Αποστολέας Θέμα: Orient ή Nautica?  (Αναγνώστηκε 5937 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
Orient ή Nautica?
« στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 06:50:32 μμ »
Καλησπέρα αγαπητοί συνφορουμίτες.

Πούλησα ένα ρολογάκι που είχα (δεν θέλω να πω όνομα γιατί θα με κάνετε ban) και έπειτα από πολύ μα πολύ ψάξιμο κατέληξα σε 2 ρολόγια που με ενδιαφέρουν και θα ήθελα να πείτε την γνώμη σας.

Ενδιαφέρομαι λοιπόν για τα εξής ρολόγια:

1) Orient Automatic "Deep" CEM75001B (link: http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem75001b-p-175.html)

2) Nautica BFC 46 Chrono A46000G (link: http://www.e-watch.gr/nautica-bfc-46-chrono-a46000g.html)

Η τιμή του Nautica θα είναι το περίπου το 1/3 από αυτήν που αναγράφεται οπότε το κόστος των 2 ρολογιών θα είναι πάνω κάτω το ίδιο.

Μου αρέσει το Orient γιατί είναι πραγματικά ένα ρολόι που αξίζει  πολλά περισσότερα από την τιμή του, έχει ιστορία, έχει in-house μηχανισμό και είναι κάπως επιβλητικό.
Από την άλλη βέβαια έχω το παρόμοιο Orient Automatic "Deep" CEM65002D ( βασικά είναι του πατέρα μου και μπορώ να το φοράω όποτε θελω  :D).

Προχθές λοιπόν πέτυχα το Nautica σε γνωστό site δημοπρασιών ολοκαίνουριο (με τις ζελατίνες πάνω κλπ) και μου άρεσε πολύ σαν ρολόι (μεγάλο μέγεθος, ροζ χρυσός, χρονογράφος, αντίσταση στο νερό κλπ) με χάλασε όμως το γεγονός ότι διαθέτει quartz μηχανισμό και όχι αυτόματο.

Δυστυχώς μέχρι αύριο το απόγευμα (μέχρι τις 7) θα πρέπει να έχω αποφασίσει και θέλω τα φώτα σας.  8)

Φιλικά
Νίκος
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Orient ή Nautica?
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 07:14:13 μμ »
nautica φιλε μονο μαγιο παιρνω εγω για τη θαλασσα, τωρα αφου εχει orient ο πατερας σου καλυτερα να στραφεις σε κατι αλλο  π.χ tissot,seiko,hamilton,citizen δηλαδη σε μια κατηγορια τιμης γυρω στα 200 με 500 ευρω
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 07:21:42 μμ »
Σωστό και αυτό.  ;D

Προσωπικά μέχρι τα 200 ευρώ σκοπεύω να πάω και όχι παραπάνω.

Στην τιμή που βρήκα το nautica δεν αξίζει δηλαδή, γιατί έχω ακούσει και από εδώ μέσα καλά λόγια.
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 10:06:36 μμ »
Καμία άλλη γνώμη δεν υπάρχει?  :-[
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 11:26:13 μμ »
nautica. χμ.. 39 μμ και μπαταρια??  ???
εγω ουτε καν θα το κοιτουσα.
δεν εαν θελεις απο citizen την σειρα ecodrive. επισεις seiko moster seiko skx007 seiko atlas

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 12:20:54 πμ »
ετσι ειναι φιλαρακι η nautica κανει για κανα μπλουζακι `η σορτσακι[ασε που βγαζει προβληματα], παρε με τα 200 ευρω seiko,tissot `η citizen .-
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 09:43:31 πμ »
Γιατί βγάζει προβλήματα?
Φοράει Ελβετικό quartz (το λέει στο καντράν), γίνεται να είναι πιο αξιόπιστο?

Εκτός αυτού, αυτό που σκοπεύω να αγοράσω είναι 44 mm χωρίς την κορώνα (είναι διαφορετικό μοντέλο).
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 11:34:46 πμ »
quartz ρολοι αγοραζεις και με 20 ευρω δεν ειναι ανγκη να δωσεις 200
http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=24&osCsid=aa363e0d0d2f993254b86d0b3c14d4ce

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 01:30:35 μμ »
Ναι έχεις δίκιο αλλά αυτό έχει και ροζ χρυσό και διατίθεται σε πολύ καλή τιμή, εκτός αυτού μου αρέσει και σαν σχέδιο.
Το αυτόματο που είχα με ενοχλούσε όταν κοιμόμουν... ;D
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 04:51:05 μμ »
η διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι ρολοι και πληρωνεις 200 ευρω για να παρεις οτι καλητερα στο χρηματα αυτα ενω το αλλο ειναι εαν κοσμιμα π απλα λεει την ωρα  ;)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 05:01:01 μμ »
Γιατί βγάζει προβλήματα?
Φοράει Ελβετικό quartz (το λέει στο καντράν), γίνεται να είναι πιο αξιόπιστο?

Εκτός αυτού, αυτό που σκοπεύω να αγοράσω είναι 44 mm χωρίς την κορώνα (είναι διαφορετικό μοντέλο).

μη τρελαθουμε κιολας ρε παιδια, απο ποτε εμαθε η nautica να βγαζει και ρολογια? εγω το λεω για καλο δικο σου,τωρα εσυ αν θελεις πηγαινε να το παρεις, οσοι γνωστοι μου παντως εχουν nautica εχουν βγει προβληματικα, η citizen,η seiko,η tissot ειναι εταιρειες με πολυ μεγαλη ιστορια και δινουν την ωρα σε αθλητικα γεγονοτα οπως ο στιβος[seiko], η φορμουλα 1[tissot] και σε καταδυσεις[citizen], τα συμπερασματα δικα σου.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 06:11:51 μμ »
OK fellows, αφού το λέτε εσείς δεν θα το πάρω  :-\

Λέω να κάνω υπομονή μέχρι το Πάσχα μπας και μαζέψω κανένα φράγκο παραπάνω και πάρω κάτι πιο αξιόλογο.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και για τις συμβουλές σας.
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 11:08:12 μμ »
OK fellows, αφού το λέτε εσείς δεν θα το πάρω  :-\

Λέω να κάνω υπομονή μέχρι το Πάσχα μπας και μαζέψω κανένα φράγκο παραπάνω και πάρω κάτι πιο αξιόλογο.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και για τις συμβουλές σας.
να σαι καλα και καλη επιλογη,μαζεψε λεφτα και εδω ειμαστε εμεις να τα ξανασυζητησουμε