Αποστολέας Θέμα: Διλημμα Tag Heuer Grand Carrera 36RS ή Zenith cronomaster open T;  (Αναγνώστηκε 3683 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος underworld

• Just Registered
    • Προφίλ
Διλημμα Tag Heuer Grand Carrera 36RS ή Zenith cronomaster open T;
« στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 02:51:48 μμ »
Να 'μαστε παλι σε καινουριο θεμα,ετσι για να τα βαλουμε και σε μια ταξη ;)
Παρακαλω τα φωτα σας για το εν λογω ερωτημα!Παντως εντελως υποκειμενικα το Tag εχει ενα σημαντικο προβαδισμα για μενα!Αξιζει ομως τα χρηματα του?Δεν ειναι και λιγα!Αν τελικα προβω σε αυτη την αγορα(Tag),πουθα ηταν καλυτερα να απευθυνθω,σε ποιο καταστημα?
Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Διλημμα Tag Heuer Grand Carrera 36RS ή Zenith cronomaster open T;
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 03:22:05 μμ »
   Φίλε μου καλωσόρισες στο φόρουμ και καλές δημοσιεύσεις. Τα ρολόγια που έχεις "βάλει στο μάτι" είναι ωραίες περιπτώσεις και τα δύο και από μηχανικής και από αισθητικής άποψης. Επειδή έχουμε καιρό μέχρι το καλοκαίρι καλό θα είναι να ανοίξεις ένα θέμα στην "αγορά-επιλογή ρολογιού" όπου μπορούνα να πέσουν κι άλλες προτάσεις. Για μην αφήσω όμως εντελώς αναπάντητο το ερώτημά σου και σε αντίθεση πιστεύω με τους περισσότερους, θα πω ότι επειδή πλέον το open της Zenith το έχουμε συνηθίσει κι επειδή(αν δεν κάνω λάθος) είναι και κάπως μικρό(40μμ?), προσωπικά θα πήγαινα στο Τag Ηeuer.......

Έκανα πράθεση την απάντησή μου στο θέμα 'Tag Heuer" και απλά να συμπληρώσω ότι στα χρήματα αυτά υπάρχουν πραγματικά πολλές προτάσεις, τόσες που η επιλογή μπορεί να γίνει ευχάριστος πονοκέφαλος.....
   Για να δούμε τι άποψη έχουν τα μέλη.....

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 09:09:15 μμ »
Και εγω σαν τον γιαννη εγραψα στο θεμα... tag heuger...και τα ξανα παραθετω παρακατω...

Συμφωνω απολυτα σε ολα τα παραπανω που γραψατε παιδια και σιγουρα οι επιλογες σου φιλε μου δεν σταματανε σε αυτα τα 2 ρολογια.
αν ομως θα επρεπε να αποφασισω για ενα απο τα 2...αν και η αληθεια ειναι οτι αντικειμενικα η ZENITH ειναι ενα κλικ πιο up απο την TAG(τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο)...παρολο αυτα λοιπον και επειδη φοραω εδω και 1,5 χρονο σχεδον το TAG HEUGER GRAND CARRERA CALIBRE 17 RS2, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οποτε μια ψηφος απο εμενα στο TAG.
Προσεχε ομως στην τιμη γιατι στην ελλαδα οπως ο προηγουμενος φιλος καλα ειπε....ειναι υπερτιμημενα πολυ!
Φιλικα
Γιαννης

