0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aγαπητοί φίλοι γειά σαςΕνδιαφερομαι για την αγορα του master calentar της jaeger θα ηθελα την συμβουλη σας :1.Αν Αξιζει τα χρηματα του (8.200) με μπρασελε.2.Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε αυτα το ποσο καθε βοηθεια επιθυμητη . Η αγορα θα γινει συντομα ,και βεβαια εαν μπορειτε να μου προτεινετε καταστημα για καλυτερη τιμη. Ευχαριστω γιατον χρονο σας.
Ποιοτητα συνολου, τιμη και ιστορια σαν της JLC δεν υπαρχη.Και πιστευω οτι δυσκολα θα δουμε στο μελλον.Αρα και η τιμη μεταπωλησης σε σχεση με αλλες φιρμες ειναι καλη.
Θα συμφωνησω με το φιλο Γιαννη αλλα θα σου προτεινω και κατι αλλο σε λιγο πιο χαμηλη τιμη, το Ζenith El Primero 36000 VpH με τον ολοκαινουριο in-house μηχανισμο 400M και με τιμη στα 6400 `η ακομα και το αδερφακι του το striking 1/10 που εχει 8000 ευρω
Πράγματι ο El Primero είναι ωραία επιλογή στα ρήματα αυτά. Μιλάμε βέβαια πιά για χρονογράφο
Aγαπητοί φίλοι γειά σαςΕνδιαφερομαι για την αγορα του master calentar της jaeger θα ηθελα την συμβουλη σας :1.Αν Αξιζει τα χρηματα του (8.200) με μπρασελε.
2.Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε αυτα το ποσο καθε βοηθεια επιθυμητη . Η αγορα θα γινει συντομα ,και βεβαια εαν μπορειτε να μου προτεινετε καταστημα για καλυτερη τιμη. Ευχαριστω γιατον χρονο σας.
Aγαπητοί φίλοι γειά σαςΕνδιαφερομαι για την αγορα του master calentar της jaeger θα ηθελα την συμβουλη σας :1.Αν Αξιζει τα χρηματα του (8.200) με μπρασελε.2.Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε αυτα το ποσο καθε βοηθεια επιθυμητη . Η αγορα θα γινει συντομα ,και βεβαια εαν μπορειτε να μου προτεινετε καταστημα για καλυτερη τιμη. Ευχαριστω γιατον χρονο σας.[καλησπερα κατ αρχιν ευχαριστω για το ενδιαφερον θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποια καταστηματα στο κεντρο της αθηνας για συγκρινω τιμες ]
Παράθεση από: kostas11 στις Ιανουάριος 08, 2011, 12:07:46 μμAγαπητοί φίλοι γειά σαςΕνδιαφερομαι για την αγορα του master calentar της jaeger θα ηθελα την συμβουλη σας :1.Αν Αξιζει τα χρηματα του (8.200) με μπρασελε.2.Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε αυτα το ποσο καθε βοηθεια επιθυμητη . Η αγορα θα γινει συντομα ,και βεβαια εαν μπορειτε να μου προτεινετε καταστημα για καλυτερη τιμη. Ευχαριστω γιατον χρονο σας.[καλησπερα κατ αρχιν ευχαριστω για το ενδιαφερον θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποια καταστηματα στο κεντρο της αθηνας για συγκρινω τιμες ]Ενα απο τα καταστηματα που ψαχνης ειναι του Βηχου στο Κολωνακι.
καλησπερα κατ αρχιν ευχαριστω για το ενδιαφερον θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποια καταστηματα στο κεντρο της αθηνας για συγκρινω τιμες