν εχουν ακόμη στοκ σε ρολόγια ή οχι. Δεν ρωτησα.......

Βλέποντας οτι δεν έχει κάτι, αλλα ΠΑΝΤΑ θέλοντας να βοηθήσει, κάνει ενα τηλέφωνο σε ενα κύριο. Του εξηγεί, κατι λένε και κλείνει το τηλέφωνο. Μου προτείνει να της αφήσω την σπασμένη μπαρέτα και μόλις έρθει ο ρολογάς της (ο κύριος του τηλεφώνου), που κάνει service στα ρολόγια που αντιπροσωπεύουν τώρα, θα ψάξει να δει και αυτός τι έχει. Αν έχει θα το φτιάξει και θα με πάρει τηλέωνο

Έτσι και έγινε. Η ώρα είχε πάει 16:30 περίπου.

Γυρνώ σπίτι και περιμένω τηλέφωνο, σκεφτόμενος " τώρα πότε θα με πάρουν και σιγα μην με σκεφτούν άμεσα, και ..... και...".

Στις 18:45 χτυπά το τηλέφωνο, ήταν η κοπέλα. "η μπαρέτα σας είναι έτοιμη, ελάτε να την πάρετε!",

απαντώ "μπορω και τώρα γιατί ξερω οτι σαν εταιρία που είστε εχετε ήδη κλείσει".

"Βεβαίως και μπορείτε, αν και είμαστε κλειστά, για σας είμαστε ανοιχτα, ελάτε να κάνετε την δουλειά σας!!!!"

......................για να μην σας κουράζω, την συνέχεια την έχετε καταλάβει.

Το δίδαγμα της ιστορίας. Η εταιρία που με εξυπηρέτησε σε χρόνο ρεκόρ διότι κατάλαβε την κάψα μου να κάνω δουλειά μου άμεσα, λειτούργησε πέραν του δέοντως και με άψογο χειρισμό. Και δεν είναι καν ο αντιπρόσωπος πια. Θα μπορούσαν να με αποφύγουν αλλά δεν το έκαναν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ (κατα την γνώμη μου) ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Αν λάβουμε υπόψη το δύσκολο των καιρών σε σχέση με το χόμπυ της Υ/Ω και το πόσο ψαγμένοι έχουμε γίνει πλέον, προσωπικά δίνω ενα μεγάλο ΣΥΝ σε αυτους τους επαγγελματίες.

Ηλίας

-------------------------------------------

για να μην παρανοηθει τίποτα απο τα γραφόμενα μου, οπως παράπλευρη διαφήμιση, προτίμησα να μην γράψω τα ονόματα των 2 (καταστήματος και εταιρίας) που πήρα τηλέφωνο. Μπορώ όμως σε όποιον ενδιαφέρεται να τα αποστείλω με πμ μαζί με τα τηλέφωνα τους, σύμφωνα πάντα και με την συναίνεση της διαχείρισης του forum.
Blancpain Fifty_Fathoms Tribute

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 11, 2011, 08:03:10 πμ »
Τελος καλο ολα καλα φιλε Ηλια,τα παμε και απ το τηλεφωνο αλλωστε ;D