Αποστολέας Θέμα: Αυτοματο ρολοι μεχρι 400 ευρω....  (Αναγνώστηκε 22849 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
Απ: Αυτοματο ρολοι μεχρι 400 ευρω....
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 11:22:46 μμ »
Γιώργο πότε ευκαιρείς να πάμε μια βολτίτσα να δούμε κανένα ρολογάκι??  ;D

Θέλεις συνεργό σε έγκλημα ε;  ;D ;D Ευχαρίστως να το κανονίσουμε. Και ήθελα να δοκιμάσω μερικά Ω έτσι για να δω πώς μου κάθονται στον καρπό! Προσεχώς λοιπόν  ;)

Αποσυνδεδεμένος neos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 04, 2011, 12:03:49 πμ »
Tο budget ανεβαινει στο 1000αρικο. Τελικη τιμη. Μια φορα ειπαμε παιρνουμε ενα καλο ρολοι που θα το χαιρομαστε.  Και η αληθεια ειναι πως απο αυτα που εχω διαβασει εχω μπερδευτει περισσοτερο. :-\ Για πειτε καμια προταση στο 1000αρικο.

Αποσυνδεδεμένος neos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 04, 2011, 04:00:59 πμ »
Η zeno σαν εταιρια ειναι καλη? Μου αρεσουν μερικα ρολογια της.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 04, 2011, 04:07:16 πμ »
Η zeno σαν εταιρια ειναι καλη? Μου αρεσουν μερικα ρολογια της.

Καλωσορισες στο 'ΜyWatch.gr'!

Αξιοπιστη, οικονομικη, παραδοσιακη ελβετικη εταιρια του χωρου, με μεγαλη γκαμα μοντελων, 100% value for money (!)

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος neos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 04, 2011, 04:23:39 πμ »
Καλωσορισες στο 'ΜyWatch.gr'!

Αξιοπιστη, οικονομικη, παραδοσιακη ελβετικη εταιρια του χωρου, με μεγαλη γκαμα μοντελων, 100% value for money (!)

Φιλικα,
Watch-Collector

Αξιζει στο 1000αρικο να ψαχνω γι αυτα? Απο μηχανισμο γερα? Αντεχουν γενικως?

Αποσυνδεδεμένος neos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 04, 2011, 04:36:37 πμ »
Kανα τιμοκαταλογο για την zeno ξερουμε? Πολυ ομορφα ρολογια εχω να πω! Αλλα πειτε μου και κατι παραπανω να με πεισεται? Ελβετικα ειπες! Αυτο δηλωνει μια καποια αξιοπιστια!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 04, 2011, 09:08:52 πμ »
Kανα τιμοκαταλογο για την zeno ξερουμε? Πολυ ομορφα ρολογια εχω να πω! Αλλα πειτε μου και κατι παραπανω να με πεισεται? Ελβετικα ειπες! Αυτο δηλωνει μια καποια αξιοπιστια!

Σου στέλνω πμ
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος neos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 11:10:05 μμ »
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=283&Sel_ID=26#283
Aυτο το ρολοι μου αρεσει παρα πολυ. Παιδια η steinhart σαν μαρκα ειναι καλη? Αξιζει. Ειναι γερη? Το συγκεκριμενο ρολοι ειναι αυτοματο?

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 11:22:08 μμ »
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=283&Sel_ID=26#283
Aυτο το ρολοι μου αρεσει παρα πολυ. Παιδια η steinhart σαν μαρκα ειναι καλη? Αξιζει. Ειναι γερη? Το συγκεκριμενο ρολοι ειναι αυτοματο?

