εγω παντως σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου...
πριν 1,5 χρονο αγορασα το 1ο μου καλο ρολοι και δεν χρειαζεται να σας πω ποσο ενθουσιασμενος ημουν(ολοι φανταζομαι το εχετε νιωσει).
TAG HEUGER GRAND CARRERA CALIBLRE 17 RS2(Εξου και η φωτο μου).
ολα ηταν αριστα...και φυσικα αυτο περιμενεις οταν πληρωνεις 5000€... η εξυπηρετηση, το περιβαλλον, και εννοειτε μπροστα μου το εκαναν set ...μεχρι και στον καρπο μου το φορεσαν.
Οποτε χαρουμενος(βραδυ πια) παω σπιτι και αρχιζω να το επεξεργαζομαι οσο περισσοτερο μπορω(καλα που δεν ειχα εργαλεια σπιτι γιατι μεχρι και να το ανοιγα θα μπορουσα απο την χαρα μου...

).
Καποια στιγμη φτανω και στα βιδωτα buttons και αντιλαμβανομαι οτι ο χρονογραφος τρεχει-τρεχει-τρεχει.... αλλα.....ποτε δεν σταματα!!!
Πίκρα...υποτιθεται ενα απο τα καλυτερα μοντελα τουλαχιστον τοτε εν ετη 2009 της TAG και....huston huston we have serious problem...
Για να μην σας κουραζω περισσοτερο και να επανελθω στο θεμα...το feeling αυτο το θυμαμαι σαν να ηταν χτες...και φυσικα ακομα και οταν πηγα στο μαγαζι οι ανθρωποι εκει μπροστα μου τον λειτουργησαν (τον χρονογραφο) κανονικοτατα...νιωθωντας για τον εαυτο μου λιγο

...σαν καλοι επαγγελματιες μου δωσαν την επιλογη αντικαταστασης για να μην υπαρχει εστω η υποψια οτι κατι δεν ειναι ετσι οπως επρεπε....και φυσικα αυτο εκανα.
εν ολιγοις δεν το πηγαινεις ποτε, ταπεινη μου γνωμη, του κουτιου ρολοι για servise εστω και για ψυχολογικους λογους...αυτο ενιωσα τοτε...αυτο εμαθα!