Αποστολέας Θέμα: Boηθηστε εναν ανιδεο...  (Αναγνώστηκε 1758 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος camen

• Just Registered
    • Προφίλ
Boηθηστε εναν ανιδεο...
« στις: Ιανουάριος 06, 2011, 01:54:03 πμ »
Καλησπερα σε ολους,καλη χρονια και καλως σας βρηκα...Θα μπω γρηγορα στο θεμα για να μην σας κουρασω...

Μου εχει δημιουργηθει η επιθυμια να αγορασω ενα ρολοι τσεπης και το baget ειναι εως 100Ε. Ομως ειμαι παντελως ανιδεος στο θεμα "ρολοι" ... ;D Θα ηθελα λοιπον τα βοηθησετε στα εξης:

-Ποιες ειναι οι μαρκες της αγορας που πρεπει να προσανατολιστω?
-Εχετε καποιο ρολοι να προτεινετε που το θεωρειτε value for money?
-Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του ρολογιου?
-Υπαρχουν ιντερνετικα καταστηματα δοκιμασμενα και αξιοπιστα ,οπου μπορω να πραγματοποιησω την αγορα? (Αυτο το τελευταιο αν δεν μπορει να απαντηθει δημοσια ας απαντηθει με προσωπικο μηνυμα ::) )

Αυτες ειναι για την ωρα οι βασικες μου αποριες και αναμενω τις απαντησεις των ειδικων... ;)

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Boηθηστε εναν ανιδεο...
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 06, 2011, 11:58:04 μμ »
Καλησπέρα από εμένα φίλε camen.
Δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα ρολόι τσέπης, αλλά αυτό που είδα με μια γρήγορη αναζήτηση στο amazon.co.uk είναι ότι οι τιμές ξεκινάνε από πολύ χαμηλά για μάρκες που εγώ προσωπικά δεν τις ξέρω καθόλου, ενώ για τις γνωστές μάρκες όπως Tissot και ORIENT οι τιμές είναι αρκετά παραπάνω από το ποσό που έχεις θέσει σαν όριο χρημάτων.
Φαντάζομαι πως δεν σε βοήθησα και πολύ ε???
Καλό ψάξιμο και καλή αγορά πάντως.
Α! και μια και είναι και το πρώτο σου ποστ, καλώς ήρθες.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος camen

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Boηθηστε εναν ανιδεο...
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 07, 2011, 12:47:26 πμ »
Καλησπέρα από εμένα φίλε camen.
Δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα ρολόι τσέπης, αλλά αυτό που είδα με μια γρήγορη αναζήτηση στο amazon.co.uk είναι ότι οι τιμές ξεκινάνε από πολύ χαμηλά για μάρκες που εγώ προσωπικά δεν τις ξέρω καθόλου, ενώ για τις γνωστές μάρκες όπως Tissot και ORIENT οι τιμές είναι αρκετά παραπάνω από το ποσό που έχεις θέσει σαν όριο χρημάτων.
Φαντάζομαι πως δεν σε βοήθησα και πολύ ε???
Καλό ψάξιμο και καλή αγορά πάντως.
Α! και μια και είναι και το πρώτο σου ποστ, καλώς ήρθες.

Παναγιώτης

Απο το amazon ξεκινησα και εγω την αναζητηση... Αλλα επειδη ακριβως δεν γνωριζω απο μαρκες,την αξιοπιστια τους,ποιες θεωρουνται value for money κλπ κλπ,για αυτο κατεφυγα εδω,ωστε να παρω γνωμες απο ενημερωμενα και ψαγμενα ατομα πανω στο αντικειμενο...

Τωρα το χρηματικο οριο των 100Ε το εβαλα σαν μπουσουλα.Αν οι ειδικοι πουν οτι σε αυτα τα λεφτα δεν αξιζει να παρω κατι τοτε δεν παιρνω... Απλα σε αυτα τα λεφτα βρηκαν 2-3 που τουλαχιστον σχεδιαστικα μου αρεσαν...

Συνεχιζω να αναμενω πληροφοριες λοιπον και σε ευχαριστω για το καλοσορισμα... ;D