ειναι κουρδιστο,αξιζει τα λεφτα του,μονο μειονεκτημα η μη αντιπροσωπευση αλλα ο μηχανισμος ειναι επισκευασιμος απο οποιονδηποτε καλο τεχνιτη,βεβαια εαν ειναι στην εγγυηση μπορεις να το στειλεις για επισκευη.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος neos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 05:05:00 πμ »
http://www.amazon.co.uk/Zeno-Watch-Basel-Magellano-6069DD-c1/dp/B002ECDTQE

To βρηκα. Ερωτας με την πρωτη ματια. Σε μαυρο λετε η σε λευκο? Σαν ρολογια γερα? Απο σερβις στην Ελλαδα? Για πειτε να το αγορασω? Σας αρεσει σαν ρολοι? 42μμ ειναι καλο μεγεθος? Μετα απο ατελειωτες ωρες ψαξιματος! Το αποφασισα. Μονο το οκ απο εσας μενει. Λιτο με ημερομηνια οπως ακριβως το ηθελα και στο αρχικο μπατζετ που ειχα βαλει. Αυτοματο, αδιαβροχο με λουρακι! Παιδια περιμενω γνωμες! Στην Ελλαδα υπαρχει επισημη αντιπρωσοπεια? Το μονο που μενει ειναι να το δοκιμασω. Βγαινει σε αλλα μεγεθη πιο μεγαλα? Αληθεια Ελβετικη εταιρεια ειναι?

Παιδια καμια φωτογραφια αλλη εκτος απο αυτη υπαρχει? Δεν βρηκα. Πως ειναι απο πισω? H τιμη στο 600αρικο δεν ειναι? Η χαιρομαι αδικα? Aπο μηχανισμο ειναι καλο? Επειδη ειμαι και ασχετος γι αυτο ρωταω τοσα πολλα. Συγγνωμη αν σας επρηξα με ερωτησεις.

Ευχαριστω εκ των προτερων.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2011, 05:43:09 πμ από neos »

Αποσυνδεδεμένος neos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 05:11:53 πμ »
Αντε να δουμε! :)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2011, 05:20:43 πμ από neos »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 08:27:50 πμ »
   Ωραιότατη επιλογή το Magellano Βig Day φίλε μου. Ελβετική εταιρεία 100% value for money, μηχανή ΕΤΑ 2834, 42,5μμ διάμετρο που το κάνει ευκολοφόρετο για όλους, με ωραία ιδιαιτερότητα τη μεγάλη ημέρα, πανέμορφους δείκτες, αλλά 50μ αδιάβροχο. Για λεπτομέρειες δες εδώ, στην αριστερή πλευρά της σελίδας επέλεξε "Magellano" και στη νέα που θα σου ανοίξει στη δεξιά μεριά "Magellano Watches" http://www.zeno-watch.ch/en/watches.html 
   Αντιπροσωπεία και σέρβις υπάρχει στην Ελλάδα, αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το έχουν για να το δείς http://www.zeno-watch.ch/en/Greece/greece.html
   Για αγορά συμφέρει από εδώ http://www.chronosammler2407.de/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart&Itemid=3 Είμαι σίγουρος πως θα κάνεις χαρές με την τιμή ;D
   Σου έχω στείλει και πμ ;)
   Και μερικές φωτό