''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 11:26:14 μμ »
Να 'μαστε παλι σε καινουριο θεμα,ετσι για να τα βαλουμε και σε μια ταξη ;)
Παρακαλω τα φωτα σας για το εν λογω ερωτημα!Παντως εντελως υποκειμενικα το Tag εχει ενα σημαντικο προβαδισμα για μενα!Αξιζει ομως τα χρηματα του?Δεν ειναι και λιγα!Αν τελικα προβω σε αυτη την αγορα(Tag),πουθα ηταν καλυτερα να απευθυνθω,σε ποιο καταστημα?
Ευχαριστω!
http://www.zenith-watches.com/en/#/collection/flow/3/9/59 αυτο σου προτεινω εγω στα 5800 ευρω με λουρακι[ 6400 με μπρασελε ] `η αυτο  http://www.zenith-watches.com/en/#/collection/flow/3/10/68 στα 4800 με λουρακι [ 5400 με μπρασελε ], νομιζω πως ειναι 2 top επιλογες.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2011, 05:45:10 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 11:40:29 μμ »
Παιδια σας ευχαριστω  για τις συμβουλες σας!
Περαν της αντικειμενικης ανωτεροτητας η κατωτεροτητας ενος ρολογιου,πιστευω οτι τελικα τον μεγαλυτερο ρολο για να αγορασει καποιος ενα ρολοι,τον εχει η αισθητικη ματια του καθενος,οπως επισης και τι χαρακτηρας ειναι καποιος(αθλητικος,κλασικος,περιπετειωδης κτλ)!Μπορει δηλ. να μου αρεσει ενα ρολοι παρα πολυ,αλλα οταν το βλεπω να το φορανε αλλοι,να μη μου ταιριαζει και ας ειναι πιο "καλο" απο αυτο που μου "κανει"!
Γενικα μου αρεσει ο,τι φοραω πανω μου να ΜΗ με φοραει και να αισθανομαι ΑΝΕΤΑ μαζι του!
Ασχετο,στον Πριντεζη το βρηκα 6.300ευρω(το TAG) αν δεν κανω λαθος!Απο feedback πως παει ο συγκεκριμενος,εχει κανει κανενας καμμια αγορα και τι εντυπωσεις ειχε?
Sorry αν κουραζω με τις ερωτησεις μου,απλα πρεπει να μαθω και εγω σαν παιδι ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 12:43:58 πμ »
   Κατ'αρχήν πρέπει να μάθεις τις επίσημες τιμές λιανικής παίρνοντας ένα τηλέφωνο στην αντίστοιχη αντιπροσωπεία. Έτσι θα ξέρουμε περίπου πόσο θα μπορέσεις να τα πάρεις με μετρητά και να συζητήσουμε ασφαλέστερα και για τον ανταγωνισμό
   ΤAG HEUER: ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ 210-6753701
   ZENITH: MORΤΑΖ SΑ 210-9319660

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 01:28:09 πμ »
Thanks GiannisH!
Θα τους κανω ενα τηλ με την πρωτη ευκαιρια!
Chris5 σε ευχαριστω για τις προτασεις σου!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 01:52:23 πμ »
Thanks GiannisH!
Θα τους κανω ενα τηλ με την πρωτη ευκαιρια!
Chris5 σε ευχαριστω για τις προτασεις σου!
να σαι καλα,οι τιμες που σου εγραψα ειναι επισημες και ακριβεστατες, τωρα για το chronomaster xxt νομιζω πως εχει γυρω στα 7500 ευρω και το grand carrera γυρω στα 5500-6000
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 01:58:08 πμ »
οι επισημοι αντιπροσωποι δεν θα σου πουν τιμες λιανικης αφου πουλανε χονδρικη οποτε θα σε παραπεμψουν σε καποιο καταστημα λιανικης, αν σε ενδιαφερει θα σου στειλω π.μ `η εκτος αν επιτρεπεται να στο πω εδω, ο Γιαννης σαν παλιοτερος ας μας πει.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 03:02:29 πμ »
   Επίσημες τιμές λιανικής μπορεί να σου πεί και η αντιπροσωπεία νομίζω, τουλάχιστον εμένα κάποιες μου έχουν πεί. Αλλά και σε κατάστημα λιανικής να σε παραπέμψουν πάλι θα μάθεις. Από τους κανόνες του φόρουμ δεν επιτρέπονται οι τιμές πέρα από τις επίσημες λιανικής οπότε καλύτερα οτιδήποτα άλλο με πμ. Πολύ καλή η πρόταση του chris5 για το νέο Zenith με τις 36000vph. Αυτό είναι πραγματικό αστέρι ;)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 08:06:08 πμ »
οι επισημοι αντιπροσωποι δεν θα σου πουν τιμες λιανικης αφου πουλανε χονδρικη οποτε θα σε παραπεμψουν σε καποιο καταστημα λιανικης, αν σε ενδιαφερει θα σου στειλω π.μ `η εκτος αν επιτρεπεται να στο πω εδω, ο Γιαννης σαν παλιοτερος ας μας πει.
Στειλε μου τοτε αν μπορεις με πμ αλλα τηλεφωνα αν εχεις και για τις δυο τις μαρκες σε περιπτωση που δεν μαθω απο τους αντιπροσωπους!
Thanks chris5!