Αποστολέας Θέμα: TX Technoluxury  (Αναγνώστηκε 2160 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mohikanos

• Just Registered
    • Προφίλ
TX Technoluxury
« στις: Ιανουάριος 03, 2011, 08:03:41 μμ »
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε!!! Τον τελευταίο καιρό είμαι κολλημένος με το εξής ρολόι (http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=4545) της TX Technoluxury (του ομίλου Timex) και ψάχνω γνώμες γι' αυτό και πληροφορίες για την εταιρεία. Στην αναζήτησή μου βρήκα καλά στοιχεία, αξιόπιστα ρολόγια, με γερμανικούς μηχανισμούς κινεζικής όμως συναρμολόγησης. Έχει κανείς κάποια καλύτερη πληροφόρηση;;; Κάποια άλλη πρόταση ίσως;;;
Ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: TX Technoluxury
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 03, 2011, 08:46:25 μμ »
Έχω το World Time της σειράς 500. Αυτό που είδες είναι της σειράς 300. Νομίζω ότι η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη. Δες στο site τους και για άλλα διάφορα κέντρα πώλησης. Η ποιότητα είναι εκπληκτική για quartz, σου το υπογράφω. Δεν χάνει δευτερόλεπτο, κάσα πρώτης τάξεως και γενικά τα υλικά τους είναι ΑΑΑ. Προσωπικά θα σου έλεγα να δεις την σειρά 400, επίσης perpetual calendar, αλλά πιό προχωρημένο σε λειτουργίες και πιο avant garde σε design... Από εμπειρία, θεωρώ ότι οι μάγκες χτυπάνε στα ίσα την Tag Heuer στις σειρές quartz, αν αναλογιστούμε μάλιστα την τεράστια διαφορά τιμής... έχω και Tag σε quartz και ξέρω τι λέω...
Αυτά τα ολίγα,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος mohikanos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 03, 2011, 08:59:47 μμ »
Φίλε Θάνο με εντυπωσιάζεις με αυτά που μου λες! Η αλήθεια είναι πως διάβασα - όπως έγραφα και πιο πάνω - καλές κριτικές, και μάλιστα ένα μοντέλο της ΤΧ το 2009 αναδείχθηκε κορυφαίο στη κατηγορία του. Σχετικά με το ρολόι που γράφω στην επίσημη αντιπροσωπεία στη Βουλής 16 το έχουν €440 αρχική τιμή και €375 μετρητοίς, ελάχιστη μείωση δηλαδή....Πάντως σε άλλο σάιτ το έχω βρεί με €290!!! Στη Στοά Φέξη που επίσης τα έχει πιστεύω θα πέσουν πιο πολύ...Το είδα και από κοντά, πολύ εντυπωσιακό ρολόι, χτυπάει πολύ στο μάτι και είναι πολύ εμφανίσιμο. Πάντως αυτό που μου γράφεις για αξιοπιστία με καλύπτει απόλυτα, γιατί έχω βάλει στο μάτι και ένα Tissot και φοβόμουν ότι τσάμπα θα πήγαιναν τα λεφτά μου στον Γερμανό. Α, και κάτι άλλο, πως το ανακάλυψες εσύ και από που το αγόρασες το δικό σου, από το νετ ή από κατάστημα;;;
Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 18, 2011, 04:20:02 μμ »
Τα είδα τελείως τυχαία σε διαφήμιση περιοδικού και μπήκα στο site τους. Κατόπιν παρήγγειλα από ιντερνετικό Ελληνικό μαγαζί (και μάλιστα επαρχίας), το οποίο έκανε άψογη συναλλαγή και πολύ καλή τιμή! Το ρολόι το έχω πάνω από 3 χρόνια. Είναι υπόδειγμα κατασκευής και λειτουργίας! Μέταλλα, φινίρισμα, σχεδίαση, χρονομετρία, ζωή μπαταρίας, υδατοστεγανότητα, επιμετάλλωση (ροζ χρυσός σε ατσάλι/ γυαλισμένο και βουρτσισμένο ατσάλι), άψογο λουρί με μπούκλα... Λιγότερο από μισή τιμή ενός Tag. δεν κατάλαβα... Γιατί quartz από μεγάλη φίρμα? Για να πληρώνω την φίρμα?
Ετοιμάζομαι μέχρι το καλοκαίρι να πάρω και έναν linear chronographe, γιατί σκοτώνει από εμφάνιση, να τα κάνω ζευγάρι...
Συνεπώς τα προτείνω ανεπιφύλακτα!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!