Το ρολόι σκοτώνει!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2011, 09:15:40 πμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 09:08:19 πμ »
GiannisH αυτό το site πουλάει ρoλόγια zeno;Εκτος απο το R.T. που λέγαμε πριν με ενδιαφέρει πάρα πολύ κι αυτό εδω http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.zeno-watch.ch/en/assets/images/440B.JPG&imgrefurl=http://www.zeno-watch.ch/en/html/body_diverlook.html&usg=___nrC32YmLQsupxmp1QZBzvaaXjg=&h=422&w=281&sz=37&hl=el&start=25&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=mORdf7I2Shw8sM:&tbnh=126&tbnw=84&prev=/images%3Fq%3DZENO%2BARMY%2BDiver%2BLook%2BAutomatic%2BType%2BA%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=WutQTaSSOcawhQfQvvTiCA.Υπάρχει περίπτωση να το βρώ σ'αυτό το site και σε τι τιμή;Σε ρωτάω γιατί στο γραφείο τα site που αφορούν shopping είναι κλειδωμένα.Μη φανταστείς ότι βαριέμαι να ψάξω και βάζω εσένα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 09:18:39 πμ »
   Είναι ο εξουσιοδοτημένος της Zeno στη Γερμανία. Λογικά μπορεί να σου φέρει τα πάντα και όχι μόνο. Μπορεί πχ να του ζητήσεις ένα ρολόι με κρύσταλλο ζαφείρι αντί για ορυκτό κλπ. Σίγουρα θα μας πεί περισσότερα ο Watch-Collector που έχει κάνει αγορές από τον συγκεκριμένο ;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 09:32:39 πμ »
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 11:23:46 πμ »
Είναι ο εξουσιοδοτημένος της Zeno στη Γερμανία. Λογικά μπορεί να σου φέρει τα πάντα και όχι μόνο. Μπορεί πχ να του ζητήσεις ένα ρολόι με κρύσταλλο ζαφείρι αντί για ορυκτό κλπ.

Ετσι ακριβως, οπως τα αναφερει ο Γιαννης!

Δες εδω:

http://www.chronosammler2407.de/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=269&category_id=18&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

http://cgi.ebay.de/ZENO-Army-Diver-Carre-Automatik-Ref-440A-M-/320644358470?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4aa7e4a146

H εκδοση για την οποια ενδιαφερεσαι ειναι η παραπανω με λογοτυπο την 'αγκυρα' και ref. 440A-a1M

Στειλτου mail εδω: info@chronosammler2407.de
Oνομαζεται Jürgen Veser και θα σε εξυπηρετησει αμεσα!

-Καλη επιτυχια...

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 12:18:40 μμ »
Μου αρεσε και εμενα πολυ αυτο το MAGELLANO BIG DAY...Το ειδα 1η φορα πριν 2 weeks.
Επειδη ψαχνω και εγω ενα παρομοιο για αγορα αυτες τις μερες...πειτε μου σας παρακαλω...
Αυτο το ZENO η το HAMILTON JAZZMASTER OPEN HEART?
Ξερω οτι και τα 2 ειναι best value for money...αλλα ποιο τελικα πρεπει να παρω...?
Μην μου πειτε για δοκιμη στον καρπο γιατι αυτο θα γινει ετσι και αλλιως...:D
Αντικειμενικα αν εχει καποιος εμπειρια απο αυτα τα 2 ρολογια θα με βοηθουσε τα μεγιστα.
Ευχαριστω
Γιαννης
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 12:25:08 μμ »
Γιάννη, το service της Hamilton στην Ελλάδα είναι το Swatch Group. Ήτοι μακρυά κι αγαπημένοι....
Zeno με κλειστά μάτια, και θα με θυμηθείς...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 02:37:14 μμ »
Ναι το ξερω Θανο αυτο που λες αλλα το Swatch group εχει και αλλα καλα trades που εχουν servise αξιολογο στην Ελλαδα.
Η Hamilton που ειναι? Richmont?Δεν εχω ιδεεα γι'αυτο ρωτω...
Και κατι ακομα...για τι τιμη μιλαμε στο Maggelano? 500€-600€?( υποψιν οτι θα το παρω απο θεσσαλονικη...)
Ευχαριστω.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 06:10:45 μμ »
Φίλε Άρη σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου.Με βοήθησαν πολύ.Θέλω όμως να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.Μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά παρατήρησα ότι στο site της zeno το diver look που με ενδιαφέρει έχει στο καντράν την άγκυρα και γράφει zeno army σε αντίθεση με αυτό του Γερμανού που έχει το αεροπλάνο και γράφει zeno watch basel.Απο τη zeno δεν προμηθεύεται τα ρολόγια ο Γερμανός;Εξουσιοδοτημένος δεν είναι;Γιατί αυτή η διαφορά;